Фрай Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня (змінено) Цитата Во, во я изначально хотел в жёлтый вставить. У меня даже переходник на тюльпан есть. кажись он там не будет работать, балун идет сюдой Змінено 17 січня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 28 минут назад, Фрай сказал: кажись он там не будет работать Вот можете вы успокоить, и оптимизма добавить. Так в "Безпека шоп" шо на Перемоги, проверили камеру, дали балуны. Иди вставь в желтый и наслаждайся. Шо сразу не глянуть? Этих желтых везде полно. Бац. Тока не у меня. Я в антенное, больше некуда. Там тоже не пускает. Терь жду адаптор. Он у наших жлобов в 3 раза дороже. А розетка под шнуры, по сравнению со Шнайдер даром. Аналог пачки сигарет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня (змінено) Цитата Так в "Безпека шоп" шо на Перемоги, проверили камеру, дали балуны. Иди вставь в желтый и наслаждайся Пробуйте, а вдруг то я не сумел? И через те входы сигнал с камеры не смог получить, пришлось покупать эти платы, качать прогу, все ок, а потом понял, шо это все фишня и пошел на цифру. Ну, то такое. Если у вас есть компутер то эта плата идет тудой, продавать не умею, мне не нужна, одну могу вам подарить. Змінено 17 січня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 1 час назад, Фрай сказал: Пробуйте Спасибо любезный Фрай. С помощью форумчан и уважаемого unreal1975 у меня есть проект. Окончательному воплощению помешало отсутствие стандартных аналоговых входов в телевизор. Мне нужна только картинка на экране телевизора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого Чи є якісь адекватні датчики СО2/якості повітря в готовому варіанті, тобто не diy? Звісно не за дорого 🙂 Чисто для перевірки які показники в хаті, тобто точність плюс-мінус підійде. Популярний Qingping за $70+ не готовий купувати щоб декілька днів помоніторити показники і надалі забути про то. Бо поки не знаю чи є взагалі потреба в такому девайсі на постійній основі, для початку хочу просто помоніторити показники. Хоча можа під це використати diy - SenseAir S8, MH-Z19B, SCD40/SCD41, ще якісь такі китайські. Але це тільки СО2, хотілося би мати ще показники PM**, для цього напевно треба шукати окремі сенсори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: В понеділок в 17:15 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:15 (змінено) Можливо хтось використовує такі датчики температури і вологості Xiaomi? Чи є якась можливість змінити інтервал оновлень з цих датчиків? В НА заведені через інтеграцію Xiaomi BLE, але дані оновлюються чомусь дуже рідко, буває раз в годину або більше. Але при цьому реальні показання датчика вже змінилися декілька разів, а в НА все ще без оновлень. Змінено В понеділок в 17:17 користувачем TaurosRMK Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз