Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продам будинок в центрі Рівного (Грабник)

Scherman

Рекомендовані повідомлення

Продам будинок у центральній частині міста. Грабник, вул. Козацька. Прекрасне розташування, інфраструктура, тихий район.

Земельна ділянка 6,25 соток, рівна, прямокутної форми, гарний під'їзд. Будинок старенький, але у жилому стані, 3 кімнати, кухня, ванна кімната, комірка, погреб, віранда. Також є гараж для легкового авто та сарай. Туалет на вулиці. Газове опалення. У будинку вода, газ і світло. Є можливість підключення до міської каналізації.

Приватна власність, державний акт (будівництво і обслуговування житлового будинку)

Ціна 100 000 у.о. торг можливий.

0639539570 Андрій

 

191098889_1_1000x700_prodam-budinok-v-tsentr-grabn.jpg

(%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Вы перед продажей промониторте цены. То что Вы выставили это цена 2008 года. Под Киевом дома стоят 2013-2014 года постройки по 80-100 тыс. А Вы продаёте розвалюху которую нужно сносить. Промониторил только что цены на квартиры в Ровно двушка 22-30$ Киев 80-100. Думаю с домами картина таже. Удачи в продаже, но спуститель на землю.

 

за 100к в Киеве, в черте, новострой под чистовую, и земли больше.:o

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

за 100к в Киеве, в черте, новострой под чистовую, и земли больше.

 

ну дык наверное ТС и хочет продать земельку в Ровно чтоб на эти деньги купить дом в Киеве))))

потому и не может особо уступать иначе не хватит денег))

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

У меня первая реакция была аналогичная. :rolleyes:

Ради расширения кругозора поинтересовалась что за место Грабник и какой там порядок (ссылка устарела) на дома.

 

 

Польська архітектура. Так було | Друк |

Відео – Історія Волині - Історія міст і сіл

Формування якісно нового середовища проживання у містах Волині протягом 1920-30-х рр. відповідно до засад функціонального містобудування, сформульованих і апробованих у Західній Європі, і зорієнтованих на задоволення соціальних потреб мешканців, стало основним завданням архітекторів і урбаністів.

Укладання планів регуляції забудови міст у 20-х – на початку 30-х рр. минулого століття в Другій Речі Посполитій стало приводом для детального аналізу міського середовища під кутом зору його оздоровлення.

Зацікавленість держави у швидкому розв’язанні житлової проблеми була очевидною. Перелом відбувся у 1926 р., з якого розпочався наступний етап розвитку проектування житлових кварталів як окремих просторово-планувальних одиниць на території міст.

Функціонально-планувальної трансформації потребували насамперед найбільші міста регіону – Рівне та Луцьк. Робота стосовно міста Рівне виконувалась із застосуванням новітніх методик проектування крупних містобудівних об’єктів.

Укладання плану забудови для Рівного – найбільшого міста Волинського воєводства мало свою передісторію і відбувалось у декілька етапів.

Першою спробою часткової регуляції забудови Рівного був план, укладений технічним відділом Рівненського магістрату в 1928 р.

Відповідно до проекту М. Буцкевічувни і В. Вєчоркєвича, на периферії середмістя у дисперсно розташованих кварталах 1-2 поверхової блокованої та індивідуальної забудови також мала мешкати значна частина населення – 26 тис. чол.

За житловим районом Грабник, розпланованим ще у 1926 р. на східній околиці Рівного, зберігався винятковий статус елітної, найпривабливішої для проживання частини міста, частково вже забудованої віллами міської буржуазії та державних службовців.

Тут будувалося заможне польське чиновництво. Умови району давали можливість вільної забудови із влаштуванням навколо особняків відкритих сквериків та садків. Самі будинки були одно- або двоповерховими, блокованого типу. Двоповерхові будинки передбачали влаштування на першому поверсі вхідної групи і тераси, кухні, кабінету, їдальні. Другий поверх складали приміщення санітарного призначення, дві спальні та невелика тераса. Загалом будинки були досить комфортабельними.

Статистика свідчить, що на 1937 рік у місті налічувалось 3713 житлових будинків. Лише деякі з них були дво- чи триповерховими. Решту становила дерев’яна забудова – 2559 будівель, серед яких значну частку складали будинки із традиційною планувальною схемою (одна, дві кімнати).

Михайлишин О. Архітектура і містобудування Західної Волині 1921-1939 років / О. Михайлишин. – Рівне, 2013. – 352 с.

Хронометраж: 13'09''

источник

 

Это исторический центр Ровно, насколько я поняла, рядом старинное кладбище, самый центр города в пешей доступности и судя по ценам на квартиры в том районе, свободной земли там мало.:) Участки 3-4-5 соток в основном, а 6,25 как у ТС это редкость.

С другой стороны, человек имеющий 80К жить в таком доме не будет, значит, снос. Фактически, ТС продает землю с коммуникациями в центре города. Думаю, тысяч за 40-50 уже бы продал давно.

 

В любом случае, удачи в продаже!:beer:

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 5 тижнів потому...
ПРОДАНО! тему можна видаляти

 

коль не секрет: какой итоговый ценник вышел?

ЗЫ: поздравляю с продажей! :)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
×
×
  • Створити...