Dmitriy_S Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: Що вони все одно будуть бухать и курить при тому, що ти такого прикладу не подавав. Іноді треба подавати негативний приклад, щоб діти такого не робили:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 5 годин тому, ks6 сказав: Краще? Вам возможно. Зарплата на большинстве заводов Житомира на 2011-12 200-300 долларов. Продавцы 150-200,учительница начальных классов меньше 200. Даже в Киеве большинство зарплат 400-500 долларов при Яныке. не те що зараз? вчителі по 1 тисячі доларів мають зараз зарплата 15-20 тисяч в Києві у більшості. це ті самі 400-500 доларів. тільки інфляція така, що вам ні на що не вистачить. якщо ви реально в завхаті від країни з 2019 року - це дійсно кінець Змінено 13 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 4 години тому, Vinsol2009 сказав: Хто крав., та да. не те що зараз. країна мрій бубочки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: не те що зараз? вчителі по 1 тисячі доларів мають зараз зарплата 15-20 тисяч в Києві у більшості. це ті самі 400-500 доларів. тільки інфляція така, що вам ні на що не вистачить. Де ви таку зарплату в Києві бачили? Навіть на некваліфікованій роботі біля тридцяти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 4 години тому, Vinsol2009 сказав: Війни не було, повзуча окупація, коли міністри силового блоку не українці . З економікою повна срака. Усі розумні виводили гроші з країни. Зарплати копійчані. охуїть. напевно в різних країнах жили. як добре, що це свавільство припинилось і зараз Україна то єсвропа і ната і заплати вчителів тисяча доларів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Іноді треба подавати негативний приклад, щоб діти такого не робили:) Це ж класична історія: у одного й того ж батька (алкаша і наркомана) було дві доньки-близнюки. Одна виросла алкашкою і наркоманкою, кажучи "А як ще я могла зробити, маючи такий приклад?" Інша виросла нормальною людиною, кажучи "А як ще я могла зробити, маючи такий приклад?" Ото й вся казочка про "they'll follow your example" 3 хвилини тому, akineo сказав: охуїть. напевно в різних країнах жили Коли я те саме писав у 2012-2019 - то мене як тільки не обзивали. Змінено 13 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Сьогодні Харків констатує той факт, що не "Молнії", не "Гербери", не "Герані", не інші, а класичні FPV-дрони, на жаль, почали долітати до міста", з березня 2024 року партнери поклали буй на Каби. і з березня 2024 року Кабами розбирають все на відстані 100 км. Невже це не очевидна потреба? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: У березні 2025 року чоловік отримав обмороження ніг, через що лікарі були змушені ампутувати йому обидві нижні кінцівки. Наразі він не здатен самостійно пересуватись і потребує постійної допомоги. Крім того, його дружина перенесла інсульт і також потребує догляду. Попри складний стан обох, їм досі не призначено жодної групи інвалідності. зате від нього нарешті від'єбуться з обов'язками. тепер він вільна людина ві ... країни. але якщо він поставить собі біонічні протези за 100 тисяч доларів за пару за власний архунок, то його зроблять придатним для тилович частин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 2 години тому, Vinsol2009 сказав: В що там чутно за зелену гидоту, на Харківщині вже збудували оборонні укріплення, цих зуби дракона і досі нікому не потрібні? які лінії врятують від комбіканції Кабів, ракет, білістики, щахедів 90кг, безлічі інших дронів, фпв дронів? за бажанням накопичується ресурс на ділянці і знизується все - і украплення і лінії на кілометри вперед. знищуються села і міста в нуль, щоб там неможливо було тримати оборону. війна змінилась. але ж сказали лише до перемоги і не менше. Змінено 13 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 22 минуты назад, vadimv сказал: А начиналось все со службы в армии оккупантов. Я с ним на эту тему почти не говорил . Разве только единичные случаи упоминания , что в тот период был в тех и тех республиках. Так что твои указки притянуты за уши. Карбо, к примеру, тоже служил, но его дети и внуки не парятся об этом, да и тот же 63 , к примеру и Бездомный, да что говорить , если таких примеров сотни тысяч или миллионы. Но кому я это говорю??- тупому мешку. На человека и его действия в определенный момент могут влиять столько обстоятельств , что их никогда не перечислишь и не вообразишь , но тебе уже все ясно наперед , ты все знаешь. Змінено 13 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 1 година тому, рыбак сказав: Я с ним на эту тему почти не говорил . Разве только единичные случаи упоминания , что в тот период был в тех и тех республиках. Так что твои указки притянуты за уши. Карбо, к примеру, тоже служил, но его дети и внуки не парятся об этом, да и тот же 63 , к примеру и Бездомный, да что говорить , если таких примеров сотни тысяч или миллионы. Но кому я это говорю?? Тю, видимо придется все разжовывать, как ребенку ) То, что ты служил в армии оккупантов, усиливало оккупационный режим, который строился на таких, как ты. Без таких, как ты, он бы не существовал. Поэтому ты косвенно несешь свой крест ответственность за поддержку оккупационного режима, убившего твоего сына. То, что дети и внуки Карбо и других не были убиты этим режимом - это не их заслуга, а недоработка режима козломордых. Змінено 11 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 6 минут назад, vadimv сказал: Тю, видимо придется все разжовывать, как ребенку ) То, что ты служил в армии оккупантов, усиливало оккупационный режим, который строился на таких, как ты. Без таких, как ты, он бы не существовал. Поэтому ты косвенно несешь свой крест ответственность за поддержку оккупационного режима, убившего твоего сына. То, что дети и внуки Карбо и других не были убиты этим режимом - это не их заслуга, а недоработка режима козломордых. Ммда уж, а я еще пытался сделать из тебя человека. Ты следующий за бездомным и фраем, ну ты понял Змінено 12 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Так це ж ви навибирали тих, хто не робив як ТРЕБА. Це колективна відповідальність. Я не заметил коллективной ответственности . Впрочем , как и коллективной вины- нет. Есть кукловоды и вы в этом принимали , вероятно, осознанное , пусть и косвенное, участие , но ответственность за это не признаете. Да и не принимаете ли участие в этом и сейчас, учитывая ваши слова " во лжи жить веселее" . Змінено 12 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 50 хвилин тому, vadimv сказав: Ото й вся казочка про "they'll follow your example" 1. Мріяли виїхати з України, при цьому син під час війни залишається тут жити. 2. Противник шлюбу, в одночас переписали все майно на дружину У вас все не як у людей))) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 15 хвилин тому, рыбак сказав: Я не заметил коллективной ответственности . Впрочем , как и коллективной вины- нет. Есть кукловоды и вы в этом принимали , вероятно, осознанное , пусть и косвенное, участие , но ответственность за это не признаете. Да и не принимаете ли участие в этом и сейчас, учитывая ваши слова " во лжи жить веселее" . Правду говорити і дурень може. А от талановито брехати, так щоб народ вірив і підтримував - це мистецтво:) І ні, участі я в цьому не приймаю, якби приймав, то ніякі вибори мені не були б потрібні, на сріблі їв би, з золота пив би Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 43 хвилини тому, XL.pro сказав: 1. Мріяли виїхати з України, при цьому син під час війни залишається тут жити. У нього власне життя і власні мрії (тепер ще й власна квартира), тож нав'язувати своє я не збираюсь. До того ж він повнолітня людина, за яку я вже навіть юридично не несу відповідальності. 43 хвилини тому, XL.pro сказав: 2. Противник шлюбу, в одночас переписали все майно на дружину Довелося обирати менше зло 43 хвилини тому, XL.pro сказав: У вас все не як у людей))) Та дивлюся я на тих людей - і виникає лише одне почуття: Змінено 11 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Правду говорити і дурень може. А от талановито брехати, так щоб народ вірив і підтримував - це мистецтво:) Вы считаете, что осознанное зло нужно прощать , а неосознанное - наказывать. ? Змінено 12 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, рыбак сказав: Вы считаете, что осознанное зло нужно прощать , а неосознанное - наказывать. Я вважаю, що немає ні добра, ні зла. Це все суть одне й те саме і залежить від точки сидіння. Для когось ця війна - зло, а для когось ддобро. Причому останніх в Україні сильно більше. Змінено 12 годин тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Я вважаю, що немає ні добра, ні зла. Це все суть одне й те саме і залежить віт точки сидіння. Для когось ця війна - зло, а для когось добро. Причому останніх в Україні сильно більше. Может , тогда , нет лжи и правды, нет неба и земли, нет минуса и плюса, нет холода и тепла , нет смерти и нет жизни ? А что же есть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Может , тогда , нет лжи и правды, нет неба и земли, нет минуса и плюса, нет холода и тепла , нет смерти и нет жизни ? А что же есть ? Це все ілюзії, є тільки колесо Сансари, яке ні на хвилину не зупиняє свій біг:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 20 хвилин тому, рыбак сказав: Может , тогда , нет лжи и правды, нет неба и земли, нет минуса и плюса, нет холода и тепла , нет смерти и нет жизни ? А что же есть ? А есть только диссипативно-направленная адаптация - материя, которая пытается получить максимум энергии при минимуме затрат. Змінено 11 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Це все ілюзії, є тільки колесо Сансари, яке ні на хвилину не зупиняє свій біг:) Я бы в ответе на пост тут вставил слово, которое любит употреблять Адвокат, но не буду: оно хоть и смешное и ёмкое , но ругательное Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Австралія передала Україні більшість з обіцяних 49 Abrams. Австралія передала Україні партію танків M1A1 Abrams у межах оборонного пакета вартістю 245 мільйонів австралійських доларів (приблизно 160 млн доларів). www.dw.com/uk/avstralia-peredala-ukraini-tanki-abrams-u-mezah-paketa-dopomogi-na-160-mln-dolariv/a-73333420?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Ну наконец- то пошел хороший дождь . Лишь бы только грибов много не было . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Де ви таку зарплату в Києві бачили? Навіть на некваліфікованій роботі біля тридцяти. Це точно наприклад ОП та ВР Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз