Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Общая тема про Коронавирус

Сергей НСТ

Как протекает Ваш карантин  

621 користувач проголосував

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

А вот что получается, когда небогатая, но ранее самодостаточная и относительно стабильная страна с растущей экономикой слишком старательно исполняла сразу две глобалистские повестки - кoвuдную и климатическую.

"Всё развалилось: премьер-министр Шри Ланки официально объявил государство с 22 млн населения банкротом. У правительства закончилась валюта для импорта жизненно необходимых товаров. Дикий дефицит элементарных вещей и катастрофические отключения электроэнергии стали обыденностью. Школы закрыты, работникам предписано работать из дома. 80% жителей страны не могут позволить себе регулярное питание".

www.newstalkzb.co.nz/.../collapsed-sri-lankan.../

Это первая страна, где во всей красе наступила "новая нормальность" в соответствии с заветами ВЭФ. Подробнее о том, как кoвuдные меры и решения "по спасению климата" быстро довели Шри Ланку до такого состояния:

Итак, первая страна, которая опережающими темпами построила у себя прочный фундамент для перехода в новую нормальность, капитально разрушив старую - Шри Ланка.

Сначала прилежно следуя кoвuдным заветам КПК, строгими и жестокими локдаунами на 93% похоронила туристическую отрасль - третий по величине источник притока иностранной валюты в страну, и 400 000 рабочих мест.

www.ips.lk/.../pro-poor-tourism-can-it-reduce.../

А также максимально затруднила фермерам работу в поле, доступ к которым перекрывала армия, что привело к потерям большей части урожая, чему посвящено целое научное исследование:

www.sciencedirect.com/.../pii/S2666049022000093

Затем запретом на удобрения под флагом "устойчивого развития" в борьбе за климат окончательно и полностью добила у себя частное сельское хозяйство - при том, что когда-то была полностью самодостаточна в обеспечении продуктами питания.

"Сложно найти хотя бы одного оставшегося фермера" www.theguardian.com/.../sri-lanka-fertiliser-ban...

"Шри-Ланка столкнулась с искусственно созданным кризисом продовольствия, так как фермеры перестали выращивать урожай" www.aljazeera.com/.../a-food-crisis-looms-in-sri...

В стране закончился бензин, так как он полностью импортный, а валюты на его покупку больше не осталось. У берегов стоят танкеры, заполненные топливом, но не разгружаются, так как ждут оплаты.

www.nytimes.com/.../sri-lanka-fuel-economic...

Предсказуемо, сегодня Шри-Ланка объявила дефолт по внешним долгам - впервые в своей истории.

www.bloomberg.com/.../pm-sticks-to-plan-to-curb...

Единственное, в чём Шри-Ланка прилежно выполняет международные обязательства - это вakцuнация от кoвuда. В стране полностью прuвuто 66% населения (почти как в Израиле), а бустерами уколото 37%, что для в основном трущобной страны третьего мира - очень хороший показатель.

При том, что на все остальные лекарства деньги тоже закончились.

www.aninews.in/.../sri-lankan-govt-medical.../

Ну, зато кoвuд сдержали! Тедрос наверняка выпишет похвальную грамоту.

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А Ізраїль ще старанніше виконував. І шо?
це як із скляним ділдо, кадри на місцях вирішують все.

 

ви краще напишіть про всі ті мільярди вакцинованих, що вмерли у страшних муках

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 годин тому, outdoor24 сказав:

А Ізраїль ще старанніше виконував. І шо?

І всьо. Там черговий "спалах" ковіду.
 

 

19 годин тому, outdoor24 сказав:

ви краще напишіть про всі ті мільярди вакцинованих, що вмерли у страшних муках

Ви про те, що у найбільш вакцинованих країнах фіксують значне зростання надмірної смертності? Чи про щось інше?

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Вомбат сказав:

І всьо

Так а чого не як на Шрі-Ланці? Там же вакцинація і протиковідні заходи причина всіх бід.

А значне зростання це скільки? Бо згідно попереднім прогнозам всі вакциновані мали вмерти, бо вакцина це яд.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 годин тому, outdoor24 сказав:

Там же вакцинація і протиковідні заходи причина всіх бід.

Не лише. Вакцинація та локдауни - це значна, але лише частина. Гугліть, може зрозумієте.

 

13 годин тому, outdoor24 сказав:

А значне зростання це скільки?

В гуглі забанили? Пошукайте самі, так краще дійде.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

58 хвилин тому, Вомбат сказав:

Вакцинація та локдауни - це значна, але лише частина

Серйозно? а з вашого допису-простирадла складається враження, що саме вакцинація і локдауни це причина усіх проблем на Шри-Ланці.

В гуглі то не забанили, але там немає інформації, стосовно того, що Вомбат вважає значним зростанням надмірної смертності.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Написане нижче стосується всіх країн.

Все так і є

Думка вакцинованого австралійського письменника:

«Якби Covid був полем битви, там усе ще було б тепло від тіл нещеплених.

На щастя, мандати слабшають і обидві сторони війни, спотикаючись, повертаються до нової нормальності.

Нещеплені — герої останніх двох років, оскільки вони дозволили нам усім мати контрольну групу у великому експерименті та наголосити на недоліках вакцин проти Covid.

У нещеплених багато бойових шрамів та травм, бо це люди, яких ми намагалися ментально зламати.

проте ніхто не хоче говорити про те, що ми з ними зробили і що вони змусили розкрити про «Науку».

Ми дізналися, що слабшаючий імунітет повністю щеплених мав той же профіль ризику, що й інші в суспільстві, як і меншість нещеплених, проте ми помітили їх для особливого переслідування.

Як бачите, ми сказали, що вони «не вчинили правильно для загального блага», передавши свої тіла та медичну автономію державі.

Багато так званих експертів у галузі охорони здоров'я та політичних лідерів в Австралії визнавали, що мета полягала в тому, щоб зробити життя нещеплених практично нестерпним.що було багаторазово посилено колективним натовпом, з боротьбою, перенесеною на робочі місця, у дружні стосунки та сімейні стосунки.

Сьогодні сувора правда полягає в тому, що нічого з цього не було виправдано, оскільки ми швидко скотилися від праведності до абсолютної жорстокості.

Ми можемо покласти провину за це на наших лідерів та експертів у галузі охорони здоров'я, але кожна людина в суспільстві має нести відповідальність за те, що вона потрапила у добре продуману пастку.

Ми зробили це, незважаючи на те, що чудово знали, що принципова опозиція безцінна, коли справа доходить до того, що відбувається всередині наших тіл, і ми дозволили себе обдурити, повіривши, що введення ще одного неефективного блокування буде помилкою нещеплених, а не помилкою токсичної політики, неефективних вакцин.

Нам приносило задоволення робити нещеплених цапами-відбувайлами, бо після місяців організованих блокувань політичними лідерами, засліпленими владою, було приємно мати когось, кого можна звинуватити і спалити на багатті.

Ми вірили, що логіка, любов і правда на нашому боці, тому легко було бажати смерті неприщепленим.

Ті з нас, хто висміював і глузував з неслухняних, натовпу, нацистів у масках та послідовників вакцин, робили це, тому що ми були збентежені їх мужністю та принципами і не думали, що неприщеплені пройдуть через це не зламаними, і ми перетворили незгодних на боксерські груші.

Лембі, Карр, Чант, Ендрюс, МакГоуен, Ганнер та сотні інших виконавців видатних ролей повинні бути притягнуті до відповідальності за публічне очорнення нещеплених та розпалювання гніву у соціальних мережах.

Не згода поклала край домінуванню великих фармацевтичних компаній, Білла Гейтса та його численних організацій, а також Всесвітнього економічного форуму…

За це ВДЯЧНІСТЬ людям, яких ми намагалися збентежити, висміяти і зруйнувати.

Ми всі повинні спробувати знайти внутрішню подяку неприщепленим, коли ми потрапили на вудку, ненавидячи їх, тому що їхня наполегливість і сміливість дали нам час зрозуміти, що ми були неправі.

Тому, якщо мандати коли-небудь повернуться через Covid або будь-яку іншу хворобу чи вірус, ми сподіваємося, що багато хто з нас прокинуться і побачать зростаючий авторитаризм, який не піклується про наше благополуччя і більше зосереджений на владі та контролі.

Війна з нещепленими була програна, і ми всі маємо бути дуже вдячні за це».

Від мене: Я не знаю що ще нам доведеться пройти, але дякую Богу, що цей період практично геноциду, ми пройшли з високо піднятою головою. І цілком заслужено говорю, ми герої. Час і найжорстокіші обставини, в які нас втиснули, довели, що зламати в нас дух їм не вдалося. І не вдасться.

  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

були в Чернігові. якийсь вірусок підхопили. 5 чоловік захворіло. соплі,температура десь 37-37,5, крутило ноги,кашель сухий, на третій день мокрий. у всіх симптоми однаковію гостра фаза 2 дні. відходняк вже 5 -й..

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Не прошло и три года, а учёные, наконец, решились опубликовать данные, полученные ещё в 2020 году, о том зоопарке бактерий и грибов, которые живут и размножаются на сакральных намордничках. И пришли к сенсационному выводу, что носить эти нарыльники не только не полезно, но ещё и вредно, особенно - вот парадокс! - для людей со сниженным иммунитетом, которым они в первую очередь и рекомендовались.

Нашли много всего, включая патогены, даже на однократно использованных тряпичных символах социально ответственного члена общества.
 

От дивина яка, а "темні антіпрівівачнікі" про це говорили з самого початку цієї, простиГосподи, пандемії.

www.nature.com/articles/s41598-022-15409-x?fbclid=IwAR3JCSJ0sEj6DjoMwJY2ucnD63v-g0dPJD3fVcp4WwgMllo5J-lJmxuug2o

 

изображение.png

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

"Тедрос Аданом Гебрейесус, нынешний директор Всемирной организации здравоохранения (ВОЗ), был арестован Интерполом и содержится в тюрьме за преступления против человечности и геноцид. Это происходит в связи с тем, что полицейские агентства по всему миру начали преследовать политиков, бизнесменов и корпоративных лидеров за их роль в «эпидемии» и за то, что они навязывают человеческому населению ненужные и смертельные вакцины."

vancouvertimes.org/who-director-arrested-for-crimes-against-humanity/

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Сергей Дибров

26 July, 17:39  ·

Коли в усьому світі місяцями зачиняли дитячі садочки, переводили школи на дистанційне, а на дітей надівали медичні маски,

деякі розумні люди, фахові імунологи, нагадували, що саме дітям це все дуже погано відгукнеться.

Вони попереджали, що звичні всім "безневинні" віруси, які викликають різні "дитячі простуди", почнуть протікати інакше і можуть стати дуже небезпечними.

Спалах таких інфекцій, про який вони попереджали, дійсно відбувся. А зараз, схоже, спостерігаємо нові наслідки, про які пише BBC.

www.bbc.com/ukrainian/news-62295059

"Дослідження показують, що два поширені віруси повернулися після завершення коронавірусного карантину та спровокували рідкісні, але дуже серйозні випадки гепатиту ... Це може пояснити, чому у деяких дітей розвинулися незвичайні та тривожні ускладнення з боку печінки".

На щастя, такі випадки є рідкісними. Але кожний - трагічний.

Не перестаю дивуватися, якою складною та тендітною є екосистема людини.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

news.obozrevatel.com/ukr/abroad/vaktsinovani-vvazhayut-vinnoyu-rf-antivaktsinatori-ssha-i-nato-v-avstrii-proveli-tsikave-opituvannya-schodo-vijni-v-ukraini.htm

 

і чого кажуть, що атріцатєлі коронавірусу не тупі?

Змінено користувачем outdoor24
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, Вомбат сказав:

ковідоотріцатєль? Може і в плоскую зємлю вєруєтє?

це до вашого однополчанина Сєрьожи НКВД

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Повидловая дрессировка жителей Балкан возобновилась как-то выборочно и вне связи со всякой логикой (а, впрочем, когда она была).

Как я уже сообщал, в Черногории два дня назад ввели обязательное ношение масок в закрытых помещениях - уже когда рост новых случаев вышел на плато и наметил тенденцию к развороту. Несмотря даже на то, что идентичная черногорской динамика этой волны наблюдается в Японии и Южной Корее, где маски изначально носят поголовно все даже на улице в жару под +40.

Сегодня маски вернули в Болгарии, но почему-то не везде, а только в четырёх областях - зато сразу на весь месяц август.

www.vesti.bg/.../chetiri-oblasti-vyvezhdat-novi...

Хотя болгарская динамика заражений сейчас даже ниже хорватской, а в Хорватии сразу сказали, что маски нам больше не потребуются, ибо они не помогают против омикрона. И, как видно, и там, и там эта волна уже развернулась сама по себе без введения каких-либо ограничений.

Никакими "эпидемическими" основаниями такое не объяснить - это дрессировка в чистом виде.
296212604_106278915515777_5211784889964674895_n.jpg.a3fe4649cf517b53f142ffe0a205c90d.jpg

  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Австралийский врач получил от регулятора уведомление о приостановке его лицензии за "взгляды, выражающие недоверие к вakцuнации от кoвuда".

Усомнился во всемогуществе всепочитаемой божественной сущности... ещё легко отделался, 500 лет назад за такое сжигали на кострах.

В Австралии врачам прямо запрещено высказывать мнение о кoвuде и вakцuнации, не совпадающее с официальной точкой зрения органов общественного здравоохранения, под угрозой лишения лицензии.

Даже если врач считает, что вakцuна вас убьёт, он не имеет права сказать об этом и дать медотвод.
297017466_598794948323269_1080705808875703905_n.thumb.jpg.96981017f1db84299cf52537a8b20528.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
Цитата

Глава корпорации Pfizer заразился Covid-19 после четырех вакцинаций своей вакциной 🤔

«Я хотел бы сообщить вам, что у меня положительный результат на Covid-19. Я благодарен за то, что получил четыре дозы вакцины Pfizer-BioNTech, и я чувствую себя хорошо, и у меня очень легкие симптомы», - написал Альберт Бурла в Twitter.

:pozor::ROFL:

image.png.843cbaadf788699c2b1d099d4402db13.png

  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Чергова хвиля, хворих повно від немовлят до літніх. У сімї троє з чотирьох вже хворіють. Дорослі щеплені пфайзером двічі.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, ozor сказал:

Чергова хвиля, хворих повно від немовлят до літніх. У сімї троє з чотирьох вже хворіють. Дорослі щеплені пфайзером двічі.

ще через пару років побачимо чи були праві ті, хто вирішив прокачувати імунітет

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

ще через пару років побачимо

а чого так довго? і чого ще пару років, вже ж 2 пройшло? казали ж що від "нєізвєстнай жіжі фсє умрут" як мухи.

і через пару років не забудьте виключити з графіків порівняння Україну, бульбостан і кацапстан, бо нажаль не вакцинація буде причиною кількісної зміни населення.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, outdoor24 сказал:

а чого так довго? і чого ще пару років, вже ж 2 пройшло? казали ж що від "нєізвєстнай жіжі фсє умрут" як мухи.

ні, вакцинованим ще треба дати трохи часу щоб всі ефекти повилазили.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

щоб всі ефекти повилазили.

ну да, після 60-65 почнуть вилазити у всіх

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, outdoor24 сказал:

ну да, після 60-65 почнуть вилазити у всіх

але не всі доживуть :ROFL:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...