Строим Дом

Партнер раздела: https://www.hager.ua
Перезагрузить страницу

Як краще зробити все в одній шафі чи ставити ввідну шафу і окремо розпдільчий щиток

Старый 25.05.2010, 14:23   #1
sashaMO
Форумчанин
 
Регистрация: 27.02.2008
Пол: Не указан
Сообщений: 487
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 11 раз(а) в 9 сообщениях
По умолчанию Як краще зробити все в одній шафі чи ставити ввідну шафу і окремо розпдільчий щиток

Доброго дня! У пмбуютсья тільки ввідний автомат і лічильник. В першому випадку коли ставиться дві шафи то ввідна шафа пломбується, хоча доступ до ввідного автомата щоб включити я матиму принаймні так кажуть продавці ввідних шаф. Порадьтроекті на підведення електрики написано: ставиться швелер на нього вішається шафа обліку і розподільча шафа. Один електрик пропонує зробити все в одній шафі причому ця шафа одна не пломбується а пломбуютсья тільки ввідний автомат і лічильник. В першому випадку коли ставиться дві шафи то ввідна шафа пломбується, хоча доступ до ввідного автомата щоб включити я матиму принаймні так кажуть продавці ввідних шаф. Порадьте як краще зробити, мабуть є якісб нюанси в подальшому в обслуговуванні і тд. І ще одне який лічильник краще ставити механічний чи електронний бо продавці кажуть шо все за рік другий перейде в обов’язковому порядку на електронні лічильники

P.S. Все це діло ставиться на голому участкув кінці села. Будинок планується будувати в наступному році.
sashaMO вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 25.05.2010, 19:12   #2
EugeneH
Старожил форума
Аватар для EugeneH
 
Регистрация: 24.01.2007
Адрес: Гореничі, Києво-Святошинський
Пол: Мужской
Сообщений: 1,897
Вы сказали Спасибо: 240
Поблагодарили 560 раз(а) в 286 сообщениях
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от sashaMO Посмотреть сообщение
Доброго дня! У пмбуютсья тільки ввідний автомат і лічильник. В першому випадку коли ставиться дві шафи то ввідна шафа пломбується, хоча доступ до ввідного автомата щоб включити я матиму принаймні так кажуть продавці ввідних шаф. Порадьтроекті на підведення електрики написано: ставиться швелер на нього вішається шафа обліку і розподільча шафа. Один електрик пропонує зробити все в одній шафі причому ця шафа одна не пломбується а пломбуютсья тільки ввідний автомат і лічильник. В першому випадку коли ставиться дві шафи то ввідна шафа пломбується, хоча доступ до ввідного автомата щоб включити я матиму принаймні так кажуть продавці ввідних шаф. Порадьте як краще зробити, мабуть є якісб нюанси в подальшому в обслуговуванні і тд. І ще одне який лічильник краще ставити механічний чи електронний бо продавці кажуть шо все за рік другий перейде в обов’язковому порядку на електронні лічильники

P.S. Все це діло ставиться на голому участкув кінці села. Будинок планується будувати в наступному році.
А РЕС в ТУ про облік що написало?
EugeneH вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 25.05.2010, 21:36   #3
sashaMO
Форумчанин
 
Регистрация: 27.02.2008
Пол: Не указан
Сообщений: 487
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 11 раз(а) в 9 сообщениях
По умолчанию

в проекті і в ТУ написано дві шафи ставити, але є можливість поставити все в одній, тому і питаю як краще?
sashaMO вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 25.05.2010, 21:55   #4
74791
Новичок
 
Регистрация: 29.04.2010
Пол: Мужской
Сообщений: 15
Вы сказали Спасибо: 1
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Отправить сообщение для 74791 с помощью AIM
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от sashaMO Посмотреть сообщение
в проекті і в ТУ написано дві шафи ставити, але є можливість поставити все в одній, тому і питаю як краще?
В чём проблема, если РЭС даёт разрешение на один и его печатает ставте один, зачем плптить дважды.
74791 вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 26.05.2010, 11:55   #5
EugeneH
Старожил форума
Аватар для EugeneH
 
Регистрация: 24.01.2007
Адрес: Гореничі, Києво-Святошинський
Пол: Мужской
Сообщений: 1,897
Вы сказали Спасибо: 240
Поблагодарили 560 раз(а) в 286 сообщениях
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от sashaMO Посмотреть сообщение
в проекті і в ТУ написано дві шафи ставити, але є можливість поставити все в одній, тому і питаю як краще?
Якщо в ТУ написно дві, а Ви поставите в одну, доведеться "вирішувати питання".
Воно то вирішиться але займе і часу і грошей
EugeneH вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 26.05.2010, 14:38   #6
sashaMO
Форумчанин
 
Регистрация: 27.02.2008
Пол: Не указан
Сообщений: 487
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 11 раз(а) в 9 сообщениях
По умолчанию

Вроді вирішив ставити дві шафи зважаючи на майбутні "непорозуміння" з ресівцями хоча ввід в експлуатацію обіцяли безпроблемний і у випадку з одною шафою (блати, кумівство і тд.). Буду чекати тепер наскільки швидко мені зроблять світло на ділянці (обіцяли за пів-тижня все зробити).
sashaMO вне форума   Ответить с цитированием Вверх

Текущее время: 07:10. Часовой пояс GMT +2.

Если Вы пользователь

Вы можете зарегистрироваться как пользователь и использовать весь функционал форума.
В любой момент Вы можете изменить свой статус с пользователя на компанию зайдя в личный кабинет.

Регистрация пользователя

Если Вы компания

Вы можете зарегистрироваться как компания и вести свою деятельность на нашем сайте.
Вы также можете создавать темы и отвечать в форуме.

Регистрация компании