Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 18:18 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:18 1 хвилину тому, рыбак сказав: Что у вас за манеры , писать загадочными иностранными буквами, что они обозначают, эти ьуквы .? Та хyй його зна. Я і сам не поняв:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 18:22 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:22 Только что, Dmitriy_S сказал: Тйого зна. Я і сам не поняв:) А мне теперь ребус на ночь глядя. И оно мине надо?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 18:27 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:27 4 хвилини тому, рыбак сказав: А мне теперь ребус на ночь глядя. И оно мине надо?? https://ru.wikipedia.org/wiki/Атлант_расправил_плечи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 18:28 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:28 (змінено) Только что, Dmitriy_S сказал: https://ru.wikipedia.org/wiki/Атлант_расправил_плечи Дякую, вельми. И шо таки ви думаете будет антиутопия во всем мире ? Змінено В середу в 18:30 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 18:31 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:31 4 години тому, Vinsol2009 сказав: це було б актуально в 22-23. тепер всьо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В середу в 18:31 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:31 (змінено) 54 хвилини тому, рыбак сказав: И опять ты про себя . от " великого розуму"---""який великий розум треба мати, щоб іти служити в окупаційну савєцьку армію? Я зразу своїм батькам сказав - не буду вступати до військового училища, хоча вони вудку закидали, бо там, казали, і зарплата хороша і житлом забезпечать. Зайвий раз пересвідчився у максимальній дебільності савєцькой армії, коли служив 2 роки. Добре хоч керівником духового оркестру і поштарем " --- так не хотел служить советам , что пошел служить))))) Ти зовсім дебіл чи прикидуєшся? В совку був вибір - служити чи не служити? Не служити, хіба, що можна було через дурку - 7б. Є в мене один такий знайомий. Ну, він і в школі був не зовсім адекватним, сидів 2 роки в одному класі. Ти краще про себе розкажи, що ти за один? Бо щось ти дуже схожий на кацапа-довбороба. Змінено В середу в 18:33 користувачем Вячеслав63 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 18:33 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:33 22 минуты назад, karlito сказал: якщо гуманізм розвинувся на стільки, що не дає забрати життя навіть ворога - це деградація? да, деградация...когда отключился инстинкт самосохранения, однозначно деградация развили упомянутый гуманизм - отлично, это нормально...но не развили, не подумали о защите своих ценностей или забили на это...сами виноваты мое имхо конечно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В середу в 18:36 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:36 (змінено) Патриотичес4ая песенка на ночь💪 Змінено В середу в 18:38 користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 18:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:37 (змінено) 38 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Мені інший роман подобається;) Who is John Galt? Це багато чого пояснює... Змінено В середу в 18:47 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 18:38 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:38 (змінено) 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ти зовсім дебіл чи прикидуєшся? Невоспитанный ты ,63 тий. Выражайся поприличнее , а то я огорчу тебя , до невозможности Змінено В середу в 18:39 користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 18:42 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:42 (змінено) 16 минут назад, vadimv сказал: Це багато чого пояснює... А знаете кто считается( лся) самым вундеркиндерным ( сам придумал))) из современников? ...Уильям Сайдис --вырос в семье евреев-иммигрантов из города Бердичев ---Родители хотели «сделать» из своего сына гения, используя собственные методы обучения, за которые их критиковали. В возрасте 18 месяцев Уильям смог прочесть газету «Нью-Йорк Таймс»[3], в 6 лет он стал атеистом. До своего восьмилетия написал четыре книги. Его IQ оценивался в районе от 250 до 300 (наивысший зафиксированный IQ в истории) когда Уильяму исполнилось 11 лет, он поступил в Гарвард на экспериментальное отделение для одарённых детей, став самым молодым студентом. в Университете Райса в Хьюстоне, Техас. Уильям приступил к работе в декабре 1915 года в 17-летнем возрасте. Он вёл курс евклидовой геометрии, неевклидовой геометрии и тригонометрии (по евклидовой геометрии он сам написал учебник на греческом языке) Змінено В середу в 18:57 користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В середу в 18:48 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:48 35 минут назад, Dmitriy_S сказал: Мені інший роман подобається;) Who is John Galt? Немає більших правих консерваторів та лібертаріанців ніж пострадянськи люди, особливо за кордоном. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 19:28 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:28 45 хвилин тому, рыбак сказав: Его IQ оценивался в районе от 250 до 300 (наивысший зафиксированный IQ в истории) Ответ ИИ: Максимально возможный IQ на стандартных шкалах (таких как Векслер или Стэнфорд–Бине) — около 160–200. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В середу в 19:42 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:42 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Мені інший роман подобається;) Who is John Galt? Якби не аудіоверсія, то я не подужав би ) коли дівчата пишуть про економіку, то не моє ) але промову Голда (ту, що наприкінці роману) вона написала непогану, хоч і дуже довгу ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 19:44 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:44 3 часа назад, Tochkin сказал: Де логіка?.. Якщо Шмигаль - хороший прем'єр-міністр, то навіщо його звільняють? Якщо поганий - чому його призначають міністром оборони? Якщо Умеров - хороший міністр оборони, то чого його звільняють? Якщо поганий - чому призначають послом у Штати?.. Не розумію. Імітація реформ, але з гарантованим збереженням фігурантами особистої лояльності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 19:48 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:48 14.07.2025 в 11:15, US7IGN сказав: Зеленський сам себе послом нікуди не відправить www.instagram.com/reel/DL2DqqqvVgL/?igsh=MWJmdmJwZnJhdjdzdQ== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 19:52 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:52 1 час назад, sergio сказал: Патриотичес4ая песенка на ночь А хиба тут на форумі є прихильники Мілошевіча? - Хоча ні, може все ж знаю одного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 20:02 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:02 (змінено) 9 часов назад, ozor сказал: Люди, які цим займаються, зазвичай не повідомляють рандомним дебілам про свої плани. Нащо зачіпляти персону Киви глядучи на пізню ніч, а то ще цей персонаж шкоди комусь наробить. Змінено В середу в 20:04 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: В середу в 23:08 Поділитись Опубліковано: В середу в 23:08 3 години тому, vadimv сказав: Ответ ИИ: Максимально возможный IQ на стандартных шкалах (таких как Векслер или Стэнфорд–Бине) — около 160–200. Мауглі на новий лад - дитину-безбатченко виховав ШІ десь у нетрях Хагвардсу🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В четвер в 00:13 Поділитись Опубліковано: В четвер в 00:13 5 часов назад, vadimv сказал: Це багато чого пояснює... в 1925 році по студентській візі виїхала до сша ? а чи не засланий то аґент впливу ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В четвер в 02:10 Поділитись Опубліковано: В четвер в 02:10 "Зеленский- воплощение дикого, отчаянного инфантилизма украинского общества"- 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: В четвер в 02:17 Поділитись Опубліковано: В четвер в 02:17 2 години тому, Бездомный сказав: в 1925 році по студентській візі виїхала до сша ? а чи не засланий то аґент впливу ? Ну і нормально вона вплинула на дух підприємництва. А могла б про дурника Корчагіна писати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В четвер в 02:25 Поділитись Опубліковано: В четвер в 02:25 (змінено) "Украинцы с политической памятью аквариумных рыбок" Как его СБУ ещё не прихлопнул а в центре Киева... Змінено В четвер в 02:26 користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В четвер в 04:35 Поділитись Опубліковано: В четвер в 04:35 (змінено) 4 години тому, Бездомный сказав: в 1925 році по студентській візі виїхала до сша ? а чи не засланий то аґент впливу ? Питання риторичне. ) Але мені більше впало в око, що вона була ібанутою на всю голову. Ще коли я почав слухати аудіоверсію того "роману", виникли питання "Що це взагалі за маячня"? Поліз у Вікіпедію, а там... непахане поле для психіатрів. Тобто нічого дивного. Одна компанія з толстоєвськими і маньяковськими. 2 години тому, MaxS сказав: Ну і нормально вона вплинула на дух підприємництва. Маєте тепер Трампа і Маска з усіма наслідками цього агента впливу ) Як, нормально вам? Інжойте... ЗІ: вже багато разів писав, але мабуть треба ще раз - люди, інформаційна гігієна - це така ж важлива річ, як і миття рук. Не треба тягти до рота ... собі в мізки токсичну отруту - вам жеж її не перетравити, вона вас отруїть. Шизофренія заразна, це вже доведено наукою. Змінено В четвер в 05:01 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: В четвер в 05:05 Поділитись Опубліковано: В четвер в 05:05 (змінено) 35 хвилин тому, vadimv сказав: Маєте тепер Трампа і Маска з усіма наслідками цього агента впливу ) Як, нормально вам? Інжойте... Там швидше комікси вплинули. Одні інстинкти з мозку ящера. Трамп то точно жертва Скруджа МакДака. Змінено В четвер в 05:11 користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз