Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Яло

Пользователи
  • Публікації

    2 924
  • Зареєстрований

  • Відвідування

7 підписників

Про Яло

  • День народження 20.06.78

Персональная информация

  • Имя
    Ольга
  • Откуда
    Київ (Одеса)
  • Хобби
    А ще я люблю шити, коли вікна не продаю)
  • Род занятий
    Продаж металопластикових вікон та дверей (Київ та Одесса)
  • Пол
    Женский

Відвідувачі профілю

22 622 перегляда профілю

Яло's Achievements

Старожил

Старожил (10/13)

  • Начало популярности
  • Популярность
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

1,9 к

Репутація

  1. Я ж написала, що на вузьких стулках щільового може не бути. Через те, що вони вузькі.
  2. На вузьких стулках щільового може не бути, навіть, якщо фурнітура передбачає таку функцію. І не тільки в Аксор.
  3. Серед бюджетних профілів є непогані варіанти. Наприклад, Глассо, але Глассо 70мм. Бо профілі 58-60мм можуть комплектувати тонким армуючим металом.
  4. Практикуютьна виробництві, а не по місцю.
  5. Технологічно неможливо зняти скло або поміняти по місцю. Іноді таке практикують, але дуже іноді, бо потрібно буде повністю розібрати склопакет і поміняти дистанцію. Маленькі склопакети так не реанімують, бо при таких маніпуляціях скло можна пошкрябати, а коштувати буде, як новий склопакет. Зняти, привезти на виробництво, нова дистанція, нове скло, привезти додому, вставити. Ремонтують, зазвичай, великі склопакети і склопакети з нестандартним склом.
  6. Ось нормативне обґрунтування: ДСТУ Б В.2.5-23:2015, пункт 4.2.1: "Склопакети повинні бути вільні від видимих пошкоджень, таких як тріщини, відколи, помутніння, плями, відбитки, потертості." ДСТУ EN 1279-1:2011, пункт 4.2.1: "Склопакети повинні бути вільні від видимих пошкоджень, таких як тріщини, відколи, помутніння, плями, відбитки, потертості." Отже, згідно з цими нормативами, склопакет повинен бути вільний від видимих пошкоджень. Якщо вікна і склопакети не відповідають цим вимогам, то вони вважаються некондиційними і підлягають заміні. У нормативних документах не прописано конкретна відстань, на якій має бути видно пошкодження чи недолік, щоб вважати його браком. Тому, в різних компаніях можуть бути різні вимоги до відстані, на якій має бути видно пошкодження. Зазвичай, якщо пошкодження, такі як подряпини, тріщини, бульбашки або інші дефекти, видні з відстані, на якій людина зазвичай перебуває в приміщенні, вони розглядаються як недоліки, що потребують виправлення.
  7. В цьому випадку ці подряпини не є браком скла, а є наслідком від будівельних робіт. А тому виробник склопакетів/вікон може відмовитися міняти їх по гарантії. Взагалі-то, до браку скла можуть віднестися і подряпині на склі, якщо вони були там до будівельних робіт. А бруд та брудне скло всередині - це брак виробництва. Заляпані штукатуркою склопакети - лягає на відповідальність забудовника/будівельників. І він має міняти їх, бо ці подряпини нічим не відшліфувати потім. А якби там профіль був зламаний - він би теж казав, що то нормально?
  8. Брудні всередині склопакета чи зовні? Якщо всередині - то це не нормально. Браком скла вважаються недоліки які видно на відстані 1,2м Це відноситься і до подряпин на склі.
  9. Я не знаю переробників з Львівщини.
  10. Співвідношення сторін у склопакеті мають не перевищувати 1:4. Раніше допускали 1:5, але кажуть, що все одно скло лопало. Вузький склопакет може "скластися" навпіл, бо схильний до вигину під власною вагою. Це може призвести до його руйнування.
  11. Що? 1230*2720 поворотно-відкидна стулка в ПВХ допустима? Не хочу вас розчаровувати, але такий розмір і для алюмінію недопустимий. 2500 - максимум, що в ПВХ, що в алюмінії. Вікно 670*2480 - склопакет вузький.
  12. Хочете тепла від сонця? А чи готові ви до спеки влітку? Я зробила розрахунки і знаю реальну різницю температур в кімнаті між склопакетом із звичайним енергозберігаючим склом 4Lоw-E/16ar/4/16ar/4 Lоw-E та 4мультискло/16ar/4/16ar/4 Lоw-E Тобто двокамерний склопакет з двома шарами звичайного енергозберігаючого скла. Та склопакет у якого зовнішнє скло мультифункціональне. ❗ ️За те, скільки тепла від сонця попадає в приміщення відповідає Солярний фактор (або сонячний фактор). На цей фактор мало хто звертає увагу, особливо, коли в пріоритеті зберегти тепло, а не відсікти сонячну енергію. Солярний фактор. Це Коефіцієнт пропускання розсіяної сонячної енергії. Саме ця міра, відповідає за те, скільки сонячної енергії буде пропускати склопакет. Чим нижчий солярний фактор, тим менше сонячної енергії пропускає скло. У різних виробників скла властивості можуть дещо відрізнятися. Я беру за приклад такі дані: Солярний фактор склопакета 4мультискло/16ar/4/16ar/4 Lоw-E = 39% А Солярний фактор склопакета 4Lоw-E/16ar/4/16ar/4 Lоw-E = 53% Тобто - через склопакет проходить сонячної енергії або 39%, або ж аж 53% Різниця в 14% начебто не велика. Але ж скільки це в Градусах Цельсія? А тепер рахуємо різницю - скільки це в градусах Цельсія. Припустимо на вулиці 15°C 14% від 15°C - це 2,1°C Лише на два градуси в міжсезонні буде тепліше в приміщенні за рахунок сонця! 🤔 Така собі різниця. А якщо на вулиці буде 40°C? 14% від 40°C - це вже 5,6°C Теж не дуже багато. Але це ще не вся математика. Це лише розрахункові показники. В реальності температура в приміщені буде вищою, бо на реальну температуру впливає не лише формула склопакета, а і: 🔹 Розмір приміщення. У невеликих кімнатах температура зростає швидше; 🔹 Кількість площі нагрітих поверхонь (меблів, техніки). Вони виділяють додаткове тепло; 🔹 Тривалість сонячної погоди. Чим довше світить сонце - тим більше все розігрівається; 🔹 Частота провітрювання. Менший обмін повітрям заважає охолодженню; 🔹 І співвідношення площі склопакета до площі приміщення. Чим більше вікон і чим вони більші - тим швидше буде нагріватися кімната. Так яка насправді буде температура в приміщенні від сонячної енергії? Саме ці розрахунки я провела і написала на сайті. Переходьте за посиланням, щоб знати від чого ви відмовляєтесь насправді. І чи дійсно в приміщені буде настільки тепло в міжсезонні, якщо відмовитися від мультифункціонального скла? 👉 Характеристика склопакетів
  13. Яло

    Остекление терассы

    Крутіше для кого? І які саме тут склопакети?
  14. Склопакети відповідають специфікації. На об'єкт я приїхала з приладом (Merlin Lazer Low E Coating Detector), який показує наявність напилення і показала це замовнику. Два І-скла, як і має бути.
  15. Да хоть би й в сусідній квартирі. Вам одразу сказали, що в суботу він працює до вечора. Тільки ця інформація не завадила вам кричати мені в трубку благим матом. Чекати його цілий день - то було ваше особисте бажання. Хамила вам не я. Хамло в цій історії саме ви. Перш ніж когось осудити - подивіться на себе.
×
×
  • Створити...