EugeneH Опубліковано: 5 лютого 2007 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2007 Панове, хто вже користується таким пристроєм, скажіть, чи встані він переварити картопляне лушпиння чи скоринки від кавуна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 5 лютого 2007 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2007 *** добре це похряцае Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 5 лютого 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2007 *** добре це похряцае А що робити з продуктами метаболізму ***а? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 5 лютого 2007 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2007 Панове, хто вже користується таким пристроєм, скажіть, чи встані він переварити картопляне лушпиння чи скоринки від кавуна? Бактерии жрут всю органику - особливо полюбляють картопляне лушпиння - тому що там крахмалу богато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз