Shiva Опубліковано: 19 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2022 Добрый день. Заранее извиняюсь за создание возможно повторяющейся темы, но рынок динамично меняется, как и цены и наличие в том числе. Вопрос стоит в выборе утеплителя для крыши, дом одноэтажный, холодного чердака не будет, можно сказать, что этаж будет мансардный. По проекту запланирован утеплитель мин.вата 250 мм, я склоняюсь к 300 мм. Пирог кровли прикрепил. Кровля - шифер Фибродах. Стропила 50*200. Подскажите, к какому производителю и модели присмотреться и как лучше организовать укладку листов 150+150 или 150+50+100. Поиски ответов в интернете и на форуме к однозначному ответу не привели, как в принципе и общение с мастерами. Заранее благодарен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 19 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2022 3 години тому, Shiva сказав: Подскажите, к какому производителю и модели присмотреться 3 години тому, Shiva сказав: и как лучше организовать укладку листов 150+150 или 150+50+100. 100+100 між кроквами , зі зміщенням швів. 100 перпендикулярно крокв. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walter1981 Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 Чи є вимоги по щільності плит для утеплення даху мансарди? бо ціни дуже різняться.. не хочеться і переплачувати, але так само боюсь поставити таку що дасть велику усадку і утеплення буде погано працювати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rastak Опубліковано: 21 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2022 19.09.2022 в 21:57, andrey_ka сказав: 100+100 між кроквами , зі зміщенням швів. 100 перпендикулярно крокв. Я правильно розумію, що це той самий IZOVAT 30 під брендом Епіцентру? І можна трохи детальніше про третій ряд перпендикулярно? Теж планується двоскатний дах в одноповерховому будинку без чердаку. Думав робити утеплення 250. Чи є сенс добити до 300? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 22 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2022 10 годин тому, Rastak сказав: Я правильно розумію, що це той самий IZOVAT 30 під брендом Епіцентру? А фіг його знає я не продавець , тому не дуже розбираюсь який сорт до чого відноситься. Той утеплювач що я тримав у руках , і на якому було написано "IZOVAT" повне лайно. 10 годин тому, Rastak сказав: І можна трохи детальніше про третій ряд перпендикулярно? Перпендикулярно кроквам кріпите рейки відповідної висоти , і вкладаєте між них утеплювач. Рейки краще кріпити на кутниках , так зручніше виставляти їх по площині. 10 годин тому, Rastak сказав: Чи є сенс добити до 300? Звичайно є. І особливу увагу приділяйте стику фасадного утеплювача стін , і утеплювача даху. Щоб контур утеплення був замкнений. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rastak Опубліковано: 22 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2022 І ще питання, базальтову вату в пачках можна зберігати на вулиці взимку? Чи краще не треба? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 22 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2022 12 годин тому, Rastak сказав: І ще питання, базальтову вату в пачках можна зберігати на вулиці взимку? Чи краще не треба? Ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз