Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Тобто коли ви зараз погоджуєтесь на 

"Вы"- это кто , можно уточнить ? тут у каждого президента  особое мнение 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Тобто коли ви зараз погоджуєтесь на поділ по ЛБЗ і не вступати в НАТО, не відвойовувати території військовим шляхом, при цьому втративши 15 млн. громадян, отримавши сотні тисяч загиблих і сотні тисяч скалічених, зруйнувавши економіку і енергетику, то це ви не називаєте варіантом капітуляції?

По стамбульським домовленностям Україна повинна була роззброїтися, щоб раші, коли вона краще підготується, було легше завоювати всю Україну, у випадку, коли б Україна не виконала якісь забаганки кремля. Це вже ж було, з мінськими домовленностями. 

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Не було б ніякої Бучі .

Вы можете рассказать , что на самом деле происходило в Буче ? Или не на часи 

• Дякую 1
Посилання на коментар

47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

В ідеалі треба було домовлятися в кінці 22-року

в ідеалі не треба було починати в 2019 :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, vadimv сказав:

Яким чином можна захистити місто у 30 км від кордону?

це треба запитати у тих хто в 2014 казав що мешканці самі мають захищати свої міста і від кацапів і від сєпарів і від влади:lol:

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, рыбак сказав:

Вы можете рассказать , что на самом деле происходило в Буче ? Или не на часи 

Як очевидець - ні, я звідти вчасно звалив. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, US7IGN сказал:

це треба запитати у тих хто в 2014 казав що мешканці самі мають захищати свої міста і від кацапів і від сєпарів і від влади:lol:

мешканці багатьох міст крису та даунбасу  "кидалися під танки" захищати свої міста від "хохлов" , допомагаючи кацапам робити пропагандистську картинку  на зовнішню авдиторію  і власних орків всередині кацапії .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 5
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

ви в слові провидець знову трохи помилилися

а звалити ніколи не пізно. менти хай залишаються :lol:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

4 години тому, Dmitriy_S сказав:

Зараз в України останній шанс. Якщо не підпише перемир'я на умовах, які зараз Трамп виб'є, то далі буде срака. 

До жовтня буде ясно.

Trump threatens 'very severe' tariffs against Russia if no Ukraine deal within 50 days

www.bbc.com/news/live/c36xrr9kj11t

Посилання на коментар

22 хвилини тому, XL.pro сказав:

Начебто ви думали про наслідки, приводячи Володимира Олександровича до влади

В сотий раз кажу, я його не приводив. Його обрали громадяни на чесних і прозорих демократичних виборах. Я за нього навіть не голосував:lol:

Ви коли Моршинську замість Миргородської купляєте, а воно не помога, то теж тих, хто рекламну кампанію робив звинувачуєте? 

А насправді вам і Миргородська не помогла б, бо бухать вчора треба було менше:)

Десь так воно і з виборами.

• Хаха 3
Посилання на коментар

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

А почему погибших гражданских хоронили в общей могиле, у них нет родственником , чтобы похоронить каждого отдельно ? 

Посилання на коментар

18 минут назад, Dmitriy_S сказал:

тобто підтверджуєте , що можливість звалити була , а вбивали тих , хто залишився - тобто тих , хто не бачив в кацапах  смертельної  загрози - лояльних , або принаймні байдужих до кацапів

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

А почему погибших гражданских хоронили в общей могиле, у них нет родственником , чтобы похоронить каждого отдельно ? 

В смислі? Так потім була ексгумація. А так, якщо в дворі вбили чи поруч, то там і хоронили родичі чи сусіди.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

В сотий раз кажу, я його не приводив. Його обрали громадяни на чесних і прозорих демократичних виборах. Я за нього навіть не голосував:lol:

Ви коли Моршинську замість Миргородської купляєте, а воно не помога, то теж тих, хто рекламну кампанію робив звинувачуєте? 

А насправді вам і Миргородська не помогла б, бо бухать вчора треба було менше:)

Десь так воно і з виборами.

треба пер'є пити хоча б  :lol:

Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

В смислі? Так потім була ексгумація. А так, якщо в дворі вбили чи поруч, то там і хоронили родичі чи сусіди.

Аа. А то я только видел видео  как хоронили в пакетах и в братской могиле. То их потом откопали и отдельно похоронили ?

Но почему сразу , как трупы были обнаружены , нельзя было экспертизу провести? Непонятно. 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

25 хвилин тому, US7IGN сказав:

в ідеалі не треба було починати в 2019 :lol:

Не зупиняйтеся:

"в ідеалі не треба було починати в 2013"

"в ідеалі не треба було починати в 2004"

"в ідеалі не треба було починати в 1991"

"в ідеалі не треба було починати в 1917"

і т.п.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну, так і Путін особисто не вбивав. Але завдяки йому йде війна))). Насолоджуйтесь!)

Хм, в де та точка не повернення? Чому саме до осені 2022 р? Чому не раніше? Чому не до війни?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Не зупиняйтеся:

"в ідеалі не треба було починати в 2013"

"в ідеалі не треба було починати в 2004"

"в ідеалі не треба було починати в 1991"

"в ідеалі не треба було починати в 1917"

і т.п.

Очевидно, що для макіївського юриста 2010-2014 рр були "врожайні", тому "ідеал" для нього 2019 р)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

В сотий раз кажу, я його не приводив.

17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

За фільми «Тріумф волі» і «Перемогу віри» Ріфеншталь досі звинувачують у прославлянні забороненої після Другої світової війни ідеології націонал-соціалізму. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, XL.pro сказав:

йде війна))). Насолоджуйтесь!)

Хм, в де та точка не повернення?

Зазирання в очі пуйлу.

Відчинені ворота.

Посилання на коментар

12 минут назад, XL.pro сказал:

Хм, в де та точка не повернення? Чому саме до осені 2022 р? Чому не раніше? Чому не до війни?

Об этом можно спорить бесконечно. Кроме одного. Если Залужный не соврал , а я думаю что не соврал, о той стратегии ,которой он рассказал в своем интервью ,  то существуют соответствующие документы , приказы распоряжения и фамилии с подписями под  ними. 

Похожая ситуация , может быть , и с делегацией переговорщиков. Им же определенные установки доводились , они не могли действовать от- себятиной., Если можно так выразиться

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Бездомный сказав:

тобто підтверджуєте , що можливість звалити була , а вбивали тих , хто залишився - тобто тих , хто не бачив в кацапах  смертельної  загрози - лояльних , або принаймні байдужих до кацапів

Ну, по-перше не всі могли виїхати. А по-друге влада запевняла, що кацапи мирне населення не чіпають. Так що лояльність до кацапів тут ні до чого.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, XL.pro сказав:

Восени 2022 року в України була найсильніша позиція за все повномасштабне вторгнення. А точка неповернення загалом мабуть коли не обрали Чорновола. 

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Ну, по-перше не всі могли виїхати. А по-друге влада запевняла, що кацапи мирне населення не чіпають. Так що лояльність до кацапів тут ні до чого.

Когда началось , то на второй день некоторые мои соседи начали кучковаться и готовить коктейли- по заветам сами знаете кого. Я смотрел на это все и понимал , шо будет - мрак и нужно сваливать. 

Через пару дней по улице начали ездить с повестками, то эти несостоявшиеся герои  драпали от повесток как зайцы по кустам. Они и сейчас себе брони поделали

Посилання на коментар

25 минут назад, vadimv сказал:

За фільми «Тріумф волі» і «Перемогу віри» Ріфеншталь досі звинувачують у прославлянні забороненої після Другої світової війни ідеології націонал-соціалізму. 

при чому в щоденниках вона нотувала , що все прекрасно усвідомлює , і в жодному разі жодного каяття за те що накоїла

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...