Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

"Где жить хорошо". Квартира или дом. Плюсы и минусы.

MykolaG

Где по Вашему лучше жить ?  

331 користувач проголосував

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

09.03.2025 в 07:11, sergio сказав:

Тут все индивидуально. В первую очередь наличие детей. 

Самому утром поехать на работу и вечером с работы не проблема. Ну там мелкие ещё, утром завёз в сад, а потом забрал. А уже начинается школа, тут уже проблема. Уроки, например в два часа закончились, нужно забрать ребёнка. Старшие классы вообще ужас, возить по разным репетитора или кружки, секции. Короче уже, кто-то в семье должен работать таксистом. 

А ми по 3 км пішки на дискотеку в 13 років ходили.  І по 50 км їздили на великах. А тут вже маршруткою бачу не варік і жл зупинки пройтись)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, МаТраС сказал:

А ми по 3 км пішки на дискотеку в 13 років ходили.  І по 50 км їздили на великах. А тут вже маршруткою бачу не варік і жл зупинки пройтись)

В наше село маршрутка раз в дві години ходить, і то якщо водій має настрій, а якщо від траси де маршрутка часто ходить 35 за пішки чести. До  того ж у Львові до тої маршруту мінімум 20 хв добиратись. Так, що дві години в одну сторону, які часом машиною за 20 хв доїхати так собі варіант. 

Пи Си. 

Типа я в дитинстві по 25 км на ровері не їздив?! 

Посилання на коментар

3 часа назад, sergio сказал:

В наше село маршрутка раз в дві години ходить, і то якщо водій має настрій, а якщо від траси де маршрутка часто ходить 35 за пішки чести. До  того ж у Львові до тої маршруту мінімум 20 хв добиратись. Так, що дві години в одну сторону, які часом машиною за 20 хв доїхати так собі варіант. 

Пи Си. 

Типа я в дитинстві по 25 км на ровері не їздив?! 

Ну так это же не проблема дома вообще а плохого конкретного расположения в частности. У меня, например, маршрутка ходит каждые пол часа минута в минуту. И ехать на ней 10 минут до метро. Так что работать таксистом для старшеклассника - это дно.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, eam сказал:

Ну так это же не проблема дома вообще а плохого конкретного расположения в частности. У меня, например, маршрутка ходит каждые пол часа минута в минуту. И ехать на ней 10 минут до метро. Так что работать таксистом для старшеклассника - это дно.

Ну не только для старшекласника, дочь тоже учится и жена работает в центре города, практически в котором мы жили раньше пока не построили дом.котррый я предполагал использовать как дачу(те заезжать в пятницу вечером и в понедельник утром уезжать в город, в таком режими где-то около года и жили), но кое-кто решил перебраться туда на постоянно. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

но кое-кто решил перебраться туда на постоянно. 

знайома історія

• Хаха 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, US7IGN сказал:

знайома історія

Санвузлів було, мало, щоб носик пудртти. Ну і зрештою діти різної статі, зараз би однієї кімнати бракувало. 

Посилання на коментар

29 хвилин тому, sergio сказав:

Санвузлів було, мало, щоб носик пудртти. Ну і зрештою діти різної статі, зараз би однієї кімнати бракувало. 

Та я в цілому. За інших рівних обставин всі обирають жити в хаті

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Та я в цілому. За інших рівних обставин всі обирають жити в хаті

Колись,  від себе до цента Львова доїжджав за 22 хв, але потім понаехали понаїхи, понабудували котеджів і тепер зранку тягнучка, що тих 20 хв до межі міста треба їхати. 

Я на  днях до політеха в суботу, коли малий трафік за 15 хв від себе з села доїхав(майже не порушуючи ПДР😎

Посилання на коментар

5 годин тому, sergio сказав:

кое-кто решил перебраться туда на постоянно.

Наверняка это была жена ) 

2 години тому, US7IGN сказав:

знайома історія

1 годину тому, US7IGN сказав:

всі обирають жити в хаті

Ніт, декому доводиться на це неохоче погоджуватися )

Після чого ті, хто це обирав, самі кажуть, що то була маячня ))

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Ну це все-таки специфіка локації. Я у свій час так і обирав земельну ділянку, щоб менше працювати водієм, бо діти школярі. Тому і побудувався у межах міста, не прям у центрі де колись мешкав, але транспорту та магазинів поруч вистачає, дитячих садочків теж. Єдине, що шкіл поблизу вже немає - кацапи обидві на районі розбили в хлам. Такий собі форс-мажор, важко було врахувати такий фактор, тепер район трохи гетто, поки не збудують нову прекрасну школу. Колись, може))).

Відразу кажу, що розумію що у Києві чи Львові важче купити будинок/ділянку у межах міста, але ж і можливості для заробітку вище)).

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Undertone сказав:

важко було врахувати такий фактор

Після зими 2013-2014 - зовсім не важко...

Посилання на коментар

21.11.2024 в 08:36, vadimv сказав:

біг - це по суті серія стрибків, тобто ударне навантаження на суглоби (в основному колінні).

Посилання на коментар

17 годин тому, vadimv сказав:

Думаю, якщо бігати трохи . 1 км в день, то і користь і суглоби цілі будуть .  Або на доріжці в залі швидка ходьба можна і більше.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...