Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вопросы по умному дому, не требующие создания отдельных тем

metall_version

Рекомендовані повідомлення

Цитата

Во, во я изначально хотел в жёлтый вставить. У меня даже переходник на тюльпан есть.

кажись он там не будет работать, балун идет сюдой

IMG_6587.thumb.jpeg.c8aae838fe281adffb0cb5b8ffc81177.jpeg

IMG_6585.thumb.jpeg.25cdeba60c757bf53957da272a9d0d53.jpeg

Змінено користувачем Фрай
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

28 минут назад, Фрай сказал:

кажись он там не будет работать

Вот можете вы успокоить, и оптимизма добавить. Так в "Безпека шоп" шо на Перемоги, проверили камеру, дали балуны. Иди вставь в желтый и наслаждайся. Шо сразу не глянуть? Этих желтых везде полно. Бац. Тока не у меня. Я в антенное, больше некуда. Там тоже не пускает. Терь жду адаптор.

Он у наших жлобов в 3 раза дороже.

А розетка под шнуры, по сравнению со Шнайдер даром. Аналог пачки сигарет

IMG_20250117_144132.jpg

Посилання на коментар

Цитата

Так в "Безпека шоп" шо на Перемоги, проверили камеру, дали балуны. Иди вставь в желтый и наслаждайся

Пробуйте, а вдруг то я не сумел?
И через те входы сигнал с камеры не смог получить, пришлось покупать эти платы, качать прогу, все ок, а потом понял, шо это все фишня и пошел на цифру. Ну, то такое.

Если у вас есть компутер то эта плата идет тудой, продавать не умею, мне не нужна, одну могу вам подарить.

Змінено користувачем Фрай
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, Фрай сказал:

Пробуйте

Спасибо любезный Фрай. С помощью форумчан и уважаемого unreal1975 у меня есть проект. Окончательному воплощению помешало отсутствие стандартных аналоговых входов в телевизор.

Мне нужна только картинка на экране телевизора.

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

Чи є якісь адекватні датчики СО2/якості повітря в готовому варіанті, тобто не diy? Звісно не за дорого 🙂 Чисто для перевірки які показники в хаті, тобто точність плюс-мінус підійде. Популярний Qingping за $70+ не готовий купувати щоб декілька днів помоніторити показники і надалі забути про то. Бо поки не знаю чи є взагалі потреба в такому девайсі на постійній основі, для початку хочу просто помоніторити показники.

Хоча можа під це використати diy - SenseAir S8, MH-Z19B, SCD40/SCD41, ще якісь такі китайські. Але це тільки СО2, хотілося би мати ще показники PM**, для цього напевно треба шукати окремі сенсори.

image.thumb.png.4b942b4a8f15cc307e2b8c16d006f680.png

Посилання на коментар

• 2 місяці потому...

Можливо хтось використовує такі датчики температури і вологості Xiaomi? Чи є якась можливість змінити інтервал оновлень з цих датчиків? В НА заведені через інтеграцію Xiaomi BLE, але дані оновлюються чомусь дуже рідко, буває раз в годину або більше. Але при цьому реальні показання датчика вже змінилися декілька разів, а в НА все ще без оновлень.

image.png.af08b2fd350d37abdb1f30b9203ea411.png

Змінено користувачем TaurosRMK
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...