Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

35 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

у вас постійно єдине гасло. українці ні в чому не винні, винні усі інші. 

ви дивитеся на світ занадто спрощено. насправід все суттево складніше. 

А не потрібно занадто все ускладнювати.

Очевидним фактом є те, що керманичі, які приймали рішення і отримували бенефіти, не понесли за свої пройоби/злочини жодної відповідальності. Все спихнули на нарід.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

37 хвилин тому, US7IGN сказав:

І отримали рішучу підтримку більшості місцевих мешканців 

Так і фашистів підтримували. А  монголів навіть не уявляєте як підтримували. Люди взагалі чогось схильні підтримувати того хто на них і рідних дула автоматів направляє. Принаймні ті що живі залишилися.

Змінено користувачем MaxS
  • Лайк 5
Посилання на коментар

6 годин тому, US7IGN сказав:

та щось навіть без укріплень тримаються. а треба все встигнути до осені. вибори ж 

Можливо, ви маєте рацію(теж одне з перших на думку спало, коли натрапив вночі, та перевірив першоджерело) схоже на "можем повторить" с розвідданими, але ... я навіть припущення не буду робити, не те що судження чи оцінку: дуже мало вхідних даних і багато інфошуму ...

До речі, кумедно: пряме посилання на "Політико" англійською, гадаю, з усієї теми прочитало не так багато ))) бо посилання на інтерпретації з укроджерел, після цього, кілька разів зустрів )))

Як раз нещодавно з донькою довгенько бесідував про український інфопростір(бо він все одно має вплив), і як у ньому зберегти ясний мозок, як перевіряти інформаційні потоки, і як реагувати. Зараз, побачивши що трошки прогавив(діти швидко зростають) цей напрямок, підбираю книжки, щоб потихеньку читала (1984 теж перечитає ще раз), хочу, щоб усе було англійською, для більшої цікавості та щоб подвійна користь була )  

6 годин тому, US7IGN сказав:

сама вона не з'явиться. треба методичку написати і гарно продати :flag1:

от і питання у світі вищенаписаного, чи не має пан десь на прикметі електронної книжки Edward Bernays, "Propaganda", 1928 р. ?

З неї будемо починати довгий шлях, українською можу купити у папері, але є бажання, щоб читала американською мовою )

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

censor.net/ua/photonews/3561115/kndr-gotuyetsya-vidpravyty-do-30-tysyach-soldativ-na-viyinu-proty-ukrayiny

Мда. А тепер уявити, що в потрібний момент не буде працювати ППО. 

Посилання на коментар

34 хвилини тому, Бездомный сказав:

якщо підтримка була масова , то чому  довелося знищити  понад 70 % місцевих  мешканців ? 

Читаю якраз зара "Брама Європи" Плохія

Цитата

Більшовицькі керівники перебралися з Києва до Харкова, де наприкінці грудня проходив з’їзд рад від промислового сходу країни. Двадцять четвертого грудня 1917 року цей з’їзд заявив про створення нової держави Української Народної Республіки Рад. На початку січня 1918  більшовицькі війська з  Росії увійшли до України й рушили на Київ під прапором віртуальної держави, проголошеної в Харкові, який у кінцевому рахунку стане столицею Радянської України. Під керівництвом колишнього підполковника в  армії Тимчасового уряду Михайла Муравйова вони просувалися залізницею і  захоплювали великі промислові центри, де їх підтримували мобілізовані більшовиками робітничі загони. Центральна Рада втратила будь-який контроль над великими містами, де вона мала вплив на ліберальну інтелігенцію, але не на робітників. До того ж у неї було дуже мало військ для захисту від більшовицького вторгнення.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

от і питання у світі вищенаписаного, чи не має пан десь на прикметі електронної книжки Edward Bernays, "Propaganda", 1928 р. ?

З неї будемо починати довгий шлях, українською можу купити у папері, але є бажання, щоб читала американською мовою )

Якщо англійською, то ось. Але якість так собі.

www.voltairenet.org/IMG/pdf/Bernays_Propaganda_in_english_.pdf

Можна ще тут в розділі Download потицяти різні варіанти

archive.org/details/in.ernet.dli.2015.275553

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Дякую 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Бармалей сказал:

даже мелкий чепешник ведший свой бизнес в Украине, понимающий что это хрень, придя в Зраду начинает пистить и схематозничать

А до того він ні-ні))))

Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

хочу, щоб усе було англійською

Я б сказав мовою оригіналу. Бо навіть 50 років сильно змінюють як саме і що писали. Ну і по виразам та вживаним словам з'являється уявлення про особу автора яка безпосередньо впливає на те як він щось сприймав.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Читаю якраз зара "Брама Європи" Плохія

Ну і як він? Рівень Грушевського?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ну і як він? Рівень Грушевського?

Більш популярно написано, для широких мас.

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Комуняк українці не обирали, вони до них у 1918 приперлися з армією Муравйова

А фашисты в Германии в 1933 или в каком году откуда приперлись, с какой армией?

Посилання на коментар

46 хвилин тому, vadimv сказав:

Очевидним фактом є те, що керманичі, які приймали рішення і отримували бенефіти, не понесли за свої пройоби/злочини жодної відповідальності. Все спихнули на нарід.

не треба відокремлювати керманичів від народу. бо керманичі вийшли з того ж народу а не з іншої планети. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, sergio сказав:

censor.net/ua/photonews/3561115/kndr-gotuyetsya-vidpravyty-do-30-tysyach-soldativ-na-viyinu-proty-ukrayiny

Мда. А тепер уявити, що в потрібний момент не буде працювати ППО. 

чия ппо? 

Посилання на коментар

7 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

не треба відокремлювати керманичів від народу. бо керманичі вийшли з того ж народу а не з іншої планети. 

Это кто так решил , что не нужно , вам так хочется ?

..и тогда , если следовать вашей логике, то почему мы не видим власть в окопе?они же с народа вышли. А еще полицаи , они ведь тоже с народа  , по вашим словам ,или с другой планеты?

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

А фашисты в Германии в 1933 или в каком году откуда приперлись, с какой армией?

До речі, комуняки теж з Німеччини приперлися, але зробили крюк через Кацапстан.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

З Німеччини завжди все цікаве приходило. Цікаво, що вони цього разу принесуть. 

Посилання на коментар

20 хвилин тому, karbo сказав:

А там?)))

В кацапів?

Россия заканчивается там, где заканчивается горизонт:)

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

В кацапів?

Россия заканчивается там, где заканчивается горизонт:)

Це українці кацапів у владу вибирають?

Досить засудити схемки в групі ю4юшників і ти моментально в бані)))

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Ну а хто ж?

Тобто, українці поміж собою знаходять кацапа і просувають його до влади. От якби українця вибрали то такого би ніколи не було))))

Посилання на коментар

18 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

так сучасних  - тобто модерних кацапів створили німці - геть усі офіцери армії педро І були німці - умовні лєфорти ,  барони мюнхаузени ... 

бірони , шльоцери-міллєри , бенкендорфи , клейнміхелі , ренненкампфи , дурляхери , лангемаки ,  шмайсери , фон арденне 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Хіба зараз інакше? У всьому винні ухилянти:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Одного разу я балотувався у депутати райради. І один знайомий абсолютно логічно запитує у мене, чого я туди йду. І я йому про боротьбу з корупцією, про справедливий соціальний розподіл, про те, що люди продають своє майбутнє за гречку і обіцянки, ще про щось там. А він мені: "Так ти що, красти не будеш?". Я такий: "Та ні, звісно, ти ж мене знаєш". А він мені: "Ну ти й дурник. Тебе ж не оберуть, бо тобі нічого реально пообіцяти людям."  Я його не зрозумів тоді, чесно кажучи. І мене не вибрали звісно.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...