Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Ты же тут часто нам жаловался, что де ваши предки так пострадали от советов ,ай- яй-  як невдобно вышло. 

"Пострадалі" - це коли совєти вбили мого прадіда? Не хочу тебе ображати. Розумію, що тобі дуже важко. Але виною тому кацапи, а не Україна. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, Вячеслав63 сказал:

"Пострадалі" - це коли совєти вбили мого прадіда? Не хочу тебе ображати. Розумію, що тобі дуже важко. Але виною тому кацапи, а не Україна. 

Ну что ты , Славик, решил меня на больное  уколоть.

Я таких как ты " патриотов" нутро насквозь вижу.

С вас еще спросят. Нет, я в этом не участвовал и участвовать не собираюсь. Такие как ты " патриоты" будут спрашивать.так уже в истории было 

Змінено користувачем рыбак
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Ну что ты , Славик, решил меня на больное  уколоть.

Я таких как ты " патриотов" нутро насквозь вижу.

Я дійсно тобі співчуваю, бо й сам втратив молодшого сина. Я дуже довго "мовчав" в твою сторону, не дивлячись на характер твоїх дописів. Але ти почав писати таку фігню, що вже, вибач, я не змовчав.

Посилання на коментар

5 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Я, не дивлячись на характер твоїх дописів. Але ти почав писати таку фігню, що вже, вибач, я не змовчав.

А кто ты такой, чтобы решать фигня это или не фигня, ты эксперт по фигне ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

тобто, ви визнаєте,що замість дронів якісь гниди саджають все таки дерева три роки?) єто фиаско братан

Та чотїх садити, там на висохшему каховському водосховищі дерев на десятирічний план виросло.

Зеля не збрехав, все чесно.

• Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

А кто ты такой, чтобы решать фигня это или не фигня, ты эксперт по фигне ?

Тут всі "експерти" і мають свою думку, що фігня, а що - ні. Але, є якісь загальноприйнятні речі. Лайки і дизлайки - це оцінка дописів іншими. Навіть сторонньому ясно - якщо багато дизлайків під дописом - то фігня. 

Посилання на коментар

8 минут назад, Вячеслав63 сказал:

якщо багато дизлайків під дописом - то фігня.

думаю Вы не правы))) дизлайки тут ставят в основном Наблюдатель и сектанты...большое количество дизлайков - пост интересен и не важно согласен ты с ним или нет.

это про эту тему)

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Тут всі "експерти" і мають свою думку, що фігня, а що - ні. Але, є якісь загальноприйнятні речі. Лайки і дизлайки - це оцінка дописів іншими. Навіть сторонньому ясно - якщо багато дизлайків під дописом - то фігня. 

Кем приняты ? При советах тоже были "загальноприйнятні речі".

Мне от от таких как ты диз- это как награда.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Гугл мені видав такий канал . Там ще купа рашистських ЗМІ, які підхопили цю інформацію. На кого працює цей Фельдман?

Дайте вгадаю, Ісландія?

Навіщо харчуватися на смітниках...

Посилання на коментар

7 годин тому, Бездомный сказав:

що  таке  ронні  "продав" у рейк'явику  горбі ,

Нічого особливого, зруйнував економіку гонкою озброєнь.

Жодна економіка не може існувати довго, витрачаючи на військові потреби 33% ВВП.

Посилання на коментар

7 годин тому, МаТраС сказав:

проект альфа - це було тріо: арестович, фельдман, романенко.
потом вони щось розругались і вже давно. да і після зашкварів арестовича, від нього відхрестилось багато я так розумію.. веде фельдман, романенко керівник.

І взагалі, навіщо рекламувати цей смітник.

Посилання на коментар

7 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Ринок

Новини

27 Лютого 2025

12:18

Нацрада не зареєструвала канал Фельдмана

Наталія Данькова

1

2266

Проєкт рішення про реєстрацію не набрав достатньої кількості голосів членів регулятора.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не зареєструвала лінійний канал  ТОВ «ТРК «Канал Центр» з Дніпра. Таке рішення регулятор ухвалив 27 лютого на своєму засіданні.

Власник каналу — Микола Фельдман. Наразі мовлення здійснюється на ютубі. За словами Фельдмана, проєкт є самоокупним і коштів, зароблених на ютубі, вистачає на запуск лінійного каналу. «Також я маю додаткові кошти зі своєї діяльності в ІТ-сфері», — сказав він.

Раніше канал Миколи Фельдмана мав ліцензію, отримав її у 2021 році за концепцією мережевого регіонального телебачення.

«Після повномасштабного вторгнення попередні концепції стали неактуальними, частина людей пішла служити, інші просто пішли. Це став канал мене самого. Далі ми з колегою робили стрими та ефіри щодо російської пропаганди. Далі почались прямі ефіри та інтерв’ю», — розповів він.

Тепер мовник планував транслюватись у кабелі та показувати переважно інтерв’ю Миколи Фельдмана.

Заступник голови Нацради Олег Черниш сказав, що проєкт рішення підготовлений позитивний, але регулятор отримав звернення від громадян та громадських організацій, які звертали увагу, що ТОВ «ТРК «Канал Центр» фігурує у кримінальних провадженнях. «За інформацією з  відкритих джерел, на рахунки ТОВ “ТРК “Канал Центр” надходили кошти, які фігурують у схемах розкрадання бюджетів міста Дніпро для надання рекламних та маркетингових послуг Дніпровської міської влади. За даними слідчого, компанія була частиною цієї схеми», — зазначив Олег Черниш.

Микола Фельдман сказав, що надав пояснення слідчим поліції та СБУ зі всіма звітами: «Подібна практика з використанням ФОПів неправильна, однак вона здійснювалась багато років, і чомусь вона привернула увагу саме зараз. Ми отримували невеликі кошти за розміщення інформаційної продукції на сайтах і в соцмережах. Ми це робили добросовісно і звітували. Це була наша господарська діяльність. Законодавство ми не порушували». Він заперечив будь-який зв'язок з Віктором Медведчуком.

Олег Черниш сказав, що передивився багато ефірів Миколи Фельдмана з Олексієм Арестовичем і вважає, що наративи Арестовича співзвучні з російською пропагандою. Тому він вирішив голосувати проти реєстрації. За реєстрацію проголосував лише Олександр Бурмагін. Решта утримались

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

І взагалі, навіщо рекламувати цей смітник.

Я нічого не рекламував. 

Посилання на коментар

7 часов назад, Вячеслав63 сказал:

деякий дизлайк десятки лайків вартує , і навпаки

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

7 часов назад, murava сказал:

Та чотїх садити, там на висохшему каховському водосховищі дерев на десятирічний план виросло.

Зеля не збрехав, все чесно.

Карфаген  з Римом теж Зеля зпалив ? :crazy:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Сегодня Трамп объявит о передаче Украине наступательного оружия и ракет большой дальности

Посилання на коментар

20 минут назад, dvr002 сказал:

Сегодня Трамп объявит о передаче Украине наступательного оружия и ракет большой дальности

не кажи "гоп" поки не перестрибнеш .

в передачу наступальної зброї взагалі не вірю . 

навіть в  суттєве  збільшення санкційного тиску - не вірю .

максимум що буде - блаблабла . 

буду радий помитлитися .

• Лайк 5
  • Сумно 1
Посилання на коментар

9 годин тому, DmiVady сказав:

Для цього тре спільна згода з бритишами та Європою, а вони якось не дуже готові, та і Зеленський буде пручатися

Європа на все погодиться. а хто його питати буде? таке враження що його взагалі тримають щоб було на кого все звалити :lol:

Посилання на коментар

25 хвилин тому, dvr002 сказав:

майже за рік він став Байденом :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

майже за рік він став Байденом :lol:

тобто ?  теж  має не операбельний  рак простати  ? 

• Хаха 2
Посилання на коментар

22 хвилини тому, akineo сказав:

биток росте. а я не садив .. 

Та нахєр його садить. Сємена дорогі, від погоди в політиці сильно залежить. Може і взагалі зав'януть. Садіть краще помідорчики:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

Німеччина остаточно відмовляється постачати Україні ракети Taurus

просто сцикотно , чи винайшли спосіб , як обійтися без передачі Таурусів ?

тобто - не дамо рибку , краще дамо  сітку для лову рибки 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

Німеччина остаточно відмовляється постачати Україні ракети Taurus

просто сцикотно , чи винайшли спосіб , як обійтися без передачі Таурусів ?

тобто - не дамо рибку , краще дамо  сітку для лову рибки 

Крупновузлова збірка Таурусів в Україні. Чи ви думаєте, німці нову ракету за два місяці розробили?

Головне назвати патріотично:)

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...