рыбак Опубліковано: В понеділок в 14:15 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:15 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Ні, це останній шанс. Дядьку Трампу Україна вже набридла. Але він добрий і спробує розрулить останній раз. Почему надоела ? Щас вырисовывается для сша неплохой вариант: они делают оружие- европа платит . Европа и рф ослабевают , америка богатеет -бизнес . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 14:35 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:35 38 хвилин тому, Бездомный сказав: але , навіть без отих , явно недостатніх постачаннь зброї та амуніції Україна вже впала б у пельку кацапам людожерам ненажерам Ну, судячи з Стамбульських домовленостей березня 2022 року, то це був не самий гірший варіант в порівнянні з тим, що може чекати Україну в найближчому майбутньому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 14:40 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:40 (змінено) 35 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну, судячи з Стамбульських домовленостей березня 2022 року, то це був не самий гірший варіант в порівнянні з тим, що може чекати Україну в найближчому майбутньому. тобто - Буча розміром з Україну - то "не гірший варіант" ? ну тоді хоча б продати/змусити ворога заплатити за своє життя дорого - хочеш вбити ? - спробуй Змінено В понеділок в 15:11 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 14:45 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:45 (змінено) 6 хвилин тому, Бездомный сказав: тобто - Буча розміром з Україну - то не гірший варіант ? Не було б ніякої Бучі на всю країну, в кацапів демографічна криза серед слов'янського населення, для них населення України - це дуже цінний ресурс. І як би це дивно не звучало, під кацапами в українців були б шанси зберегти націю. Зараз нація вже знищена, через два покоління від українців лишиться національна меншина, а дітей будуть називати Фатіма і Махмуд. Цитата ну тоді хоча б продати своє життя дорого - хочеш вбити - спробуй Ну це да. Українці завжди були нацією мазохістів-самогубців. Змінено В понеділок в 14:47 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В понеділок в 14:47 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:47 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну, судячи з Стамбульських домовленостей березня 2022 року, то це був не самий гірший варіант в порівнянні з тим, що може чекати Україну в найближчому майбутньому. 2 года назад я с вами говорил на эту тему. Но тогда патриотов это не устроило , им нужно было всё и они стали очень ругаться. Мне стало страшно и я не стал с ними спорить, вроде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 14:49 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:49 Тільки що, рыбак сказав: 2 года назад я с вами говорил на эту тему. Но тогда патриотов это не устроило , им нужно было всё и они стали очень ругаться. Мне стало страшно и я не стал с ними спорить, вроде. В ідеалі треба було домовлятися в кінці 22-року, але патріоти запевняють, що кацапи на це не пішли б. Ну раз ні, то той варіант Стамбульських домовленостей поки що є найкращим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В понеділок в 14:53 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:53 Только что, Dmitriy_S сказал: В ідеалі треба було домовлятися в кінці 22-року, але патріоти запевняють, що кацапи на це не пішли б. Ну раз ні, то той варіант Стамбульських домовленостей поки що є найкращим. Я хоть и не патриот, но тоже считаю , что не пошли бы . Даже больше, они не пошли бы и с марте- апреле.ну не верю я в простые одноходовки от Кремля. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В понеділок в 14:54 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:54 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: В ідеалі треба було домовлятися в кінці 22-року, але патріоти запевняють, що кацапи на це не пішли б. Ну раз ні, то той варіант Стамбульських домовленостей поки що є найкращим. ...найкращим варіантом капітуляції. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 14:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:55 39 хвилин тому, рыбак сказав: Щас вырисовывается для сша неплохой вариант: они делают оружие- европа платит . Европа и рф ослабевают , америка богатеет -бизнес . Ну и почему же он не реализуется? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В понеділок в 14:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:55 (змінено) Только что, Вячеслав63 сказал: ...найкращим варіантом капітуляції. Славик, так в каком ты , говоришь, звании службу в СА заканчивал ? Вот как мог такой ,как ты антисоветчик да дослужиться ло такого звания , за какие такие заслуги перед Советской Родиной ты его удостоился ? Змінено В понеділок в 14:57 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 14:57 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:57 (змінено) 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не було б ніякої Бучі на всю країну Тобто в Бучі вона була (а також в Ізюмі, Херсоні і т.д.), а на всю країну не було б. Л - логіка! Як вас взагалі в айтішники взяли? 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: В ідеалі треба було домовлятися в кінці 22-року, але патріоти запевняють, що кацапи на це не пішли б. А "айтішники" запевняють, що кацапи підуть назустріч. А вони чомусь на неї не йдуть. Змінено В понеділок в 14:59 користувачем vadimv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 15:01 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:01 6 хвилин тому, vadimv сказав: Ну и почему же он не реализуется? З чого такі висновки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 15:02 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:02 4 хвилини тому, vadimv сказав: Тобто в Бучі вона була (а також в Ізюмі, Херсоні і т.д.), а на всю країну не було б. Була там де опиралися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 15:03 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:03 (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: З чого такі висновки? З того, що відбувається. Я щось не бачу жодних ознак реалізації цього варіанту. Змінено В понеділок в 15:04 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 15:04 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:04 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Була там де опиралися Тобто всюди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 15:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:05 (змінено) 2 хвилини тому, vadimv сказав: З то-го, що відбувається. Я щось не бачу жодних ознак реалізації цього варіанту. Ну ви багато чого не бачите 1 хвилину тому, vadimv сказав: Тобто всюди. В Луганську - Луганськ От ви мабуть вирішили зберегти Суми і захищати їх не стали Змінено В понеділок в 15:06 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В понеділок в 15:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:05 5 хвилин тому, рыбак сказав: Славик, так в каком ты , говоришь, звании службу в СА заканчивал ? В совєцькій армії я непогано влаштувався музикантом, в Гостомелі. Військова частина 75723. Перед демобілізацією отримав молодшого сержанта, як керівник духового оркестру, ВІА. Ця інформація щось змінює в твоєму світосприйнятті? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В понеділок в 15:07 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:07 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Була там де опиралися Нєпротівлєніє злу насілієм? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 15:11 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:11 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Ну ви багато чого не бачите Не всім дано бачити, як кацапи йдуть назустріч заходу, коли вони не йдуть. 2 хвилини тому, US7IGN сказав: От ви мабуть вирішили зберегти Суми і захищати їх не стали Яким чином можна захистити місто у 30 км від кордону? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В понеділок в 15:11 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:11 22 хвилини тому, рыбак сказав: 2 года назад я с вами говорил на эту тему. Но тогда патриотов это не устроило , им нужно было всё и они стали очень ругаться. Мне стало страшно и я не стал с ними спорить, вроде. 16 хвилин тому, рыбак сказав: Я хоть и не патриот, но тоже считаю , что не пошли бы . Даже больше, они не пошли бы и с марте- апреле.ну не верю я в простые одноходовки от Кремля. Всьо треба пуйлу, тому він і на вигідні пропозиції Трампа не погодився. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 15:12 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:12 (змінено) 7 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Нєпротівлєніє злу насілієм? "Розслабитися і намагатися отримати задоволення" (с) Змінено В понеділок в 15:15 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В понеділок в 15:18 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:18 (змінено) 14 минут назад, Вячеслав63 сказал: В совєцькій армії я непогано влаштувався музикантом, в Гостомелі. Військова частина 75723. Перед демобілізацією отримав молодшого сержанта, як керівник духового оркестру, ВІА. Ця інформація щось змінює в твоєму світосприйнятті? Ты хочешь сказать , что всю службу проходил в ефрейторах. За какие заслуги становятся руководителем в СА я слышал. Вы же там , надеюсь, играли патриотичные, украинские мелодии , назло оккупанту.))) А скока денег батьки военкому отнесли , шоб служить рядом с домом и а оркестре. ? Не для себя , друг интересуется Змінено В понеділок в 15:23 користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 15:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:19 22 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: ...найкращим варіантом капітуляції. Тобто коли ви зараз погоджуєтесь на поділ по ЛБЗ і не вступати в НАТО, не відвойовувати території військовим шляхом, при цьому втративши 15 млн. громадян, отримавши сотні тисяч загиблих і сотні тисяч скалічених, зруйнувавши економіку і енергетику, то це ви не називаєте варіантом капітуляції? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 15:24 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:24 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Тобто коли ви зараз погоджуєтесь на поділ по ЛБЗ і не вступати в НАТО, не відвойовувати території військовим шляхом, при цьому втративши 15 млн. громадян, отримавши сотні тисяч загиблих і сотні тисяч скалічених, зруйнувавши економіку і енергетику, то це ви не називаєте варіантом капітуляції? Начебто ви думали про наслідки, приводячи Володимира Олександровича до влади 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 15:26 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:26 (змінено) 30 минут назад, US7IGN сказал: Була там де опиралися в Ізюми опиралися ? В Бучі опиралися ? Російськомовний Ізюм - хіба не найватніше місто Харківщини . В Бучі під роздачу потрапили ті , хто не бачив в кацапах загрозу - найлояльніші до кацапів люди . Мій знайомий ( вікна квартири - краєвид на Ворзель , хто розуміє , тобто західна околиця Бучі ) з манатками , дружиною та малим сином виїхали з Бучі власним автом , вже коли в місті бої йшли . Вбивали тих , хто лишився в місті . Тобто , або тих , хто виїхати не мав можливості , або тих , хто не мав бажання виїжджати . Змінено В понеділок в 15:33 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз