Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Машинна штукатурка та ппу

sentor

Рекомендовані повідомлення

Ну да, ну да. Хотите прослыть неадекватом? Дайте денег Сергею НСТ.

 

 

Та легко. Лучше дать заказ человеку, который не здрыснет и не скинет телефон перед встречей с дюжиной коллекторов, чем розовому пони, писяющему радугой :). Ибо он зверь фантастический и в природе не существует.

 

Бс вообще не информативен ... Важно как человек себя при траблах ведёт. А то нам сделали ровную штукатурку и бла-бла-бла - ни о чем. Это нормально когда штукатурка ровная

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Все правильно, ТС не останавливайся.

З малою кількістю відповідей від Сергія це все не має змісту. А він останнім часом не радує мене великою кількістю своїх відповідей.:unknown:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я навіть більше скажу, мені взагалі фіолетово суспільна думка з цього питання, моя ціль не отримати тут підтримку, чи що б вас всі пожурили і сказали ай-яй-яй, моя ціль привернути увагу до вашої поведінки і рівня комунікації і ті кому це важливо - вас просто обійдуть стороною:beer:.в.

 

Ви вміло провокуєте на прояви агресії чи кривих слів на вашу адресу в спокійно-культурній манері спілкування, а потім використовуєте це , щоб показати: "подівіться який він гівнюк". Ви випадково НЛП не захоплюєтесь?

 

І що цікаво, ви праві як стосовно недотягнутої штукатурки (з фото дісйно видно, 2-4 см стелі ви втратили б, знаю це по своєму ремонту) , так і стосовно непрошених гостей ( мало кому подобається коли до них в будинок приходить хтось без попередження і без зрозумілої причини). Стосовно предмету ваших домовленостей по ППУ і доробкам ніхто з нас судити не може, бо не були присутні при цьому.

 

І я б ще зрозумів якби ви вимагали повної компенсації виправлення штукатурки, але я бачу лише ваші намагання побільше гівна витягнути з вуст Сергія. А він на останніх сторінках не радує вас цим фактом. За кілька днів ви зрозумієте, що більше реакції по відношенню до вас ніякої немає ,тема вмре і загубиться в недрах негативних відгуків, а ви пропадете з форуму в якості письменника.. На цьому буде і казочки кінець, а хто читав молодець.

ваша фраза яскраво описує ваші намагання

З малою кількістю відповідей від Сергія це все не має змісту. А він останнім часом не радує мене великою кількістю своїх відповідей.:unknown:

 

PS До речі, особисто з Сергієм навіть не знайомий (руки не тиснув), знаю лише по форуму.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Попробую финализировать этот театр абсурда.

Интересно получается. Человек прямым текстом пишет, что в деловых отношениях услуга-деньги нет места пустым словам, прямо намекая на материальную компенсацию, а потом обвиняет оппонента в ложных домыслах. Какой-то сюрр.

І якби вибачення - це не те, що повинно лунати у професійно-ділових відносинах (послуга-гроші), тим більше від професіоналів з гарною репутацією.

і після того почав писати наклепи на мене, що я це всі пости пишу "Бо мабуть хочу грошей"

Ви вигадали, що я хочу від вас грошей і це саме зловмисне твердження, яке шкодить моїй репутації.

Почати можна в ваших наклепів, що я "мабуть грошей хочу" ;)

 

О недотянутой до потолка штукатурке )

Єдине що не дотягнули штукатурку до гофри, але при нормальному директору такого б не було.

Вот всем клиентам дотягиваем, а Вам специально ради этой темы не дотянули, что ли? :pozor:

Сергей, я вам платив за штукатурку по стінах, а не там де вам зручно працювати правилом. Не зручно правилом - берете в руки шпатель і доганяєте до гофри/воздуховодів.

Совершенно верно - за штукатурку по стенам. Для того, что бы стены качественно оштукатурить, коммуникации и конструкции не должны создавать препятствий этому. Мы оштукатурили настолько, насколько это было возможно. А вот брать шпатель и догонять до гофры, это уже не наша задача, а того, кто так криво расположил инженерные сети, препятствующие качественному оштукатуриванию всей плоскости стены. Ну или как минимум это забота того, кто такой кривой монтаж инженерных сетей принял. И это совсем не повод решать свои провтыки руками штукатуров. Мы к Вам отнеслись по человечески, как ко всем нашим клиентам - сделали кучу непрофильной геморной работы и эти стены домазали бы бесплатно, если бы Вы обратились с этим вопросом к прорабу ведущему объект или ко мне. Штукатуры не делают никакой лишней работы без распоряжения прораба, т.к. знают, что может так получится, что сделают они её бесплатно ) И несмотря на все это, я все равно сразу готов был это поправить или компенсировать, что и сделал.

Ну або хоча б чого ви не дотягнули скрізь на одному мінімальному рівні і тоді в мене взагалі по цьому моменту питань би не було.

Так що косяк на 100% ваш. Не варто і тут юлити, як ви це скізь робите.

Ну того шо. Я не буду объяснять Вам технологию штукатурных работ. Могу трудоустроить в бригаду, поробуете - все станет понятно.

Так что косяк это исключительно Ваш, как застройщика, ГИПа и технадзора в одном лице.

 

В тому то і справа, що я не просив робити ППУ і ваші переробки /мої допи одночасно, я хотів, що б ви їх в принципі зробили. Ну і якщо ви приїхали без штукатурів - то це звучить не логічно, щоб я вимагав від вас цих всих робіт робіт одночасно. Тим більше я говорив, що доробки повинні бути зроблені після ППУ.

 

Якесь дуже дике непорозуміння Я чітко сказав, що мені потрібно зробити напилення ППУ в комплексі з цими доробками і ви погодилися. Чіткої відмови від цих переробок я також не почув до моменту вашого приїзду.

 

Але який зміст мені було говорити по телефону про те, що ппу мене цікавить в компексі з допами, а потім по приїзду пояснювати за ті допи, якби Сергей не погодився на ті роботи по телефону? Проблема в тому, що я не почув слів, що він не планує робити допи до моменту приїзду на роботи по утепленню.

 

По телефону я відразу вас попередив, що мені ппу потрібно в комплексі з доробками. Не просто ппу, а комплекс з доробок і ппу. А раз ви вже приїхали робити ппу - то це означає, що ви погодилися на весь комплекс робіт.

 

якби я пару раз додатково перепитав Сергея чи написав би - можливо він би надав чітку відповідь по допам

 

Я озвучив свої вимоги і сказав чітко що мені потрібні ті дві роботи в парі. А потім ще пару хвилин оговорював, що саме потрібно доробити. Сказав би він своє тверде ні - то була б зовсім інша розмова.

 

Ви взагалі мене не слухали? Питання чи можна там ще щось робити стосувалося інших робіт взагалі не пов"язаних з вами чи допами для вас.

 

Моя фраза: "Я замовлю ппу, але якщо ви зробите мені мілки допи, бо ці роботи мені потрібні в комплексі" напевно лише для Вас дуже не чітка, а жаль.

 

Давайте послушаем и попробуем найти подтверждение всем этим утверждениям выше.

nbt.kiev.ua/vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3

Так кто здесь врет? )

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ви звісно не очікували побачити тут відповідь від мене ;), але все ж таки буде доцільним якщо і я поставлю свою крапку в цій дисксусі, а не лише ви.

Интересно получается. Человек прямым текстом пишет, что в деловых отношениях услуга-деньги нет места пустым словам, прямо намекая на материальную компенсацию, а потом обвиняет оппонента в ложных домыслах. Какой-то сюрр.

 

Давайте розберемо по частинам де саме ви помиляєтесь, а де ні.

Интересно получается.Человек прямым текстом пишет, что в деловых отношениях услуга-деньги нет места пустым словам

Це вірно. Ваші вибачення не роблять в принципі нічого і лише показують, що ви погоджуюєтесь, що привели лівих людей у чужий дім навіть не запитавши у господаря дозволу на це, тим більше я був в 10 метрах від вас цілий день. Мені особисто від ваших вибачень ні холодно, ні жарко. Зрозуміли що були не праві - ну і все. А враховуючи, що компенсація за такий провтик не була узгоджена перед початком робіт - вимагати від вас якісь гроші було б не чесно та як мінімум ті гроші нічого б не виправили.

А раз виправити ваш провтик не можливо та грошова компенсація мене в принципі не цікавить - залишається розраховуватися репутацією за власний провтик => комент із висвітлення цього інцеденту з цим справився. Звісно багато людей написали, що це все фігня, і це припустимо. Якщо це так - тоді вам абсолютно нема за що переживати і ніяких репутаційних втрат ви не зазнаєте :)

 

 

А тепер друга частина де ви в корні не праві.

прямо намекая на материальную компенсацию, а потом обвиняет оппонента в ложных домыслах. Какой-то сюрр

Коли ви пишете, що вам хтось щось натякає - це означає, що ви починаєте приписувати неіснуючі слова автору, які існують виключно у вашій уяві і яких ніколи не було сказано/написано. І на основі цих своїх вигадок ви пишите реальні обвинувачення на форумі чим і створюєте наклеп. Сюр якраз те, що в силу своїх розумових здібностей/попереднього досвіду/проф деформації ви починаєте вигадувати таку фігню, бо десь угледіли натяк .:fool:

 

 

Перейдемо до гофри і недоведеної штукатурки.

Вот всем клиентам дотягиваем, а Вам специально ради этой темы не дотянули, что ли?
Ну Аудіофілу ви таки змогли дотягнути під самі провода, а в мене щось полінувалися зробити на такому ж рівні:(

 

И несмотря на все это, я все равно сразу готов был это поправить или компенсировать, что и сделал.

Я не знаю як ви були готові приступити і де саме, але в мене ви так і не приступили до переробок протягом 5 днів з моменту ппу да і взагалі не згадували про це до мого коменту на форумі

На рахунок того, що ви таки зробили компенсацію - ви хіба забули, що заплатили лише за 5у частину тих переробок і тому писати, що ви компенсували - якось дивно. :o Ви придумали свій тариф по якому мені б такий обсяг самі не захотіли дороблювати і звинувачуєте, що я погодився на значно більшу ціну тих хто мені це переробив. П- послідовність

 

 

Ну і саме головне

Враховуючи, що стеля та гофра з проводами паралельні - я не бачу абсолютно ніякої різниці в дотягуванні до стелі чи на 3 см нижче до рівня гофри. Це паралельні площини. Можете навіть уявити, що стеля починається там де висять гофри. От взагалі ніякої різниці не повинно бути. І правило точно також можна підняти до самої гофри і не боятися, що пошкодяться провода.

 

На рахунок доп робіт.

Це ж чудово що у вас є запис другої розмови по цим роботам.

Бо цей запис явно не перший, оскільки ви самі мені телефонуєте і ми продовжуємо розмову про напилення ппу. На рахунок того, що в цій другій частині розмови не звучало нічого про комплес - це правда.

А як на рахунок першої частини та третьої ? У вас же непевно є запис і тих розмови і ви їх вивантажите в цей топік чи в ПП :) ?

 

attachment.php?attachmentid=699580&stc=1&d=1598647563

 

Якщо там немає згадувань про те, що ці роботи повинні бути в комплексі - то погоджусь з необгрунтованістю своїх очікувань від вас по доп роботам.

history_small.thumb.png.0d4606ec1eeb6717ebd0f80ee09f2a19.png

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Детский сад )

А ему лучше сделали! А я имел в виду совсем не то, что написал! Мне не нужны твои деньги, но ты заплатил очень мало!

:pozor:

 

Зачем же в личку? Мне нечего скрывать, я работаю честно.

 

nbt.kiev.ua/1vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3

nbt.kiev.ua/3vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3

 

Будьте здоровы, Денис.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Детский сад )

А ему лучше сделали! А я имел в виду совсем не то, что написал! Мне не нужны твои деньги, но ты заплатил очень мало!

:pozor:

якась каша, але ладно.

 

Якщо ви десь прочитали, що я хочу від вас додаткові гроші - то скиньте посилання на цей мій коментар. Ви перші прийшли до мене із пропозицією заплатити за переробки, потім коли дізналися вартість - спригнули і заплатили 5у частину, ну ок, це більше ржачно для мене,, але як і раніше я не вимагав від вас ніяких грошей. Хоча не зважаючи на це, ви говорите, що я про щось натякаю :lol:

 

 

Зачем же в личку? Мне нечего скрывать, я работаю честно.

nbt.kiev.ua/1vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3

nbt.kiev.ua/3vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3

Значить мої претензії по доп роботам знімаються. Мені здавалося, що я говорив це, але по факту ні.

Будьте здоровы, Денис.

І вам того ж самого!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
×
×
  • Створити...