Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

43 минуты назад, US7IGN сказал:

ІПСО за іпсом sud.ua/uk/news/ukraine/336451-v-odesse-vrach-popal-v-bolnitsu-posle-konflikta-s-sotrudnikami-ttsk-video

“Робити я не хочу, а воювати я боюся. Поїду краще в місто — в міліцію ТЦК наймуся” ....быдлу дали чуток власти и истинное лицо сразу стало видно.

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

55 хвилин тому, Бармалей сказав:

а при чем тут власть...вопрос то ведь о другом...а при власти все - мы ведь все президенты

тоді конкретніше питання ставте. я не зрозумів його. обговорювалася саме влада. 95 квартал дорвався до влади. і результат ми бачимо 

Посилання на коментар

59 хвилин тому, US7IGN сказав:

ІПСО за іпсом sud.ua/uk/news/ukraine/336451-v-odesse-vrach-popal-v-bolnitsu-posle-konflikta-s-sotrudnikami-ttsk-video

«Позиція керівництва Одеського (вставити необхідне) обласного ТЦК та СП є незмінною: діяльність військовослужбовців має здійснюватися виключно в межах чинного законодавства», - заявили в центрі.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Оконщик сказав:

“Робити я не хочу, а воювати я боюся. Поїду краще в місто — в міліцію ТЦК наймуся” ....быдлу дали чуток власти и истинное лицо сразу стало видно.

А я казав що все буде Донецьк. Населення ж те саме

Змінено користувачем US7IGN
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

А Ви ще запитували чи не бурятів набрали. Відповідь очевидна возить з собою лопати)

Посилання на коментар

17 хвилин тому, юра84 сказав:

А Ви ще запитували чи не бурятів набрали. Відповідь очевидна возить з собою лопати)

www.instagram.com/reel/DLUzaFxIltZ/?igsh=enh0ZWpzZDVmN3hm

Посилання на коментар

1 годину тому, Бармалей сказав:

а при чем тут власть...вопрос то ведь о другом...а при власти все - мы ведь все президенты

www.instagram.com/reel/DJ9DgI5s0J_/?igsh=MTFhZHJ2Y25rZWR4ag==

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, Александр Аврамчук сказал:

тоді конкретніше питання ставте. я не зрозумів його. обговорювалася саме влада. 95 квартал дорвався до влади. і результат ми бачимо 

при чем тут квартал к нескольким его участникам ставшими гос служащими или как там правильно? 

все равно что технологов конхфет рошен обвинять в том, что в свое время дорвались до власти...у каждого преступления есть имя и фамилия...так же само можно сказать Александр Аврамчук с украинцами дорвался до власти....

о власти в том первом посте и не говорилось...))) но Вам так хочется политики🤣...это или работа (надеюсь так) ...или внутреннее одиночество, таким способом выходящее наружу и определяющее вашу жизнь и дальнейшую судьбу ... и будет в таком случае все хуже и хуже...так уж работает наш мозг)...не нужно искать противников и оппонентов иначе рано или поздно Вы их найдете и будет плохо...ищите лучше друзей с которыми можно поржать

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

11.07.2025 в 08:58, Canton сказав:

началось абсолютно неожиданно, реагировали хаотично, без плана...

Абсолютно неожиданно сорвали стоп-кран

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

восьма помилка - анексія у 2014 році  ватних  зрадливих хвойд - крису та даунбасу   - саме ядерний лохторат крису та даунбасу - якір , який  утримував Україну у зоні політичного  впливу  кацапії .

1498676.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, Бармалей сказав:

при чем тут квартал к нескольким его участникам ставшими гос служащими или как там правильно? 

все равно что технологов конхфет рошен обвинять в том, что в свое время дорвались до власти...у каждого преступления есть имя и фамилия...так же само можно сказать Александр Аврамчук с украинцами дорвался до власти....

о власти в том первом посте и не говорилось...))) но Вам так хочется политики🤣...это или работа (надеюсь так) ...или внутреннее одиночество, таким способом выходящее наружу и определяющее вашу жизнь и дальнейшую судьбу ... и будет в таком случае все хуже и хуже...так уж работает наш мозг)...не нужно искать противников и оппонентов иначе рано или поздно Вы их найдете и будет плохо...ищите лучше друзей с которыми можно поржать

ви демагог ще той. 

Посилання на коментар

13 годин тому, sergio сказав:

Кота на шашлики. Економно получиться. 

Вже.

240 000 швейцарців

vidomosti-ua.com/world/97652#google_vignette

Мурзік-це Європа.

«в такій благополучній країні, як Швейцарія, яка славиться своїми молочними продуктами та шоколадом, щорічно з'їдається більше 200 тонн кошатини.»

Змінено користувачем ozor
Посилання на коментар

17 хвилин тому, ozor сказав:

Вже.

240 000 швейцарців

vidomosti-ua.com/world/97652#google_vignette

Мурзік-це Європа.

«в такій благополучній країні, як Швейцарія, яка славиться своїми молочними продуктами та шоколадом, щорічно з'їдається більше 200 тонн кошатини.»

що каже ООН чи хто там займається захистом тварин глобально?

пішли ху_рить ганд_нів за котів 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Україна запропонувала Росії відновити прямі переговори. Про це повідомив у своєму відеозверненні Володимир Зеленський. У Москві запрошення отримали, повідомляють джерела. www.bbc.com/ukrainian/articles/cglz733j6xpo

Посилання на коментар

7 хвилин тому, akineo сказав:

пішли ху_рить ганд_нів за котів 

Вбиті, покалічені, викрадені русньою українські діти тебе не бентежать...

Тільки доля швейцарських котів...

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, 7351 сказав:

Вбиті, покалічені, викрадені русньою українські діти тебе не бентежать...

Тільки доля швейцарських котів...

коти не на часі?

так, мені більше шкода тварин, ніж дітей. це не мої діти. всім на мене по*** все життя. то чому мені не повинно бути по*** на чужих дітей?

є у мене бидло-сусіди алкаші, у них є діти. це їхні діти. виростуть таким же бидлом. яка цінність мені від них? 

для дітей є турбота від держави. а про тварин хто зараз турбується? лише на небайдужості окремих людей тримається та турбота. 

• Дізлайк 3
Посилання на коментар

6 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

посіпакам зеленої влади так легко зараз всі пройоби влади списувати на війну а критиків називати агентами русні. все точно як було  при сталіні. 

Це так посіпаки вбивць українських дітей називають народ України.

Влада України обрана народом України на чесних демократичних виборах.

Обізвати майже весь народ України посіпаками може тільки підруснявий підор.

Це перша влада України, яка отримали таку велику підтримку народу України.

Це перша влада України, яка має велику підтримку народу України навіть на сьомому року при владі.

Інших народ України не поважав вже на 2-3 році при владі.

Посіпаки окупантів частини території України(рашапропагандони) плюються лайном в діюче військове керівництво України бо мріють про повну окупацію України і знищення всіх українців.  

І так -- це перша, після другої світової війни, війна в Європі, де вбиті та скалічені вимірюються мільйонами -- рашапропагандони роблять вигляд, що цього не розуміють.

image.thumb.png.7a2e0bdbad476495a1abd412f1c689ac.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, akineo сказав:

так, мені більше шкода тварин, ніж дітей. це не мої діти.

Таке могло написати тільки воно...

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 годин тому, akineo сказав:

і чому у нас вся влада євреї? 

www.instagram.com/reel/DFf0fZPoyxQ/?igsh=MXkybWp6aHdmcHRwNw%3D%3D

Посилання на коментар

На зібрані гроші будуть придбані шість нових гаубиць Д-30. Ініціатива «Подарунок для Путіна» хоче символічно вшанувати пам’ять героїв чехословацької історії, тому кожна із гаубиць буде названа на честь одного з героїв Другої світової війни.

З початку 2025 року ініціативу «Подарунок Путіну» вже зібрала 120 мільйонів чеських крон, що більше, ніж за аналогічний період 2024 та 2023 років. З моменту запуску проєкту у травні 2022 року у результаті кількох зборів ініціатива зібрала на зброю та інше військове обладнання для України вже понад 1 мільярд чеських крон.

image.png.8020c8ed4576a8846f90d2fd1c749cc9.png

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 1
Посилання на коментар

47 хвилин тому, US7IGN сказав:

Україна запропонувала Росії відновити прямі переговори. Про це повідомив у своєму відеозверненні Володимир Зеленський. У Москві запрошення отримали, повідомляють джерела. www.bbc.com/ukrainian/articles/cglz733j6xpo

Ну а чом ні ... 50 днів переговорюються, обміни проведуть ... далі буде.

Глянув огляд виробництва дронів в Алабузі (китайці вже заздрять), прикольне гасло побачив:

Прихований текст

photo_2025-07-20_13-40-37.thumb.jpg.496a3301a58e525723591862705f82a2.jpg

Тож отак воно і йде, діляться в кого хто батько, в кого хто мати ...

А у світі інші речі тим часом ... Трап Хведорович GENIUS Act в себе прийняв ) крипта - рульоз! )))

* о, до нас  мопедки з вітаннячком летять ... 

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

39 минут назад, akineo сказал:
40 минут назад, akineo сказал:

для дітей є турбота від держави. а про тварин хто зараз турбується? лише на небайдужості окремих людей тримається та турбота. 

Та ні. У них в Україні більше прав чим в людей. Одну жінку собака сильно покусав на дорозі, що вона грозилась після того його вбити. Від влади сказали, що буде кримінальна справа. А те що її покусали - ну таке.

Посилання на коментар

24 хвилини тому, 7351 сказав:

Таке могло написати тільки воно...

перше з гугла 

чому тварини повинні бути другими в списку? в які моральні принипи суспільства я не вписуюсь?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ну а чом ні ... 50 днів переговорюються, обміни проведуть ... далі буде.

Глянув огляд виробництва дронів в Алабузі (китайці вже заздрять), прикольне гасло побачив:

Приховати вміст

photo_2025-07-20_13-40-37.thumb.jpg.496a3301a58e525723591862705f82a2.jpg

Тож отак воно і йде, діляться в кого хто батько, в кого хто мати ...

А у світі інші речі тим часом ... Трап Хведорович GENIUS Act в себе прийняв ) крипта - рульоз! )))

* о, до нас  мопедки з вітаннячком летять ... 

www.instagram.com/reel/DMVOecGN3Kx/?igsh=NHQ2b2RwY2o3aHY0

Донт пуш хорсес...

• Сумно 1
Посилання на коментар

16 минут назад, 7351 сказал:

На зібрані гроші будуть придбані шість нових гаубиць Д-30. Ініціатива «Подарунок для Путіна» хоче символічно вшанувати пам’ять героїв чехословацької історії, тому кожна із гаубиць буде названа на честь одного з героїв Другої світової війни.

image.png.8020c8ed4576a8846f90d2fd1c749cc9.png

и где ж они новые возьмут?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...