Бездомный Опубліковано: учора в 16:55 Поділитись Опубліковано: учора в 16:55 (змінено) 25 минут назад, vadimv сказал: Не пройшло і 30 років... Треба скасувати особливий статус російської мови, бо це, зокрема, інструмент дестабілізації — уповноважена з захисту мови Олена Івановська в інтерв'ю UkrInform. нажаль , навіть зараз це викликає хвилю незадоволення серед кацапощелепної частини суспільства і подарує кацапській пропаганді привід підняти галас назовні і всередині кацапії. а що говорити про "раніше " ? Змінено учора в 17:03 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:57 Поділитись Опубліковано: учора в 16:57 Тільки що, Бездомный сказав: нажаль , навіть зараз це викликає хвилю незадоволення серед кацапощелепної частини суспільства і подарує кацапській пропаганді привід підняти галас назовні і всередині кацапії. а що говорити про "раніше " ? А ви в Дніпрі зараз в побуті якою мовою розмовляєте? А сини ваші? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 17:06 Поділитись Опубліковано: учора в 17:06 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: А ви в Дніпрі зараз в побуті якою мовою розмовляєте? А сини ваші? вільно спілкуємося обома , але переважає кацапська , так . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 17:09 Поділитись Опубліковано: учора в 17:09 2 хвилини тому, Бездомный сказав: вільно спілкуємося обома , але переважає кацапська , так . А в АТБ якою мовою касири до покупців звертаються? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 17:10 Поділитись Опубліковано: учора в 17:10 (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: А в АТБ якою мовою касири до покупців звертаються? українською але в Дніпрі залишаться незліченна кількість ватників Змінено учора в 17:12 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 17:12 Поділитись Опубліковано: учора в 17:12 Тільки що, Бездомный сказав: українською А вони їм відповідають російською? Цікавий випадок:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 17:29 Поділитись Опубліковано: учора в 17:29 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: А вони їм відповідають російською? Цікавий випадок:) ну я з усіма здатними спілкуватися мовою спілкуюся мовою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 17:32 Поділитись Опубліковано: учора в 17:32 18 минут назад, Dmitriy_S сказал: А вони їм відповідають російською? Цікавий випадок:) Якщо до мене українською, то ніколи не відповім кацапською. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 17:32 Поділитись Опубліковано: учора в 17:32 2 хвилини тому, Бездомный сказав: ну я з усіма здатними спілкуватися мовою спілкуюся мовою А в Дніпрі є нездатні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 17:32 Поділитись Опубліковано: учора в 17:32 21 минуту назад, Бездомный сказал: але в Дніпрі залишаться незліченна кількість ватників я бы сказал немножко, как и везде...в основном люди за 60... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 17:33 Поділитись Опубліковано: учора в 17:33 Только что, ashim1990 сказал: то ніколи не відповім кацапською. и даже на огороде?🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 17:36 Поділитись Опубліковано: учора в 17:36 Только что, Бармалей сказал: и даже на огороде?🤣 Там по-разному может быть.😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 17:49 Поділитись Опубліковано: учора в 17:49 16 хвилин тому, ashim1990 сказав: Якщо до мене українською, то ніколи не відповім кацапською. О, то ви Дніпровський, не знав:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 17:59 Поділитись Опубліковано: учора в 17:59 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: О, то ви Дніпровський, не знав:) нет...просто шар земной не так велик как думают коты и их рабы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 18:00 Поділитись Опубліковано: учора в 18:00 1 хвилину тому, Бармалей сказав: нет...просто шар земной не так велик как думают коты и их рабы А ви звідки знаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 18:02 Поділитись Опубліковано: учора в 18:02 Только что, Dmitriy_S сказал: А ви звідки знаєте? приснилось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 18:05 Поділитись Опубліковано: учора в 18:05 2 хвилини тому, Бармалей сказав: приснилось А я звідки, вам не приснилось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 18:09 Поділитись Опубліковано: учора в 18:09 (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: А я звідки, вам не приснилось? я такой сон пока не заказывал) коты как снятся - вечно приходится драться...не всегда кулаками иногда интеллектуально...так что ну его пока нафиг а вот рыбу ловить - к деньгам (шабашка) Змінено учора в 18:11 користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:13 Поділитись Опубліковано: учора в 18:13 3 хвилини тому, Бармалей сказав: я такой сон пока не заказывал) треба щось таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 18:14 Поділитись Опубліковано: учора в 18:14 2 хвилини тому, Бармалей сказав: а вот рыбу ловить - к деньгам (шабашка) Заздрю. Ніколи в житті в мене не було шабашки. Аж цікаво, як воно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:18 Поділитись Опубліковано: учора в 18:18 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Заздрю. Ніколи в житті в мене не було шабашки. Аж цікаво, як воно. ну расскажіть як ви жили на одну зарплату Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: учора в 18:24 Поділитись Опубліковано: учора в 18:24 Ну і правильно бій своїх щоб кацапи боялися www.ukr.net/news/details/criminal/112474664.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:26 Поділитись Опубліковано: учора в 18:26 1 хвилину тому, юра84 сказав: Ну і правильно бій своїх щоб кацапи боялися www.ukr.net/news/details/criminal/112474664.html а могли б посадити за перешкоджання в особливий період. кацапи за таке взагалі розстрілюють на місці. ну і виїбати можуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 18:27 Поділитись Опубліковано: учора в 18:27 5 хвилин тому, US7IGN сказав: ну расскажіть як ви жили на одну зарплату Так я молодий ще зовсім, практично як Вадім, чи трохи старше. Нема чого розказувать. Ви, краще, діду, розкажіть як ви КДБ пропетляли. Чи не пропетляли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:30 Поділитись Опубліковано: учора в 18:30 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Так я молодий ще зовсім, практично як Вадім, чи трохи старше. Нема чого розказувать. Ви, краще, діду, розкажіть як ви КДБ пропетляли. Чи не пропетляли? чого не було того не було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз