Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Крупновузлова збірка Таурусів в Україні. Чи ви думаєте, німці нову ракету за два місяці розробили?

Головне назвати патріотично:)

насправді , будь що , аби кацапи втратили мотивацію  атакувати Україїну

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Крупновузлова збірка Таурусів в Україні. Чи ви думаєте, німці нову ракету за два місяці розробили?

Головне назвати патріотично:)

Крила прикручують прямо на ходу на лафеті?:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Європа на все погодиться. а хто його питати буде? таке враження що його взагалі тримають щоб було на кого все звалити :lol:

А що вони зроблять, якщо Зеленський не схоче підписувати перемир'я? Ні йому, ні його команді небезпека не загрожує. Ну перестануть гроші і зброю давати, значить раби будуть воювати лопатами, а пенсіонери і бюджетиники будуть кормитися з городу, або вимруть. Єдиний варіант, щоб швидко закінчити війну, в такому разі - це Томагавками по Києву.  

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

Крила прикручують прямо на ходу на лафеті?:lol:

На АвтоЗАЗі любе прикрутити можуть. 😎

Посилання на коментар

3 години тому, Vinsol2009 сказав:

Дайте вгадаю, Ісландія?

Навіщо харчуватися на смітниках...

В огороді бузина....

Яка ще Ісландія? Там про Фельдмана.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

що вони зроблять, якщо Зеленський не схоче підписувати перемир'я? Ні йому, ні цого команді небезпека не загрожує

Я розумію що ви хвилюєтеся за роботодавця, але СБУ продемонструвало що вороги України можуть і не встигнути щось сказати на свій захист :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Я розумію що ви хвилюєтеся за роботодавця, але СБУ продемонструвало що вороги України можуть і не встигнути щось сказати на свій захист :lol:

Та перестаньте, Володимир Олександрович проживе ще довге і щасливе життя. Але не в Україні. Поїде послом. Кудись в Таїланд:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 годин тому, рыбак сказав:

Кем приняты ? При советах тоже были "загальноприйнятні речі".

Мне от от таких как ты диз- это как награда.

Я про загальноприйняті проукраїнські речі. Щось по твоїх постах не видно, що ти проти "совєтів" і раші. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

трамп вже щось наговорив ?

Спойлер

Трамп:

Украина получит «различные единицы» сложного военного оборудования, в том числе ракеты к системам Patriot.

За это платит ЕС. Мы за это ничего не платим. Мы это отправим. Для нас это будет бизнес. Поэтому, когда мы отправим оборудование, они возместят нам расходы на него. Разве это не замечательно?

кацапи навіть реагують ?

www.yaplakal.com/forum3/topic2959678.html

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Та перестаньте, Володимир Олександрович проживе ще довге і щасливе життя. Але не в Україні. Поїде послом. Кудись в Таїланд:lol:

Ким ким поїде? Степааааан! :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

28 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

В огороді бузина....

Яка ще Ісландія? Там про Фельдмана.

Раніше вони себе так називали, ще коли лили лайно на вуха разом із Арестовичем.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Раніше вони себе так називали, ще коли лили лайно на вуха разом із Арестовичем.

Ісландія - Петров, Іванов. І ніяких Фельдманів.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, US7IGN сказав:

Відомі обставини вбивства полковника СБУ Воронича Джерело: https://censor.net/ua/r3563044

Особи злочинців: виконавець - Гулализада Хагані, забезпечення - Нармін Гулієва. Вони обидва мають паспорти Азербайджану, але насправді тісно пов'язані з кримінальними угрупованнями в Росії.

Гулієва в'їхала в Україну 15 травня з Молдови через пункт перетину Маяки-Удобне.

Хагані намагався перетнути офіційно державний кордон на тому самому пункті перетину Маяки-Удобне 27 лютого 2025-го року. Але оскільки у базах даних українських правоохоронців він був зазначений як мафіозі, у в'їзді в Україну йому офіційно відмовили та заборонили в'їзд до 2030-року. Тобто вбивця опинився та діяв в Україні нелегально. 

censor.net/ua/resonance/3563044/vidomo-deyaki-obstavyny-vbyvstva-polkovnyka-sbu-voronycha

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

Цитата

У суботу, 12 липня, білоруські сили протиповітряної оборони знищили російський ударний дрон, який летів в Україну.

Згідно з інформацією, ударний безпілотник типу "Гербера" був виявлений вертольотом Мі-24, який виконував завдання з контролю повітряного простору Білорусі.

Як повідомляють джерела в українській розвідці, у той момент у повітряному просторі Білорусі перебувало щонайменше три російські безпілотники.

Вертоліт білоруських сил ПП під час виконання завдання з контролю повітряного простору доповів про виявлення та знищення ударного дрону.

У бацьки чуйка, скоро війні кінець:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

скоро війні кінець:)

До кінця літа півтора місяці залишилось:

14.03.2025 в 18:56, Dmitriy_S сказав:

Вибори будуть в кінці літа

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

47 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Я про загальноприйняті проукраїнські речі. Щось по твоїх постах не видно, що ти проти "совєтів" і раші. 

Вас , " антисоветчиков", если " дернуть" , то за вами такой шлейф доносов потянется, что , наверное, и до архивов царской охранки ниточка доведет.

Да и к чему мне вас копировать, я не попугай и не обезьяна ,  а  Рыбак----

"Проходя же близ моря Галилейского, Он увидел двух братьев: Симона, называемого Петром, и Андрея, брата его, закидывающих сети в море, ибо они были рыболовы,
19 и говорит им: идите за Мною, и Я сделаю вас ловцами человеков.
20 И они тотчас, оставив сети, последовали за Ним."

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

Європа на все погодиться. а хто його питати буде? таке враження що його взагалі тримають щоб було на кого все звалити :lol:

Ви виросли не в самому квітнику України, якщо я не помиляюсь. Пам'ятаєте, що "на вулиці" старші хлопці посилали для "доєбацця" до великого дядьки якусь малу шмарклю? А потім вже починався "захист" та інші качелі. Та от, шмаркля, коли її вже обрали шмарклею, була тіпа "в авторитеті", звісно, поки вона була потрібна ... тому поки що будуть удавати, що його думка важлива(хоча їм всім і на нього і на нас, українців, похер).

Так ось, все показує (моє суб'єктивне судження) на те, що на моменті ані Європа, ані Трамп(він "розрахується" пізніше, і зробить це обов'язково) не будуть міняти Зеленського, мабуть, нема на кого, а хаосу не хочуть. Так би давно в'єбали по грошах та компромату ...

Судячи з усього(знов моє суб'єктивне судження), Трамп перейшов від умовляння Путіна до ультиматумів ... хз, я маю думку, що не продавить, навіть якщо дасть(а не факт) багато далекобійної зброї, але протриматись це, Україні, трошки допоможе, відтягне час.

Отож спостерігаємо. 

Можна поржати над провладними та не тільки "лідерами думок" та та мілкими ботами, які зараз перевзуваються у повітрі,

ну і над залежними від них ... кумедні ))) Таке життя ... смугасте 😉

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Может,  на острове,  св.Елены ?

Если их , с женой , поселить на о.Змеиный и переименовать в честь его святой жены Елены , то как вы на это смотрите ?

..хотя, я бы не переименовывал 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

показує (моє суб'єктивне судження) на те, що на моменті ані Європа, ані Трамп(він "розрахується" пізніше, і зробить це обов'язково) не будуть міняти Зеленського, мабуть, нема на кого, а хаосу не хочуть. Так би давно в'єбали по грошах та компромату ...

Та почекайте. Всьому свій час. Каддафі не дасть збрехати :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

До кінця літа півтора місяці залишилось:

А цитату перед  "або осінню" навіщо обрізали? Що за огидні маніпуляції?:lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Та почекайте. Всьому свій час. Каддафі не дасть збрехати :lol:

Так тим хто не в грі, тільки чекати та своє робити)

Так що згоден.
На жаль, вже тре їхати у справах, а то б можна було розвинути тему, чому саме добрий Трамп замочить Зеленського у свій час, але ... іноді шах може здохнути, а ішак почати розмовляти ) Так що у Зеленського шанси є ... не послом, але якось пропетляти(хоча, я б хотів побачити його на лаві обвинувачених у міжнародному суді, але то таке ... так у цьому світі не буває).

• Лайк 2
Посилання на коментар

33 хвилини тому, DmiVady сказав:

Так тим хто не в грі, тільки чекати та своє робити)

Так що згоден.
На жаль, вже тре їхати у справах, а то б можна було розвинути тему, чому саме добрий Трамп замочить Зеленського у свій час, але ... іноді шах може здохнути, а ішак почати розмовляти ) Так що у Зеленського шанси є ... не послом, але якось пропетляти(хоча, я б хотів побачити його на лаві обвинувачених у міжнародному суді, але то таке ... так у цьому світі не буває).

Якщо коротко, то Зеленський сам себе послом нікуди не відправить, а Трампу не обов'язково щось самому робити.

З іншим згоден, їм своє, а нам своє робити. І ще ніколи так не було щоб ніяк не було, а як буде так буде...

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Dmitriy_S сказал:

А цитату перед  "або осінню" навіщо обрізали? Що за огидні маніпуляції?:lol:

Если будет мягкая зима , то можно еще , в качестве аргумента , сказать : да разве это зима. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

32 минуты назад, DmiVady сказал:

навіть якщо дасть(а не факт) багато далекобійної зброї

є багато і БАГАТО. тисяч 20 томагавків нам не бачити. а це б вирішило проблему на 90 відсотків. на 10 - провокація ядерки.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, karlito сказал:

є багато і БАГАТО. тисяч 20 томагавків нам не бачити. а це б вирішило проблему на 90 відсотків. на 10 - провокація ядерки.

Только все наоборот.90-гарантированный тактический ядерный удар по Украине .

Томагавк способен нести ядерный заряд

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...