Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

NaTaXa2807

Пользователи
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем NaTaXa2807

  1. Допоможіть, будь ласка, порадою, терміново потрібно!!! Якщо замовник вказав неправдиву інформацію щодо обєкта нерухомості, як можна скасувати виданий свій технічний паспорт, або спертися на ноту закону про те, що за правдивість поданої інфи відповідає замовник.
  2. Да, це щось новеньке. А от питання, скільки громадян, що будуються мають електронні ключі? Не всі ж вони є ФОПи, щоб мати ключ. І якщо мій чоловік будується, але він є директором ТОВ, та має електроний підпис з печаткою ТОВ, то це йому потрібно ще мати електроний підпис на фізособу, чи як. Я щось не зрозуміла? Поясніть, якщо можна!!! Дякую!
  3. Продам новый котел,

    PARVA COMFORT

    НАСТЕННЫЕ ГАЗОВЫЕ КОТЛЫ СО ВСТРОЕННЫМ 60-ЛИТРОВЫМ БОЙЛЕРОМ.

    Котлы Parva Comfort со встроенным бойлером мгновенно обеспечивают необходимое количество горячей воды. Встроенный 60-литровый эмалированный бойлер постоянно поддерживает температуру горячей воды благодаря высокой эффективности внутреннего спирального теплообменника. Котлы Parva Comfort–правильное решение для комфорта всей семьи.

     

    Мощность 28 кВт

     

    Встроенный бойлер емкостью 60 литров

    Электронный розжиг

    Плавная регулировка мощности

    Микропроцессорное управление

    Удобная панель управления с эргономичными кнопками и мигающими индикаторами

    Магниевый анод для защиты бойлера с возможностью замены

    Внешняя изоляция из вспененного полиуретана

    Электронная плата имеет следующие функции:

    авторегулировка напряжения для системы розжига частоты повторного зажигания

    защита от перегрева

    Сигнал об отсутствии теплоносителя в контуре отопления

    защита насоса от блокировки

    защита от замерзания

    Автоматический бай-пасс

    Расширительный бак объемом 2 литра (серийно)

    Устойчивость к радиопомехам

    Реле протока первичного контура

    Электрическая защита IPX4D

    Удобные электроподсоединения

     

    вот ссылка на такой же artiss.ua/biasi-boiler-the-gas-fired-parva-comfort-28s/,

    здесь чуть дешевле

    star-term.com.ua/ru/kotli_gazovie/kotli_biasi.html

    Продаем за 14500 грн. Документация вместе с котлом.

    Причина продажи (покупаем себе, а если береш 2 - то цена по 14500 каждый)

    Отзывы по этой модели хорошие, в том числе и на Строим дом!!!

    0675018389 Игорь

  4. Здравствуйте, по закону Регистрационной службы, без зем участка продаются квартиры и части нежилых помещений. Дом, если его поделить на части, будет иметь часть от целого, а не отдельную квартиру. Для этого тоже нужен земельный участок. Это по закону. Но, если есть нотариус, который живет по своим законам, то вперед!
  5. Здравствуйте, такая проблема. Есть у нас начатое строительство дома, стены, крыша, окна уже есть. Дом построен с белого кирпича, частично перестроен. Очень нужна помощь архитектора или дизайнера с фасадом, не знаем как управиться? Дом в Белой Церкви, 80 км от Киева.

    fdfddec79fa532566f21780f540c6ba1f953e72595a9be5e7bf021cf2c1d3d0a.thumb.jpg.6b024c63b0b8db9ff8c5bed4870ed90b.jpg

    Зараз фасад в такому стані (((((

  6. Здравствуйте, такая проблема. Есть у нас начатое строительство дома, стены, крыша, окна уже есть. Дом построен с белого кирпича, частично перестроен. Очень нужна помощь архитектора или дизайнера с фасадом, не знаем как управиться? Дом в Белой Церкви, 80 км от Киева.
  7. Привіт, пояснюю, земельна ділянка наскільки манюня і вузенька, що іншого місця немає!!! Заяву про надання участка неодноразово подавали в сільську раду. Але там потрібно було платити великі гроші, а зараз взагалі глухо з цим.
  8. Доброго дня, шановні форумчани, дуже прошу Вашої допомоги, порадьте, як краще зробити!

    Все почалося з цього форуму, а саме із темою про законне право одержання у безкоштовне користування земельної ділянки. Я проживаю в селі Шкарівка біля самої Білої Церкви, наші земельні ділянки знаходяться в самій Білій Церкві, там уже побудовані звичайно панські маєтки, таких собі селюків - всіх держслужбовців Білої Церкви та району, (всіх говорю образно, бо дехто може заперечити). Отож вирішила я подати заяву згідно зразку, що був у темі на форумі. І, о Боженько, що тоді почалося, наче розворушила кучу гною у рані, таке сморидло почалося, що аж зараз пре.

    Зачепила сільська рада мою теперішню садибу, будинок побудований моїм батьком у середині 70-х років, маленька земельна ділянка на роздоріжжі, вигрібна яма знаходиться під будинком, до дороги 2 м, до сусідніх будинків метрів 50. Тобто, згідно санітарних норм все ок, водопостачання централізоване, колодязів поруч немає.

    По дорозі йде водопровід, який міняли 5 років назад на пластикову трубу, але навпроти нашої хати з'єднання пластмасової труби зробили куском металевої труби. І в цьому місці вже не перший раз порив!!! І ось нас звинуватили в тому, що це наша вигрібна яма десь протікає через асфальтовану дорогу в землю і роз'їдає трубу водопроводу. Яма водопроводу засипана землею, незаасфальтована. Кінець травня, початок червня йдуть дощі, і тут сусіди теж з'їлися і одноголосно з сільською радою звинувачують нашу вигрібну яму. Ми написали заяву-пояснення ситуації, але ж які бюрократи її будуть слухати. До речі у нас керівництво таке, мабуть, як скрізь, колись були помаранчеві, потім худенько стали ригами, а це вже геть Порошенка люблять і в його ряди записуються. І проти влади у нас в селі і пікнути не можна, бо це ж вони гроші з бюджету ради, наче зі свого кармана на село виділяють. А ми ще захотіли земельного участка, оце то ми і дали!!!

    Отож визвали вони комісію: представника з санепідемслужби, головного архітектора району, зізвали сусідів, тай давай перевіряти. А 10 червня дощів не було і дорога, яма і все поруч було сухим, у нас фото-підтвердження є. Чоловік був присутнім при їхній перевірці, тому був спокійний за результат, ну сухо у нас, тому і немає за що переживати.

    Але не там то було, ці уроди написали акт( до речі скільки помилок орфографічних, що страх, які там всі розумні), акт вставляю.

    IMG_20140613_0002.pdf

    Акт без підписів наших, там вони вказали, що має місце протікання вигрібної ями, і що нам з 01.07.2014 року відключать воду.

    Чи можна пожалітись, і куди, на перевищення службових обов'язків представників комісії. НАсправді все чисто і ніяких протоків немає. Що робити з озвірілою владою????

  9. В світі нових подій, хочу підняти питання інвентаризаторів ще й на цьому сайті, отож в іншій темці знайшла ссилку про можливі зміни в роботі приватних БТІ,

    , можливо хтось розповість більш детально!

    А то бачу, що Комунальні БТІ хочуть все під себе підгребсти знову!

     

    Можливо потрібно нам (приватним БТІ) також написати своє бачення цього питання, чому це комунальне підприємство обласної ради є місцевим органом влади. Там після 4 хвилини вони говорять, що всі матеріали будуть зберігатися в БТІ. Не знаю, яка ситуація у Вас по регіонах, у мене особисто, моя фірма, та і ряд інших, є взагалі для нашого БТІ як кістка в горлі. І чому це вони мене, людину з 2 вищими освітами, яка має сертифікат, і не один, мають ще перевіряти!!! А про не існуючу забудову, то місцеві БТІ такі справки видають, що на голову стаєш! Тож якщо зараз ми ніяк не відреагуємо, у нас буде так, як з оцінювачами. Знову заберуть роботу!!!

  10. Згідно Інструкції про технічну інвентаризацію, не належить до самочинного будівництва:

    зведення на земельній ділянці тимчасових будівель та споруд,

    навісів, альтанок, наметів, накриття, сходів, естакад, літніх

    душових, теплиць, свердловин, криниць, люфт-клозетів, вбиралень,

    вигрібних ям,.....

    заміна матеріалу стін будинків, господарських будівель без збільшення

    розміру фундаменту та поверховості.

    Але інспектори, знаючи це, всерівно продовжують штрафувати людей!!!

    • Лайк 2
  11. Доброго дня, звертаюсь до працюючих інвентаризаторів - ви вже свою вартість норми години погоджували у місцевих радах? Це питання на разі актуальне! Дякую!
  12. Информация даже более чем правдивая! У всех работников в регистрационной службе позабирали печати, все заказы только через начальника, дела лежат на отлежке 2 недели, и плюс ко всему этому в приказном порядке всем работникам сказано все нежилье возвращать назад под разными придлогами, и только решать через "решал".

    Вот и думаю, ну и "покращення" у нас.:-o

  13. Да, люди, всем привет! Спешу сообщить всем форумчанам нашу новость!:fool: Наша страна - даже срамно, что мы здесь живем!:( В регистрационной правила уже, как в ГАСКЕ, и туда придумали стоимость за м2, и не в гривнах, а в доларах, и само начальство "решал" ставит!!!
  14. Техпаспорт делается на основании Повидомлення, а Декларация про окончание строительства делается на основании технической инвентаризации, то есть - площади уже берут из техпаспорта! А после получения Д2, в регистрационную службу с техпаспортом и Д2 на получение свидетельства о праве собственности!
    • Лайк 3
  15. Здравсвуйте, ув.форумчане! Может быть среди Вас есть жители ЖК Зеленый Остров на Сикорского! К Вам предложение, может Вы меняете или собираетесь поменять окна с лоджии, размер приблизительно в-2,10*ш-1,45, верх открывается, низ глухое стекло!!! Нам нужны такие окна на терасу! Часть мы купили, нужно еще 9 штук! (Мы покупали за полцены от стоимости таких новых - это 700 грн. за окошко) Рассмотрим все предложения! Наш тел.0675018389, 0630781641 Наташа, Игорь

     

    PS Может меняют Ваши соседи или знакомые, за помощь ждет вознаграждение!!!!

×
×
  • Створити...