Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 минут назад, sergio сказал:

Практично 25-30тис мобілізують. 

Я чув інші цифри від нього офіційно 

Ну тут якби не в точних цифрах справа насправді, тут зараз зіграє величезну роль віддалений ефект. 

Величезна Росія вкривається могилами і лише тепер це стає очевидним явищем. І безумовно це гнітюче видовище як і для України. А значить в Росії наступає такі самі часи як в Україні часи занепаду духу

Бо дві-три могилки в селі - це одне якби неприємно але переживемо а коли 20-30 тоді вже давить

І то вже якби ті самі шановні росіяни задумуються а нахрена нам це треба

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Військові ТЦК у Запоріжжі допомогли щонайменше 1,5 тисячі чоловіків ухилитися від мобілізації, - ДБР. ФОТО Джерело: https://censor.net/ua/p3561359

і це тільки один епізод. одна з причин проблем з мобілізацією...  придатних за гроші відпускають але для виконання плану хапають старих і немічних  

і реальна ситуація з фронту 

завжди є ті, хто виконує бурдну роботу і даному випадку це піхота
форумні стратеги кажуть: не можна використовувати піхоту без підтримки дронів, поки вони там все не випалять. а що робити якщо нема дронів? а навіть якщо і є - то переваги нема, бо в підарів вони (дрони) також є, і реби є і нічим не гірші, а нерідко і кращі, я вже мовчу про те, що їх більше - то що, просто здавати територію?

от зараз мій підрозділ тупо сточують в нуль, бо замінити ніким... хлопці по 40+ діб в норах сидять, бо ротацію ніким провести, а якщо якимось дивом виходять - йдуть в сзч
і тут 0% засудження, 100% розуміння
а були б людські резерви - і втрат менше було б і зсч менше і воювали б краще

тому от що я вам скажу, якщо ми терміново не наберемо людей в піхоту (все одно як, бо насправді тут бігуни і спортсмені не портібні) - то через пів року "пілоти" будуть тримати оборону по Дніпру в кращому випадку 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

6 хвилин тому, karbo сказав:

Ну тут якби не в точних цифрах справа насправді, тут зараз зіграє величезну роль віддалений ефект. 

Величезна Росія вкривається могилами і лише тепер це стає очевидним явищем. І безумовно це гнітюче видовище як і для України. А значить в Росії наступає такі самі часи як в Україні часи занепаду духу

Бо дві-три могилки в селі - це одне якби неприємно але переживемо а коли 20-30 тоді вже давить

Для цього є мобілізація

Посилання на коментар

5 минут назад, karbo сказал:

Але с погіршенням матеріального становища збільшується кількість охочих підписати контракт. І то примусова мобілізація не застосовується в них в таких обсягах, як в нас. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

І то примусова мобілізація не застосовується в них в таких обсягах, як в нас. 

У них сейчас основной контингент из СИЗО мобилизируется.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, karbo сказав:

Алло тут десь є математики?

Тут в основному капітулянти за будь-яку ціну, вибори, а далі х....)))

Може ви краще рахуєте. Якщо США припинило постачання ракет для ППО, що буде з містами України в холодну пору року?

• Лайк 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, karbo сказав:

А якщо кацапстан накриється скоріше? 

Як  ви оцінюєте вірогідність цієї події? Дайте цифру.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, sergio сказав:

Практично 25-30тис мобілізують. 

Пару місяців тому Сирський все розповів, зараз скажу помічнику, щоб знайшов, карта та динаміка зростання окупації побічно підтверджує його слова.

Ось:

Олександр Сирський: «Підготовлений мобілізаційний ресурс противника — близько 5 млн осіб. А мобресурс загалом — 20 мільйонів» (ЛБюа, квітень, 2025р)

Цитата

Та хочу сказати, що фронт постійно збільшується, Курська операція і дії противника в Харківській області, у Вовчанську, дали нам збільшення фронту на 200 км. А противник з початку агресії збільшив своє угруповання вп’ятеро. Щомісяця вони збільшують на вісім-дев'ять тисяч, за рік це виходить 120–130 тисяч. 1 січня 2025 року в Росії угруповання військ, яке бере участь у бойових діях в Україні, налічувало 603 тисячі військових, сьогодні — уже 623 тисячі.

Уявіть, якщо тільки за підписання контракту їм платять 20–40 тисяч доларів, я вже не беру всі інші виплати грошового забезпечення, а солдат у них отримує від 2,5 тисячі доларів. Тобто вони людей закидують грошима, і це головний стимул. Ми собі дозволити це не можемо.

Якщо взяти підготовлений мобілізаційний ресурс противника — тих, хто проходив військову службу, військову підготовку, — він складає близько 5 млн осіб. А мобілізаційний ресурс загалом — 20 млн. Уявіть їхній потенціал. І що ми можемо в цих умовах зробити? Звичайно, мобілізація і переведення.

Правда хз яка, але маємо те, що маємо.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Армія США вперше зробила скид бойової гранати з дрона: для цього знадобилось декілька років та окремий проєкт

defence-ua.com/news/armija_ssha_vpershe_zrobila_skid_bojovoji_granati_z_drona_dlja_tsogo_znadobilos_dekilka_rokiv_ta_okremij_projekt-19368.html

• Хаха 3
Посилання на коментар

10 минут назад, sergio сказал:

Але с погіршенням матеріального становища збільшується кількість охочих підписати контракт. І то примусова мобілізація не застосовується в них в таких обсягах, як в нас. 

Там кількість населення інша і ще не зрозуміло як себе вони поведуть при мобілізації як у нас 

• Дякую 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Як  ви оцінюєте вірогідність цієї події? Дайте цифру.

Як колишній житель радянського союзу я оцінюю цю версію досить високо. 

Це може статись будь-який момент а якщо Путін накриється дошкою на червоній площі тоді взагалі все.

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Досить подивитися відходять Азербайджан та Вірменія. Як дистанціюється Казахстан. Як технічно Лукашенко рокирується.

Процеси пішли

Ні ну можна звичайно заперечити що все ж не всередині Росії. 

Але ж давайте пригадаємо як розподався радянський союз він же не знутрі розпадався а зовні відходили частини колишньої співдружності

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

Як колишній житель радянського союзу я оцінюю цю версію досить високо. 

Це може статись будь-який момент а якщо Путін накриється дошкою на червоній площі тоді взагалі все.

Я ж цифру просив.

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Я ж цифру просив.

Покажи мне хотя би одну людину яка давала цифру на розпад радянського союзу

Тоді диких афганців вбивали і то радянський союз розпався а тепер вбивають своїх єдинокровних братів

Це віддалений ефект спрацює бо кількість завжди переходить якість але коли цей момент настане важко спрогнозувати

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, karbo сказав:

Покажи мне хотя би одну людину яка давала цифру на розпад радянського союзу

Тоді диких афганців вбивали і то радянський союз розпався а тепер вбивають своїх єдинокровних братів

Це віддалений ефект спрацює бо кількість завжди переходить якість але коли цей момент настане важко спрогнозувати

некоректно порівнювати росію з радянським союзом. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

некоректно порівнювати росію з радянським союзом. 

Якраз там і пройшла консервація радянського союзу те що ми маємо зараз

• Дякую 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, karbo сказав:

Якраз там і пройшла консервація радянського союзу те що ми маємо зараз

там нема вже республік котрі відедналися при розпаді союзу.  

Посилання на коментар

Только что, Александр Аврамчук сказал:

там нема вже республік котрі відедналися при розпаді союзу.  

Там залишилась ідеологія та ядро

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, XL.pro сказал:

Питання полягало у подальшій реальній перспективі  України у випадку вимушеної капітуляції.

P.S. Те, що не дасте пряму відповідь знав задовго до))).

Рассматривать перспективу развития событий в Украине  с точки зрения , что все в мире вертится вокруг Украины - ошибочно. Но именно так многие эту ситуацию  рассматривают и строят свои предположения. Мы не знаем какие планы на будущее у стран определяющих  политические события  в мире . Погадать на "кофейной  гуще" , конечно можно , но к реальности  это мало относится. 

Посилання на коментар

59 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Я ж цифру просив.

С какой цифрой вы готовы спорить, а на какую готовы согласиться ?

Посилання на коментар

23 хвилини тому, рыбак сказав:

С какой цифрой вы готовы спорить, а на какую готовы согласиться ?

Я дам не більше одного відсотка на те, що Росія розвалиться в найближчі 2-3 роки.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Я дам не більше одного відсотка на те, що Росія розвалиться в найближчі 2-3 роки.

А на вибори осінню скільки відсотків давали?)

• Хаха 2
Посилання на коментар

51 хвилину тому, karbo сказав:

Там залишилась ідеологія та ядро

по цій причині раша не розвалиться

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

"Рейх уже кристаллизовался"(С)

Посилання на коментар

7 хвилин тому, XL.pro сказав:

А на вибори осінню скільки відсотків давали?)

Вибори - це зовсім інша справа:) 

Я все ще не втрачаю віру.

Завтра зідзвон Путіна з Трампом, а потім Трампа з Зеленським. Це гарний знак.

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...