Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 19 хвилин тому, KUKUSHKA сказав: сама реаліст, тому думки не заспокоюють, хоча... може я песиміст, давайте звіримося:) Посмотрите эфиры Плотникова за последнюю неделю, Идти на подготовленную оборону, не имея трехкратного преимущества это безумие. В лучшем случае тяни толкай на многие годы, если будут давать деньги. Экономически кацапы уже не зависят от запада, а глобальному югу пофиг, лишь бы нефть дешевле? Сколько лет Иран живёт под санкциями? Сдохнет пуйло, найдут другого упыря. Сколько территории удержит армия, столько и будет Украины. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 22 хвилини тому, ozor сказав: що деякі притомні Це ті, що обрали блазня під час війни притомні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 3 минуты назад, iiigolkin сказал: Оптимісти думають, що інтенсивність бойових дій може знизитися цього року сильно. А ось що війна закінчиться цього року - навряд чи, буде схоже на початок у 14-15 і далі, тому що повинна відпрацювати ще економіка в рф, та інші внутрішні проблеми. А це не так швидко і відсічами не вирішується. Якось так. Поки що тільки перші ластівки: а як кінець війни корелюється з попитом на іпотечну нерухомість у Краснодарі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 (змінено) 1 хвилину тому, KUKUSHKA сказав: а як кінець війни корелюється з попитом на іпотечну нерухомість у Краснодарі? Це завдання пропоную для домашньої роботи. Легше буде вирішити, якщо зрозуміти, що відсоткову ставку піднято в усій рф, а не тільки в Краснодарі. Змінено 2 серпня 2024 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Посмотрите эфиры Плотникова за последнюю неделю, Идти на подготовленную оборону, не имея трехкратного преимущества это безумие. В лучшем случае тяни толкай на многие годы, если будут давать деньги. Экономически кацапы уже не зависят от запада, а глобальному югу пофиг, лишь бы нефть дешевле? Сколько лет Иран живёт под санкциями? Сдохнет пуйло, найдут другого упыря. Сколько территории удержит армия, столько и будет Украины. а если денег не будут давать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 6 минут назад, US7IGN сказал: Балі, на крайняк Іспанія краще вже Нова Зеландія.... або Австралія 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 6 хвилин тому, US7IGN сказав: плюс слухняні раби Та вони шось хутко розбігаються. Правда не всі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 година тому, Alvalk сказав: Я не знаю, що це за операція за $4000, я у нас таких цін навіть в приватних медичних компаніях не чув. Але чув, що інколи в державних безкоштовних з такими умовами, як ви описали, буває в підсумку дорожче, ніж в платних, де будуть умови як в Чехії. До речі, а за вашу страховку хто платив? Тю, мені грижу видаляли, 1к. Але це просте видалення, а кому треба систему і т.п. - до 6куе. Україна, поруч лежав мужик якому напороли закордоном, приїхав переробляти в нас. Але це приватна, умові гарні, олінклузів, ніхто не бігає з лоточками і тп. Шикардос. Можна сказати кращий відпочинок за останні 4 роки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 9 минут назад, iiigolkin сказал: Оптимісти думають, що інтенсивність бойових дій може знизитися цього року сильно. А ось що війна закінчиться цього року - навряд чи, буде схоже на початок у 14-15 і далі, тому що повинна відпрацювати ще економіка в рф, та інші внутрішні проблеми. А це не так швидко і відсічами не вирішується. Якось так. Поки що тільки перші ластівки: Найімовірніше, що мета влади рф - демонтаж і деколонізація рф. Це складний процес, і в ньому не можна упускати жодної частини, щоб уникнути успіху реваншистських настроїв, до яких схильна значна частина населення, причому - навіть у колоніях, поки це не зміниться гарячим бажанням втекти "хоч куди"- на надійний успіх у поділі рф на окремі країни розраховувати складно, і влада рф це розуміє і прагне повної і надійної, безповоротної деколонізації. нічого не ясно, але цікаво. тобто ви рахуєте, що влада рф хоче деколонізувати свою країну? саме так, а не навпаки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 Як там справы на аналпіаді..? Цикаво, богато кто вважає що це також не війна..? x.com/i/status/1819159171746746432 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 43 хвилини тому, KUKUSHKA сказав: Народ, а в кого які прогнози по закінченню війни? Розумію що питання риторичне, але все ж..... я шось в останній час думаю шо нема цьому не кінця не краю, йолки вже 3 роки майже..... Друга світова 4 роки була.... Може хтось є тут з оптимистів, хто аргументовано заспокоїть, що війна в цьому році закінчиться :))) Передумов закінчення в цьому році не видно. Дуже хочу помилятись звісно. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 22 хвилини тому, Alvalk сказав: Співчуваю. Це в державній чи в приватній? Інститут неотложной хирургии.. Где Вы в Украине видели государственные? Врачам говорят, что им платят, они говорят, что бесплатно лечат. Обещания меняем на обещания. В областной, где проходил обследование официально предлагают внести благотворительную помощь. с врачом как договоришься. Полгода ходил по врачам, частным кабинетам, пока сам не потребовал отправить меня на "велосипед' Врач посмотрел на кардиограмму под нагрузкой и сразу остановил процедуру, чтобы я не кончился у него в кабинете. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 17 хвилин тому, KUKUSHKA сказав: так, все може бути.... але дивлюся я на Чечню і не розумію як так сталося, що вони геть забули як їх русня вбивала. Невже і в нас так може бути? А при нужній інформаційній політиці, то й може..... і це також дуже сумно. але що краще? коли гибне молодь, люди лишаються домівок? Знов питання риторичне.... і дей той вихід? Вихід у кожного свій. Універсальної формули не існує. Хто мав пристойні доходи в Україні, в ній і залишиться. У кого доходи незначні, той виїжджає і там рівень життя не гірший, ніж тут. Від віку ще залежить. 45-50+ нікуди не поїдуть))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 Слава новому міровому "порядку".. x.com/jk_rowling/status/1819007216214573268/photo/1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 33 хвилини тому, Alvalk сказав: за стенти ні). Если один стент и привезли по скорой с инфарктом, то делают бесплатно. Был у меня ещё один такой сосед, повезло не пошабашил. А я на своих двоих пришел, потому только за деньги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 13 хвилин тому, vadimv сказав: Та вони шось хутко розбігаються. Правда не всі. я сказав - слухняні! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 6 минут назад, XL.pro сказал: Вихід у кожного свій. Універсальної формули не існує. Хто мав пристойні доходи в Україні, в ній і залишиться. У кого доходи незначні, той виїжджає і там рівень життя не гірший, ніж тут. Від віку ще залежить. 45-50+ нікуди не поїдуть))). так, але не дуже гарна перспектива жити в країні нищих пенсионерів..... доходи сьогодні є а завтра немає. Цікаво хто залишився у Донецьку за тими же принципами не жалкує про це через 10 років? Цікаво було б послухати... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 35 хвилин тому, vadimv сказав: та інші людожери Угри, словики, там, де наріт бажає мати дешевий газ, та популістів у владі, які його забезпечать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 55 хвилин тому, KUKUSHKA сказав: Народ, а в кого які прогнози по закінченню війни? Розумію що питання риторичне, але все ж..... я шось в останній час думаю шо нема цьому не кінця не краю, йолки вже 3 роки майже..... Друга світова 4 роки була.... Може хтось є тут з оптимистів, хто аргументовано заспокоїть, що війна в цьому році закінчиться :))) Ви яку війну маєте на увазі? Нашу війну проти кацапів чи 3-тю Світову? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 (змінено) 14 хвилин тому, KUKUSHKA сказав: нічого не ясно, але цікаво. тобто ви рахуєте, що влада рф хоче деколонізувати свою країну? саме так, а не навпаки? Саме так. Вважаю. Не рахував, але бачу так. Можна слухати заяви, а можна дивитися що робиться. Я дивлюся на те, що робиться. Змінено 2 серпня 2024 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 27 хвилин тому, KUKUSHKA сказав: так, все може бути.... але дивлюся я на Чечню і не розумію як так сталося, що вони геть забули як їх русня вбивала. так само як і ми неодноразово забували за останні кілька сторічь 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 35 хвилин тому, KUKUSHKA сказав: по відношенню до вас, то я здається оптимист.... А чому Америка в занепаді? Ні, ні, я вважаю що Китай економічно всіх заткне за пояс. А ви вважаєте, що їх цікавлять наші землі? Їх цікавить літій, а кацапи забезпечать, як і своїм лісом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 час назад, мастерок сказал: То Ваші з Володею друзі ще тількі на початку великих пригод!У мене декілька знайомих,доречі один з них наш форумчанин,після Канади та Іспанії ще по дві країни змінили.Один з них,той що форумчанин,зараз з Англії приїхав у відпустку у Малагу,фотки викладає. Може й так. Спорити не буду. Мій друг доволі серйозний бізнесмен. Має виробництво орієнтоване на західного споживача. Там один r&d відділ займає кілька поверхів. І от проблема в тому, що він, будучи уособленням білого бізнесу, в усім відомий клуб «білого бізнесу» не потрапляє зі всім нам зрозумілих причин. І дивлячись на поневіряння іншого свого друга, який теж є бюджетоутворювачем цілого району, на його виробничих майданчиках проводять виїзні галузеві конференції і захисти, я розумію, що той перший не такий вже й дурень. У того другого вже два роки одне завдання - втримати працівників. За останні пару місяців тричі були перевірки з ТЦК))). А, ще третій є - переносить виробництво в Грузію. Якщо в найближчі пару кварталів це шапіто не зупиниться, то той хто не виїде житиме в такій собі Монголії/ Киргизії, хіба що з чорноземом. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 36 хвилин тому, vadimv сказав: Тому що на Балі SX4 не доїде. Краще продати в Україні, а там купити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз