PDA

Просмотр полной версии : Ціни та інше безпосередньо від ...

saftre
12.06.2009, 14:48
Дублюю тему з дніпропетровської гілки, думаю багатьом з Львівської області буде цікаво - обговорюємо розцінки на товари та послуги у Львівській області.

Оль-Ol
17.06.2009, 12:40
Дублюю тему з дніпропетровської гілки, думаю багатьом з Львівської області буде цікаво - обговорюємо розцінки на товари та послуги у Львівській області.

А ще б відразу і місця, де продаються товари. Напевне дешевше купувати не в самому Львові, а в районах, наприклад цеглу, цемент і тд...
Порадьте хто де купував останніми тижнями? Які середні ціни на цеглу?

SIV
21.06.2009, 12:13
А ще б відразу і місця, де продаються товари. Напевне дешевше купувати не в самому Львові, а в районах, наприклад цеглу, цемент і тд...
Порадьте хто де купував останніми тижнями? Які середні ціни на цеглу?

Брв місяць назад через свого прораба.
Повнотіла, червона, якість хороша, завод непамятаю, вартість 1,25 грн за шт. з доставкою.
Везли 10 тис. я брав 3 тис.

darsi
23.06.2009, 10:58
Біля Галицького перехрестя часто бачу стоять завантаженні камази з цеглою, може хтось там купляв. Цікавить звідки цегла і яка якість, ціна з доставкою

Yarko
25.06.2009, 09:09
Біля Галицького перехрестя часто бачу стоять завантаженні камази з цеглою, може хтось там купляв. Цікавить звідки цегла і яка якість, ціна з доставкою

Купував в них коли була дуже нагальна потреба, а так - то краще пошукати на цегляних заводах. Дешевше виходить якщо купувати під зиму - ціни приємніші і торгуватись можна.
Коли купував з машин - цегла була з Волині, якість середня і нижче. Про теперішні ціни не скажу - я купував рік назад.

saftre
21.07.2009, 15:10
Потрібно 130 листів ОСБ-3 10 і 16 листів ОСБ-3 22 - найдешевше пропонують "Джей Еф Україна" на Зеленій. по 90 і 210 грн. відповідно, порадьте чи можна десь знайти дешевше. Дякую

saftre
21.07.2009, 15:15
Вчора брали цемент на трасі на Івано-Франківськ в межах с.Давидів по 41 грн./мішок, а минулого тижня по 40. Водій розповідав що в Миколаєві цемент подорожчав, тому чекаємо підвищення....:(

vitaly
21.07.2009, 17:57
В Епіцентрі 41 грн/мішок

murava
21.07.2009, 18:02
Меня вообще-то тоже всегда интересовал экономический аспект продажи с машин товара около Эпицентра по цене равной или выше эпицентровским....

Может знающие просветят?

saftre
22.07.2009, 08:44
З машин біля Епіцентру - цемент по 43 грн./мішок!!!! Кажуть не хочеш не бери. Але я всетаки повертаюсь до мого питання по ОСБ плиті, до речі плита, яку пропонують - чеська,....

Yarko
23.07.2009, 21:44
Меня вообще-то тоже всегда интересовал экономический аспект продажи с машин товара около Эпицентра по цене равной или выше эпицентровским....

Может знающие просветят?

Це явний сигнал, що в нас все-ще ринок продавця, а не покупця. Подібно, фрукти і овочі часто на базарі дорожчі ніж в супермаркеті, але люди вірять, що на базарі "не підсипають". Базар Торпедо по багатьох позиціях є дорожчим Епіцентру.

Щодо Епіцентру, то знайомий казав, що Епіцентр з своїми постачальниками має договір, що для нього ціна залишається незмінною ще місяць після підняття цін для решти. Чи це правда - не знаю. По двох позиціях, коли я купував утеплювач і електропровід це було так.

murava
23.07.2009, 21:52
У них договор, что все повышение цен может быть только после согласования новой спецификации, а оная спецификация может согласовываться по полтора месяца.
Причем старые партии товара не переоцениваются.

Эпицентр просто "играет" на товарных остатках. Вспомните начало года и резкий рост курса - в этот период сначала с полок смели все товары по старым ценам, а вслед за этим из Эпицентра ушли поставщики, понеся убытки от нежелания Эпицентра вернуть товар, и ушли, унося за собой много хороших товарных групп.
А все потому, что Эпицентр решил упереться рогами, но не принимать новых спецификаций.

Ситуация наладилась только к лету. И то много чего толкового, увы, нет. Остался ширпотреб.

Yarko
23.07.2009, 22:07
Тобто в нас ринок навіть не продавця, а посередника :-)

saftre
24.07.2009, 08:55
Вчора взяли ОСБ-3 плиту Кроноспан 10 і 22 по 89 і 199 грн. - компанія Ізоляція-Захід по вул.Зелена. По-моєму найдешевше у Львові.

saftre
11.08.2009, 15:59
Які ціни на наступні роботи, на даний час - демонтаж старого даху (крокви + шифер) та влаштування нових крокв + мембрана + ОСБ 10. 280 кв.м.

saftre
17.08.2009, 11:22
Знайшли майстрів по хороших рекомендаціях. Демонтаж + кроква + мембрана + контрлата - 8$/м2. В вересні починають, аби погода не підвела.

mdhol
03.09.2009, 09:28
Народ, доброго дня!
Кто купляв останным часом ЕППС????

mdhol
03.09.2009, 09:31
Цемент в Епіцентрі вже по 43, вчора купляв на Городоцькій по 42....

nazar_ko
11.09.2009, 12:14
Народ, доброго дня!
Кто купляв останным часом ЕППС????
Зверніться на гуртовню Техно-Ніколь пару сот метрів від галицького перехрестя у бік києва. Ціни виробника. Я там брав по 860 грн/куб. Якщо перерахувати на листи 5 см товщини, то виходить 43 грн/м.кв, або 30 грн/лист
в інтернеті можна телефон знайти легко, перезвонити і вони розкажуть як їх знайти

iridian
30.09.2009, 18:17
Камінь пісковик безпосередньо з перших рук, ціна прайс + доставка

saftre
01.10.2009, 13:47
Камінь пісковик безпосередньо з перших рук, ціна прайс + доставка

Де ви знаходитеся у Львівській області?

darsi
30.12.2009, 12:00
Яка ціна куба цементу (для фундаменту)

sergio
20.01.2010, 09:24
Яка ціна куба цементу (для фундаменту)

Ви часом на цьому форумі не сидите(http://www.forum.proautobus.com/)?

Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100