Vikctor Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада Повна автономка - взимку електрика не дуже і потрібна, бо скільки там той зими. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 15 листопада Поділитись Опубліковано: 15 листопада (змінено) 17.09.2023 в 20:00, Andrey-Bucha сказав: Підкажіть, будь ласка, виробника блоків чи де замовляли. Залишилися задоволені якістю? Змінено 15 листопада користувачем Gons4eg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: В четвер в 15:42 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:42 В 15.11.2024 в 16:01, Gons4eg сказал: Підкажіть, будь ласка, виробника блоків чи де замовляли. Залишилися задоволені якістю? і Рівному замовляв від виробника. якість норм. немає великих зауважень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: В четвер в 15:46 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:46 В 02.11.2024 в 19:09, Vikctor сказал: Повна автономка - взимку електрика не дуже і потрібна, бо скільки там той зими. це реально дорого дуже. навіть дороже 300 т грн що я за електрику оплатив. але в мене є акумулятор NiFePo + інвертор + 2 панелі. час від часу виручає як зараз. і квітень-жовтень взагалі можно жити. зімою болт. але більше всього отримую задоволення від повністю автономних відкатних ворот. зараз це дуже актуально і зручно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В четвер в 16:55 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:55 1 час назад, Andrey-Bucha сказал: ...але більше всього отримую задоволення від повністю автономних відкатних ворот. зараз це дуже актуально і зручно Ще б зрозуміти чим ваші автономні відкатні ворота з окремою сонячною міні-панеллю та окремою маленькою акб за всі гроші світу краще працюють ніж наприклад мої, яки заживлені від ДБЖ будинку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз