karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Чи говорячи про посередників ти мав на увазі Канада та Німеччина буде шити? Це тупо партнери для блокування китайських товарів щоб не пускати їх на свої ринки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 9 хвилин тому, karbo сказав: Вже шиють. Тут питання масштабування лише щоб вивести все з Китаю максимально В смислі, зараз Канада і Німеччина для вас шиють, чи шо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: В смислі, зараз Канада і Німеччина для вас шиють, чи шо? Якщо ти бухаєш то не виходи на форум бо то пишеш щось таке Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Якщо в тебе проблеми з розумінням то закинь наш діалог в GPT chat може він тобі допоможе а у мене просто психічних сил не вистачає до такого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 2 хвилини тому, karbo сказав: Якщо ти бухаєш то не виходи на форум бо то пишеш щось таке Взагалі-то сьогодні ще й не починав. Тільки ото помідорки полив. Через півгодини почну бухать, ноги після помідорків треба відмить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Только что, Dmitriy_S сказал: Взагалі-то сьогодні ще й не починав. Тільки ото помідорки полив. Через півгодини почну бухать, ноги після помідорків треба відмить. Тоді тим більше я не можу зрозуміти чому в тебе такі проблеми зі сприйняттям елементарного тексту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Тільки що, karbo сказав: Тоді тим більше я не можу зрозуміти чому в тебе такі проблеми зі сприйняттям елементарного тексту Може спробуєте англійською? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Може спробуєте англійською? Це тобі не допоможе. Просто закинь наш діалог останні наші пости про Німеччину де шиють що в gptчат і хай він тобі роз'яснить Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 2 хвилини тому, karbo сказав: Це тобі не допоможе. Просто закинь наш діалог останні наші пости про Німеччину де шиють що в gptчат і хай він тобі роз'яснить Ясно, двадцять років в Штатах, а англійську так і не вивчив:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ясно, двадцять років в Штатах, а англійську так і не вивчив:) Ну по-першому не 20 а навіть десяти нема повних А потім я англійську ніколи в своєму житті не чув Так що мій рівень англійської по відношенню до того скільки тут перебуваю і якщо врахувати що я її ніколи не вивчав то я вважаю що досить на пристойному рівні Усі хто приїхав у моєму віці в америку які не вивчали цього англійську мову і тут в принципі не вивчали бо бо не вивчали то мій рівень значно вищий Просто спробуй вивчати чужу мову в 55 років і тоді зрозумієш як воно так Ну і мій рівень дозволив мені здати на громадянство а також я спілкуюся по телефону з банками чи по роботі також там соціальними службами ну кредитними різними спілками Мені хоча би одну особу назви з твого оточення яка 55 років приїхала в чужу країну ну типу англомовної і може це робити Що стосується текстів то я їх читаю краще американців багатьох і краще розумію про що там ідеться бо вони просто тупі ну смислі американці тупі не тексти Десь так Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 7 хвилин тому, karbo сказав: Ну по-першому не 20 а навіть десяти нема повних А потім я англійську ніколи в своєму житті не чув Так що мій рівень англійської по відношенню до того скільки тут перебуваю і якщо врахувати що я її ніколи не вивчав то я вважаю що досить на пристойному рівні Усі хто приїхав у моєму віці в америку які не вивчали цього англійську мову і тут в принципі не вивчали бо бо не вивчали то мій рівень значно вищий Просто спробуй вивчати чужу мову в 55 років і тоді зрозумієш як воно так Ну і мій рівень дозволив мені здати на громадянство а також я спілкуюся по телефону з банками чи по роботі також там соціальними службами ну кредитними різними спілками Мені хоча би одну особу назви з твого оточення яка 55 років приїхала в чужу країну ну типу англомовної і може це робити Ну то напиши хоч щось англійською тут від себе. Кілька речень:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ну то напиши хоч щось англійською тут від себе. Кілька речень:) Що буду брехати я такого не практикую. В школу я не ходив навіть завчених речень в мене нема. Коли я вчив самостійно англійську то я більше наполягав на розумінні текстів та аудіюванні При цьому розмовну мову взагалі не розвивав бо в принципі всі навики одночасно розвивати занадто складно Як я можу писати речення коли це навик а я його ніколи не розвивав? Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 хвилину тому, karbo сказав: Що буду брехати я такого не практикую. В школу я не ходив навіть завчених речень в мене нема. А як ви там живете без англійської? Спілкуєтесь кацапською? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: А як ви там живете без англійської? Спілкуєтесь кацапською? На роботі англійська не дуже вимагається бо це в принципі така робота не для знавців англійської. Що мені говорять я розумію в принципі якусь однозначну відповідь можу дати. З болгарами кацапська бо вони в принципі іншою не розуміють. З албанськими практично ніяка бо вони ніякої не знають крім як албанську і там вони тупі Ну а так елементарні питання там елементарні відповіді ну в принципі в Америці ніхто не спілкується по душах так що тут мова фактично і не потрібна Ну там з чорними чи мексиканцями практично не спілкуюся бо в нас взагалі нічого спільного нема Поляки говорять польською но я їх добре розумію а відповідаю трошки там англійською частіше англійською бо я польську не люблю Якось подружився з одним пуерторіканцем і мене навчав іспанської а я його російської бо він десь там в інтернеті вивчав російську Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 4 хвилини тому, karbo сказав: На роботі англійська не дуже вимагається бо це в принципі така робота не для знавців англійської. Що мені говорять я розумію в принципі якусь однозначну відповідь можу дати. З болгарами кацапська бо вони в принципі іншою не розуміють. З албанськими практично ніяка бо вони ніякої не знають крім як албанську і там вони тупі Ну а так елементарні питання там елементарні відповіді ну в принципі в Америці ніхто не спілкується по душах так що тут мова фактично і не потрібна Ну там з чорними чи мексиканцями практично не спілкуюся бо в нас взагалі нічого спільного нема Поляки говорять польською но я їх добре розумію а відповідаю трошки там англійською частіше англійською бо я польську не люблю Якось подружився з одним пуерторіканцем і мене навчав іспанської а я його російської бо він десь там в інтернеті вивчав російську А вам скільки років? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Только что, Dmitriy_S сказал: А вам скільки років? Зараз 65 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Тільки що, karbo сказав: Зараз 65 це не проблема вивчити мову в цьому віці:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Только что, Dmitriy_S сказал: це не проблема вивчити мову в цьому віці:) Ну ти спробуй навіть у своєму віці вивчити китайську зараз до вільного спілкування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 3 години тому, karbo сказав: Чергову херню несеш Америка не забирала зерно в селян А зараз чомусь в міжнародній торговлі при продажу зерна треба декларацію давати, що воно не з окупованих територій... і походження його розкривати. Може все-таки скупка краденого у терористів таки злочин? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Тільки що, karbo сказав: Ну ти спробуй навіть у своєму віці вивчити китайську зараз до вільного спілкування Так я молодий, вивчу легко, а що мені за це буде?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Только что, Dmitriy_S сказал: Так я молодий, вивчу легко, а що мені за це буде?) Якщо молодший за 50 то в принципі розмова ні про що Ти спробуй за 50 з нуля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 3 минуты назад, MaxS сказал: А зараз чомусь в міжнародній торговлі при продажу зерна треба декларацію давати, що воно не з окупованих територій... і походження його розкривати. Може все-таки скупка краденого у терористів таки злочин? Які нахрен терористи на початку XX століття?? Тоді терористами називали царевбивць Бачу сумно з розуміннями епохи Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Тільки що, karbo сказав: Якщо молодший за 50 то в принципі розмова ні про що Ти спробуй за 50 з нуля 50+, хоча не бачу різниці з 40+, те саме Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: 50+, хоча не бачу різниці з 40+, те саме По моїх спостереженнях хто приїхав до 45 років то ще мова розвивається при спілкуванні з оточенням Але вона надзвичайно бідна. А моїх ровесників взагалі нічого вже не бере. Якими приїхали такими і поїдуть у вічность І тут ще варто враховувати базу якщо була середня школа з англійською мовоюі навіть дуже-дуже давно то це просто плюс 90% Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Тільки що, karbo сказав: По моїх спостереженнях хто приїхав до 45 років то ще мова розвивається при спілкуванні з оточенням Але вона надзвичайно бідна. А моїх ровесників взагалі нічого вже не бере. Якими приїхали такими і поїдуть у вічность Тобто я не зможу освоїти, скажімо, німецьку після 45-и? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз