Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дощ

Пользователи
  • Публікації

    12 528
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    4

Повідомлення, опубліковані користувачем Дощ

  1. 29.11.2023 в 23:11, Дощ сказав:

    Ситуацію чітко описував Портников - кацапів від навіжених дій утримувало переконання що ось-ось мінські домовленості будуть виконані. І весь цей час ну ось-ось, ну прямо ось вже, ну ось вже встаю... - і так 7 років. Це тонка дипломатична гра

     

    30.11.2023 в 00:16, Дощ сказав:

    Зараз до речі захід так само з ху.йлом робить як з мінськими - тримає ситуацію начебто кацапи ось-ось переможуть, ну ось вже, майже - тому нам зброю дають строго дозовано, щоб не дай Боже вони не подумали інакше.

    Бояться щоб гірше не було - а гірше може бути завжди

     

    33 хвилини тому, US7IGN сказав:

    кожного разу коли я бачу строк постачання - 2025 рік, то розумію що розрахунок на те що не буде потрібно постачати.

     

  2.  

    20 хвилин тому, Данило Терпило сказав:

    Причем как-то кучно пошло. Америка ничего не даст, играют клоунаду, но чет мне кажется решение там принимают не демократы/республиканцы, а более серьезные игроки, в тени. Европа менжуется и много говорит. Новый закон про мобилизацию-как на меня,бессмысленен, что там,права? в стране сотни тысяч людей не желающих воевать, какие суды их одновременно лишат прав? Точечно,пугалка..Доставка полицией- та без взломов дверей массово толку не будет.Опять же-точечно, у кого нет денег/женщин-родителей,ходящих в магазины и так далее..Я вижу одно- провал по всем фронтам, но риторика не меняется-до кордонив 91. Ок. Допустим,это нужно что бы править вечно и все такое. Но карта то движется!Медленно,но движется. Какой остается вариант тогда? Воевать нечем и никто не хочет.  Отсюда вопрос- с нашими все понятно-кто ворует,кто спасается-ну люди, все как обычно. А вот Америка что, Украину ***лу слить собралась?В Вьетнаме получили, в Афгане получили, в Корее- ну тоже такой себе результат. Да о них скоро ноги вытрут, рашка-китай-иран. А нам мабуть того. Пипец пришел.Я раньше думал что оружие будут давать и лет десять воевать будем, понятно что не вернем свое,но хоть держать линию.Бахмут сколько держали! А теперь смотрю- если нет снарядов и ПВО, то все закончится гораздо раньше.

    Не сцать - ми з них ще крові поп'єм. За кожен метр

    побільше ніж вони нашої

    • Лайк 1
    • Дякую 1
  3. 1 годину тому, Evgenich сказав:

    1. Я гітлера хоч ***лом і не називав, але з великої літери теж не писав.

    2. Я і тоді і зараз закликаю воювати до перемоги, не перемога для нас - геноцид/шторм Z/катування/"я вас научу рабзию любить."

    3. Так, я був в окопах. То ви мені цим ще і дорікаєте? Змінилось багато що, але я все ще в окопах, а ви ні.

    Хуйлу не потрібен мир, його життя - це війна, мир для нього смерть.

    Нах@й з виродками спечатись? Тут гнида на гниді гнидою поганяє - вправляються хто більший підор. Вони ніщо, і їх слова важать трохи менше ніж нічого

    • Лайк 4
    • Дякую 1
    • Сумно 1
  4. 13 хвилин тому, hause сказав:

    Так юристи розповідають, що закон ще не оприлюднений на сайті ВР, і що там наприймали зелені мудараси і "єжеснімі" невідомо, там можна було правити і правити той закон "як дишло" , час на це був

    Маєте сумнів що його оприлюднять?

    Наведена стаття - із судово-юр газети - її також не таксисти пишуть

  5. 2 хвилини тому, ks6 сказав:

    Вы то, наверняка на самом-самом 0. Тогда понятна заинтересованность.

    Заінтересованость в чом? В буцегарні, сотках, чи щоб ухилянти не сцались?

    Мені за ці 70к солдати вже мозг виїли, а буде як з 20к пораненим зарах в розпорядження - рішення прийняли ще в травні, а порядок розробили в березні наступного року

    Неясно хто і на підстав чого визначив суму, чому 70 а не 30-50-100, чого саме 70 - по любому фонд формуватиметься зі штрафів з ухилянтів

  6. 4 хвилини тому, ks6 сказав:

    А если относительно готова? Не будут же за каждую мелочь калечить?

    Не сцаться - заберуть в буцегарню, встановлять особу, впаяють штраф пару соток для початку - в принципі норм - треба ж з чогось 70к доплачувати разово за кожні 30 днів

    • Лайк 2
  7. 37 хвилин тому, Canton сказав:

    Ізраїль вже кілька тижнів погрожує увійти в Рафіях, останнє місто Гази

    Там вся Газа за площею як три Ірпені, тими силами і засобами за цей час газу можна було б лопатами перекопати і картоплю посадити 

    • Лайк 8
  8. 11.04.2024 в 12:15, US7IGN сказав:

    Так хто заважав всі зміни внести одночасно? Є певні принципи та правила законотворчості, зі зрозумілих причин невідомі цим депутатам, які передбачають послідовність та системність. Кому, а вам має бути відомо що демобілізація є невід'ємною частиною та логічним завершенням мобілізації і умови демобілізації безпосередньо впливають як на мобілізацію і мобілізованих, так і тих кого хочуть мобілізувати. Можна заперечувати факти, але недовго.

    Тут не згоден. Можливо питання демобілізації і впливає на мобілізацію, але тут мова не про те - її (демо) за визначенням не може бути до кінця воєнного стану. В законі ж про військовий обов'язок і в/с говориться про звільнення з в/с. Тому ці закони по суті питання не пов'язані, відповідно немає потреби вносити у ЗУ про в/с зміни негайно, і недоцільно в принципі.

    Та й взагалі демобілізація визначається указом президента по суті

  9. 21 годину тому, 7351 сказав:

    Хтось вважає себе Наполеоном, хтось міністром оборони...

    image.thumb.png.290936e752f59d947d77e83ad90ae955.png

    Сьогодні, 12 квітня, на засіданні Кабінету Міністрів була підтримана пропозиція Міністерства оборони України про оновлення розміру грошових виплат військовослужбовцям та поліцейським.

    Загальна сума виплат тепер складатиметься з базової суми у 100 000 гривень та додаткової винагороди у 70 000 гривень, сумарно – 170 000 гривень.

    Відповідно до Постанови Уряду, військовослужбовці, які беруть участь у бойових діях, отримуватимуть додаткову грошову винагороду у розмірі 70 тисяч гривень за кожні 30 днів.

    Ці кошти будуть виплачуватися військовослужбовцям, які виконують завдання на лінії бойового зіткнення, а також на території ворога.

    «Це рішення не лише про мотивацію, але й про справедливість. Винагорода стане додатковим стимулом для наших захисників, які знаходяться на вістрі бойових дій. Вдячний колегам за розуміння і підтримку», – зазначив міністр оборони України Рустем Умєров.

    www.kmu.gov.ua/news/uriad-onovyv-vyplaty-viiskovosluzhbovtsiam-ta-politseiskym-zbilshyvshy-ikh-do-170-000-hryven

     

    Це якісь наперстки. А тут вже шум.

    Чекаємо роз'яснень бо хтось бреше

    На урядовому порталі вказано "сума виплат тепер складатиметься 100+70"

    Але в дорученні ВР уряду мова йшла про одноразову виплату за кожні 30 днів (сумарно) на глибину роп. Шмигаль у телеграмі написав також про одноразову за кожні 30 днів.

    Сука, розрив мозга. Якщо написати багаторазову виплату за кожні 30 днів - це відповідатиме тексту з урядового порталу? Чи шмигаль дебіл вкупі з ВР і малось на увазі перші 30 днів? Чи якщо за кожні 30 днів - то яка це одноразова?

    Сидить шобла юристів, депутатів - чого не можна зразу сформулювати правильно і ясно без цього всього

    • Хаха 1
    • Дізлайк 1
  10. 10 хвилин тому, 7351 сказав:

    Кабінет Міністрів ухвалив постанову про підвищене грошове забезпечення для військових,

    які виконують бойові завдання на передовій. 

    Згідно з ухваленою постановою, бійці на передовій,

    окрім зарплати в 20-25 тисяч і бойових доплат у 100 тисяч гривень,

    мають право на доплату в 70 тисяч гривень.

    Відповідне рішення уряду підтвердив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

    inforesist.org/ua/kabmin-uhvaliv-postanovu-pro-doplati-v-70-tis-grn-vijskovim-na-peredovij/

    А що так скромно викинути Гончаренка з цитати? Він же це досягнення приписує собі 

     

    З.і. Об'єктивно може вступити в дію за кілька місяців

    • Лайк 1
  11. 53 хвилини тому, Canton сказав:

    Ну что, поздравляю. Уровень мотивации солдат, которых только что обрекли на пожизненную мобилизацию, взлетит в небеса просто. И новые люди туда пойдут радостно и точно зная, что в 60 лет их отпустят на волю.

    Интересно, какие методички позитивным выдадут, как они будут объяснять это гавнище в коалиции слуг и опзж?

    А мне видится идеальное решение, чтобы и армия приняла грядущий договорняк с кацапами в ближайшем будущем. Потому что между "воевать пока не сдохнешь" и "ну вариантов не осталось, надо договариваться" отгадайте что выберут 7 из 10ти. (С)

    Це все від неграмотності і тупежа

    Закон про мобілізаційну підготовку ніколи й не прописував звільнення абощо - це той в який щойно внесли зміни, оскільки звільнення регламентується іншим Законом - Про військовий обов'язок і військову службу - у ньому наразі без змін, і внесення яких, як заявляється, займе кілька місяців. Хоча думаю в цей закон зміни вноситимуть ще довше ніж в мобілізаційний, оскільки наразі потреби немає

  12. 15 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

    Андрій Ковальчук має статус Героя України, він також брав участь у миротворчих місіях у Косово та Ліберії. Брав участь у боях за Слов'янськ та Луганський аеропорт.

    Із початком повномасштабного російського вторгнення Ковальчук став один із керівників оборони півдня України. Командувач також відомий за успішною операцією ЗСУ зі звільнення правобережної частини Херсонської області та самого Херсона.

     

    14 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

    Літвінов нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, а також орденом "За мужність".

    Кому вони заважали?

    Чекаємо звільнення за станом здоров'я

     

    Наказом міністра оборони від 10 лютого 2024 року генерал-майора медичної служби Тетяну Остащенко звільнено з військової служби у відставку за станом здоров’я. Підставою для звільнення стало видане військово-лікарською комісією свідоцтво про хворобу Тетяни Остащенко із висновком про її непридатність до військової служби із виключенням з військового обліку

    Остащенко пішла з армії через два місяці після її відставки з посади командувачки Медсил

    • Хаха 1
  13. 52 хвилини тому, Фрай сказав:

    А хто такий Гайдай? (до весни 2023р)

    А зараз якийсь Лисогор голова Луганської ОВА замість нього.

    І хто такі всі ці дармоїди голови адміністрацій окупованих міст?

    що вони роблять і за що отримують зарплату?

    Голів обласних ВА призначає президент, і цих двох він також призначив, але він наш форум не читає щоб відповісти

    Луганщина ще не вся окупована, лишилось пару сіл, вірніше те що від них лишилось

    • Сумно 1
×
×
  • Створити...