Строим Дом

Партнер раздела: HAGER
Перезагрузить страницу

Підкажіть орієнтовно ціну прокладки силової лінії на 380 Вт

Старый 06.05.2010, 13:05   #1
sashaMO
Форумчанин
 
Регистрация: 27.02.2008
Пол: Не указан
Сообщений: 487
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 11 раз(а) в 9 сообщениях
По умолчанию Підкажіть орієнтовно ціну прокладки силової лінії на 380 Вт

Доброго дня! Питання скажімо може трохи наївне але. Вирішив підводити світло на ділянку. На ділянці стоїть стовп. Елементарно проводиться 220 Вт.
До найближчої силової лінії орієнтовно 450метрів або 16 стовпів. Питання наскільки дорожче може обійтись мені проводка світла на 380 Вт. Розумію що то краще у Ресівців питати але орієнтовно скільки може обійтись мені такий варіант тобто дріт + проводка по стовпах.

І таке питання дріт одна жилка тянеться чи всі три жилки в добавок до уже існуючих двох?
sashaMO вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 08.05.2010, 11:46   #2
Nick_Azovsvet
Форумчанин
Аватар для Nick_Azovsvet
 
Регистрация: 10.01.2010
Пол: Мужской
Сообщений: 352
Вы сказали Спасибо: 15
Поблагодарили 61 раз(а) в 45 сообщениях
Отправить сообщение для Nick_Azovsvet с помощью ICQ
По умолчанию

Наверное не Вт в В т.е. Вольт
Для начала определитесь -зачем? ЗАчем вам 380В на участке. До силовой линии расстояние или до трансформатора понижающего?

Столбы уже вкопаные? Идете в РЭС(вообще смотря кто поставщик в каждом регионе они по всякому называются) становитесь в очередь пишеш заяву платиш денежки, они дают разрешения на подключение, потом платите электрикам с вышкой, прокладываете по столбам, подключатете. Опять же как вам можем сказать цены если в каждом городе по своему. Разве что по кабелю посчитать и по услуге. Опять же если есть возможность подключения.

Трехфазная цепь тянется в дом 4 проводами. Однофазная двумя. А чем тянуть дело ваше- главное чтоб кабель был для наружки: СИП, AsXs, ВВГ, АС и т.д.
Nick_Azovsvet вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 14.05.2010, 16:35   #3
sashaMO
Форумчанин
 
Регистрация: 27.02.2008
Пол: Не указан
Сообщений: 487
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 11 раз(а) в 9 сообщениях
По умолчанию

у мене десь 100 метрів вияснилось до найближчого стовпа на 380 це зі слів РЕСІВЦІВ хоча на самому стовпі тільки 3 проводи (може бути 380 вольт на 3 проводній лінії це взагалі силова вважаєтсья?). до мене йде тільки два проводи, стовпи є. Скільки буде коштувати купити і протянути додаткові два проводи?
sashaMO вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 14.05.2010, 18:24   #4
Nick_Azovsvet
Форумчанин
Аватар для Nick_Azovsvet
 
Регистрация: 10.01.2010
Пол: Мужской
Сообщений: 352
Вы сказали Спасибо: 15
Поблагодарили 61 раз(а) в 45 сообщениях
Отправить сообщение для Nick_Azovsvet с помощью ICQ
По умолчанию

Вот немного про 3 фазные соеденения- довольно подробно и понятно.

ru.wikipedia.org/wiki/Трёхфаз...ектроснабжения

3 провода это хорошо но должно быть 4 если это 380.
Nick_Azovsvet вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 17.05.2010, 17:16   #5
sashaMO
Форумчанин
 
Регистрация: 27.02.2008
Пол: Не указан
Сообщений: 487
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 11 раз(а) в 9 сообщениях
По умолчанию

Сьогодні спілкувався з РЕСівцями. Ситуаціія така. Потрібно докупляти провода 350 метрів орієнтовно. Якого саме чи А16 чи А25 поки невідомо бо ще ТУ в процесі розробки. Я так подивився по цінам виходить 350 метрів А16 коштує приблизно 700 грн А25 приблизно 1000 грн А35 1490 грн. РЕСівці кажуть шо прокладання провода коштує так само як матеріали. У мене всі стовби стоять які мають бути але на 6 стовпах йде тільки три провода тобто мені треба буде докидати 1 провід відповідно кріпити його теж, а на 3 стовпах треба буде вести два провода. Питання скільки можуть коштувати кріплення якими закріплюється провід (маю на увазі траверса, крюки). Стовпи є залізобетонні і є дерев’яні. Хто може приблизно зорієнтувати по цінах на дані кріплення, яка це може бути сума?

P.S. Трансформатор від якого до мене тянеться через пів села лінія від мене десь на метрів 600м. Найближчий користувач силової лінії на відстані 450 метрів. Далі ще тянеться 4 провідна лінія метрів 100 а потім тянетсья метрів 130-150 трьохпровідна лінія і далі до участка метрів 100 тянетсья тільки два провода.
sashaMO вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Ответ

Опции темы



Текущее время: 07:40. Часовой пояс GMT +2.

Если Вы пользователь

Вы можете зарегистрироваться как пользователь и использовать весь функционал форума.
В любой момент Вы можете изменить свой статус с пользователя на компанию зайдя в личный кабинет.

Регистрация пользователя

Если Вы компания

Вы можете зарегистрироваться как компания и вести свою деятельность на нашем сайте.
Вы также можете создавать темы и отвечать в форуме.

Регистрация компании