Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Технология Строительства

Модераторы
  • Публікації

    2 413
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Технология Строительства

  1. В 09.02.2016 в 09:16, kostya_p сказал:

    Добрый день. Строительная компания Proxima.

    Опыт работ более 20-ти лет.

    Готовы подготовить детальную смету (смета бесплатно).

    Пример нашей сметы можно посмотреть тут prodom.net.ua/цены/

    Выполнение работ любой степени сложности.

    На этом сайте предоставлены наши отчеты:

    www.stroimdom.com.ua/projects/36/

    (ссылка устарела)

    www.stroimdom.com.ua/projects/33/

    www.stroimdom.com.ua/projects/32/

     

    Если Вам будет интересно сотрудничество с нами будем рады Вашему звонку.

    Наши работы у нас на сайтах:

    prodom.net.ua

    proxima.com.ua

    prodom.org.ua

    (067) 708-83-50

    (044) 501-10-60

    С Уважением,

    Перебейнос Сергей

    Силки не працюють, сайти домени і хостінги не проплачені. Працювали 20 років і вмерли. Війна..... ковід.........стара свідомість=).

  2. В 18.08.2023 в 11:28, Nikolay Cherednichenko сказал:

    Продолжаю искать решение по проекту небольшого домика для своей семьи (для круглогодичного проживания). Изначально планировал домик с мансардой, потом начали размышлять над одноэтажными проектами... И снова вернулся к мансардному... Компактность и возможность в будущем пристроить гараж или навес для авто (и вместится в нормы ДБН) стали основой для данного проекта. Семья из 4 человек (я с женой,ребенок, бабушка).

    Для гаражу під автомобіль і бабулі побудувати собі будинок і все життя в ньому страждати.......... Поважайте себе, свою дружину і свої дітей.... Знайдіть щось кардинальне, яке на це не схоже!

    • Лайк 1
    • Сумно 1
  3. 11 часов назад, Zak сказал:

    Розглядаю варіант як на фото: верхній край мембрани закріплений металевим профілем, десь посередині висоти парапета. Чи можливо так зробити в моєму випадку без переробки фасаду?

    Герметик поліуретановий може не приклеїтися до декоративної штукатурки, на торці буде герметик, може варіант додати туди кутик з напилом ПВХ, і він зайде в стіну (прорізати штробу), так буде краще, ніж просто прижимна планка.

  4. 23 часа назад, Zak сказал:

    У нас на форумі хтось займається ПВХ кровлями?

    Воронку парапетну туди не вставити для ПВХ мембрани, потрібно розбивати перфоратором і вставлять;

    ПВХ мембрана повинна заходити на весь парапет, перекривати його із зовнішньої сторони робиться ПВХ капельник, або такі накривки.

    Фасад з утепленням мабуть? ПВХ мембрана монтується до утеплювача, для того, щоб зробити якісне примикання на внутрішніх стінах, треба знімати утеплювач, або монтувати вузл кутиками із напиленням ПВХ мембрани, а далі, або нове покриття, або залишиться так на все життя. 

    З часом ПВХ мембрана також стане брудна, щоб не мити покрівлю і захистити мембрану від ультрафіолету настиляється поверх мембрани ПВХ геотестиль, і далі декоративні камінчики (не білого кольору) =).

    • Лайк 1
  5. В 31.07.2023 в 23:35, Makcshaposhnik сказал:

    Привіт всім. Буду будувати дім 10м*15м одноповерховий. Перекритя криши буде деревяне, буде будуватися з газоблока 200*300*600. Підскажіть будь-ласка який потрібно робити фундамент. ДЯКУЮ 

    1. Перед ділянки - геодезія;

    2. Який грунт - геологія;

    3. Місце знаходження, якщо в Індії, там будут відрізнятися фундамент для такого будинку.

  6. В 27.06.2023 в 08:32, Tarasiy сказал:

    Так, це перекриття другого поверху, моноліт, подавався бетонасосом, замовляв п4 w6.
    .
    Виглядає після зими практично без змін, руйнувань не бачу, дощова вода через перекриття не проходить.
    .
    Однак мені дивно що зразу після застигання той бетон перекриття має якусь невеличку рельєфність, і на фото от ніби так видно поверхневі мікротріщини, це от нове фото на зараз додаю, після зими змін ніяких не помічаю.


    image.png.1663ada0df068f5bcefe48d6e9a70bf2.png

    image.png

     

    Це виходила волога з плити перекриття, з нею все добре на вигляд нічого з нею не робіть, нічим мазати не потрібно, можете роботи зверху плоску покрівлю, якщо стоїть така задача у Ваших планах.

    • Лайк 1
  7. 7 часов назад, BAV_Lug сказал:

    Чем больше читаю, тем меньше понимаю зачем пароизоляция под ЭППС.

    ЭППС сам неплохой пароизолятор. Воды не боится. Зачем лишний слой, который еще и будет мешать надежно закрепить ЭППС к основанию (плиты перекрытия)?

    Ви праві, коли утеплювач еппс, пароїзоляція не потрібна, але деякі пароїзоляції мають шар фольгований, який відбиває тепло і створює перешкоду його виходу в зовнішнє середовище.

  8. В 05.07.2023 в 23:41, Владлен Чайка сказал:

    Да, читаю и понимаю, что куда там нам до Европы, я лил плиты в Польше, так там 3на1.5 очко арматуры было 0.5 какая ковальская и это не для зданий, для дорог мы их делали. Фух, боюсь теперь представить , вдруг прилет в мою пб будет, которая ещё и с люком

     

    Плити дорожні і плити збірні перекриття не порівнюйте, це зовсім інші конструкції з різними цілями. Збірне будівництво не розраховане на навантаження від снаряду, для таких мір проектують і будують спеціальні конструкції і споруди.

  9. В 06.07.2023 в 14:33, Алишер Тимакоев сказал:

    Прошу прощения за дилетантские вопросы и дремучесть в этой области, но я не знаю, несущая стена или нет. Вся моя информация только со слов приглашенного специалиста о том, что плиты нависают над стеной, а пустое пространство зашпаклевано. Я не пытался проверить. Попробовать проверить? И если, окажется именно так как сказал специалист, то значит стена не несущая? К сожалению, я сейчас не могу вспомнить толщину стены (нужно перемерить), но вроде как 130см, она бетонная и в ней точно присутствуют металлические прутья.

    Есть стены (тоже бетонные) толщиной порядка 8 см, отделяющие кладовки от кухни. Они, я думаю, точно перегородки.

    Ніколи не зустрічав в будинках  несучі стіни товщиною 8 або 13 см. Як правило, для панельного будівництва стіна товщиною 16 см + товщина оздоблення. Для перевірки стіни можете зняти шар штукатурки в тому місті де буде проріз майбутній, прислати фото сюди, подивимося 

  10. 7 часов назад, GriksA сказал:

    В мене є бажання зробити відмостку з бутового  каменю, щось типу бруківки, тількі камень.

    В суміш планую додавати рідке слко. Буде нормально? 

    Вимощення не повинно максимально пропускати воду, тому, якщо воно буде герметичне +- то можете робити.

  11. В 09.05.2023 в 15:37, BAV_Lug сказал:

    Подхожу к моменту когда нужно будет заказывать плиты перекрытия. Изначально был нацелен на ПБ, но сейчас возникли сомнения. И вот какого плана - может стоит там где планируются проходки сквозь плиты взять ПК? Говорят они более дуракоустойчивы к проходкам из-за наличия армирующей верхней сетки. Если судить по сайту ковальской по цене они одинаковы.

    ПБ - краща геометрія і якість збірної залізобетонної плити. Тому, я рекомендував би цей варіант.

  12. В 13.05.2023 в 16:45, ALEXMEN сказал:

    Для меня идеальный вариант 300мм d300 - но как я понимаю таких плотностей только Аерок и делал .

    Стоунлайт визначає марку газоблоку, коли виходить він з цеха по об'ємній вазі. Аєрок закритий, тому що співвласник працює в Кремлі (без приколів) і через місяць наврядче запустять, тому що завод потрібно націоналізувати, або зробити якусь іншу юридичну операцію, щоб вивести минулих власників, а це зроблять невідомо коли. Виходячи із цього, якщо Ви націленні на газоблок - тільки Стоунлайт іншного варіанту поки що не буде. 

    • Лайк 2
  13. 5 часов назад, Артем Воронцов сказал:

    Доброго дня, підкажіть будьласка, будинок саман обкладений цеглою, чи є варіант прибудувата з цегли чи газоблоку прибудову, та накрити це все новим дахом. Чи не варто? Краще будувати все з нуля?

    В мене будинок +- такий же, я не робив прибудови, а на фальцьову стару покрівлю накрив металлопрофіль. Бетонував нове вимощення з утепленням 5 см ЕППС шириною 1 м/п і на всіх кутах всередині будинку фасадна сітка як додаткове армування. Планую робити фасад з дуже міцною сіткою, фундамент начепто тримається поки, але тріщини в хаті були до ремонту. І тріщини буди на веранді, повністю зніс і побудував нову із залізобетона і металевих двотаврів.

    • Лайк 1
  14. В 21.03.2023 в 09:24, Ripit Aftami сказал:

    Дом 120м2, стены газоблок, утепление 10см пенопласт, крыша металочерепица, фундамент ленточный

    Десь біля 60 тис долларів. Це без ділянки, скважини і септика, паркану. В цю вартість входить: (фундамент, стіни, перегородки, перекриття, покрівля, утеплення покрівлі, фасад, вимощення, вікна, двері, облицювання цоколю).

    • Лайк 3
  15. Шукаю близькому другу ділянку 6-8 соток в цьому напрямку для індивідуального будівництва. Бажано ділянка рівна, не низька в порівняно з дорогою, бажано світло (або можливість підключитися за державними цінами). Близько озеро і ліс. Порекомендуйте ріелтора, або запропонуйте варіанти ділянок, якщо є така можливість. Дякую.

  16. 4 часа назад, MaksymS сказал:

    Если он типовой - вполне. Распечатывается из базы, может быть немного правится фундамент под геологию. 

    Максим, если человек спрашивает, эскизную часть, архитектуру и конструктив, какой может типовой? У меня знакомый, он мне сдает строительные вагончики в аренду, так в них рабочие оставили целую коллекцию этих проектов он их не выкидывал, и оставил себе, так вот они будут стоит еще дешевле чем типовой, но в данном контексте об этом речи не идет. 

    • Лайк 1
  17. В 14.01.2022 в 01:17, sleepwalkergt сказал:

    Интересно, что сейчас по ценам на проектирование.

    Возьмем, к примеру, дом 160-200 квадратов на участке 4-5 соток.

    - Эскизный проект - ??

    - Архитектурный проект - ??

    - Конструкторский просчет - ??

    Около 10 долл/м2 у хорошего архитектора и конструктора - это как минимум. Бывает и дороже.

  18. 5 часов назад, MaksymS сказал:

    Так і цемент подорожчав. Те що минулого року було десь 86 грн, сьогодні вже 116. Треба чекати зниження цін! 

    Максимака уменьшения цен не будет. Прекращай людям писать сарказмом они не понимают 

    • Лайк 1
    • Хаха 1
×
×
  • Створити...