Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Неправильный кадастровый номер - что делать

zai

Рекомендовані повідомлення

Пока информации мало, но вырисовывается ситуация...интересно мнение только людей, разбирающихся в вопросе

Куплена земля под забудову, зеленый акт с кадастровым номером 2007 года выпуска выдан на основе решения сессии.

Решил восстановить границы. Позвонил геодезистам с форума, дал копию акта - они пошли вытягивать координаты точек.

В итоге звонок от них - кадастрового номера в базе не существует. По фамилии владельца нашли другой номер отличающийся 1й цифрой и взяли те координаты. На днях попробуем их вынести в натуру.

Теперь непонятно что и как делать ведь где-то кто-то неправильно занес, напечатал и т.п. Что делать, куда бежать?

Думал пустить все по новой процедуре без получения нового акта на себя, теперь в свете подобной ошибки вообще непонятно что делать.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В якому саме місці кадастрового номеру помилка (різниця)? В останніх 4-х цифрах (це номер ділянки)? Взнайте, який кадастр№ було присвоєно вашій діл в райземвідділі (може у вас є довідка чи висновок райземвідділа), можете узяти витяг з кадастру по своїй діл. чи вони співпадають? Якщо співпадають то в держакті - механічна помилка(переробляти держакт). Можно або переробляти держакт, або переробити реєстраційні карточки (перезанести в кадастр, змінивши Кад№ в кадастрі на той що в держакті (якщо різниця в останніх 2-х,3-х цифрахяк і якщо такого кадастр. номера як у вашому держакті в кадастрі немає)). Напишіть ці 2 номери, де саме різниця. А якже ви оформляли купівлю у нотаріуса (по моєму з кадастру повинні були дати витяг продавцю і різницю булоб видно), чи ще не оформляли?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

вроди более менее разобрался.

Акт пока на старого владельца. Ошибка в первом большом числе где много цифр в последней цифре. Хотя может и ошибки нет. В районном ДЗК подтвердили регистрацию гос акта и кадастровый номер как на нем.

Проблема (ошибка) возникла в обласном управлении земресурсов где геодезист пытался получить координаты моих точек. Таким образом на уровне района ДЗК и земресурсов вроди все правильно - но не совпадает с областью, причем с облземом, что там в обл ДЗК не знаю.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Перша група цифр в кадастр№ це код КОАТУУ(приблизно – код адмін.-територіальних утворень України).Наприклад 1222055500 – це код смт. Коти на території Котівської селищної ради якогось району, 122055501 – код с.Миші на території Котівської с.р., 1222055502 – код с.Риби на території Котівської с.р. і т.п.

Облуправління зем ресурсів до координат і кадастр№ відношення не має. (може в м. Київі трохи інакше). Координати (і вся інформація про ділянку і її власника) знаходяться в електронній базі даних обл.ДЗК. Схема така: в райземвіддлі присвоюють ділянці кад№, фірма (яка виготовляла держакт) складала електронний файл обміну ІН4 (у ньому всі данні про ділянку(площа, корд.), її власника, дані про документи на підставі яких оформл. право власності і т.п.)) і із техдокументацією здавала в облДЗК для занесення в базу(кадастр) та виготовлення реєстраційних карток (де вказується таж інформація що і в ІН 4 (окрім координат і Кадастровий № теж) тільки на папері). Імя файлу ІН4 – це кадастр№ ділянки (наприклад1222055500010310357) ОблДзк заносило ІН4 в базу і якщо все нормально (немає накладок, не дубліруються кадастр№ іт.п.) виготовляло реєстр. картки, писали на тітулі техдокументації шифр (під яким вона у них зареєстрована(наприклад В050/ 220508-001 : В-техдокументація зі складання держакта, 050-код фірми яка виконувала роботи, 220508 – дата здачі ІН4 в ДЗК, 001 –номер папки)) (так у Дніпропетр.обл.).Потім фірма отримувала бланки держаків, заповняла їх і здавала в райземвідділ техдокум(1шт), і на підпис: держакт(2екземпл.), реєстр. картки (2 екз.).Після звірки даних в техдокум., держактах і реєстр картках, картки і держакти передавались в райДЗК для реєстрації (після звірки) та видачі власнику 1-го екз. держакта. 1 держакт зберігається в райземвідділі. Карточки (точно не знаю): 1-на в райДЗК, 2-га в облДЗК(чи 1 в облДЗК, а 2-га в Київ). Якщо були розбіжності в картках, держаках і техдокументації все повертали на виправлення фірмі.

Вам можно звернутися в фірму яка розробляла техдокументацію і виготовила держакт (назву фірми вказано в техдокументації замовника (власника ділянки)) і взнати який кад№ поставили в ІН4, взнати в обл..ДЗК.який № там у вашої ділянки. Там (облДЗК) підкажуть як діяти далі якщо все ж таки є помилка.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Акт на себя не оформлял, это вся история по акту на продавца который.

Был у ребят что Акт делали, они клялись что все правильно и ошибки быть не может. Так как у нас все делается через жопу, то ни у них ни у продавца техдокументации нет. Сказали что только в земресурсах есть - я в шоке с такой работы. Узнавал как и писал в Рай ДЗК - номера совпадают так шо полагаю что тревога ложная. "Ошибка" именно в номере что за назву села отвечает так что у соседей еще гляну какой номер.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Хай власник ділянки офіційно візьме витяг з кадастру (все рівно для переоформлення треба, тільки термін дії його обмежено), тоді вже точно будете знати
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 5 років потому...
Хай власник ділянки офіційно візьме витяг з кадастру (все рівно для переоформлення треба, тільки термін дії його обмежено), тоді вже точно будете знати

 

Добрій день, як правильно звернутися та куди для того, щоб отримати витяг з кадастру

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...