Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

З Німеччини завжди все цікаве приходило. Цікаво, що вони цього разу принесуть. 

А шо , лгбт и зеленая  энергетика уже не устраивает ?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Миколайчик сказав:

Одного разу я балотувався у депутати райради. І один знайомий абсолютно логічно запитує у мене, чого я туди йду. І я йому про боротьбу з корупцією, про справедливий соціальний розподіл, про те, що люди продають своє майбутнє за гречку і обіцянки, ще про щось там. А він мені: "Так ти що, красти не будеш?". Я такий: "Та ні, звісно, ти ж мене знаєш". А він мені: "Ну ти й дурник. Тебе ж не оберуть, бо тобі нічого реально пообіцяти людям."  Я його не зрозумів тоді, чесно кажучи. І мене не вибрали звісно.

Треба було так спробувати:)

• Хаха 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бездомный сказав:

так сучасних  - тобто модерних кацапів створили німці - геть усі офіцери армії педро І були німці - умовні барони мюнхаузени ... 

бірони , шльоцери-міллєри , бенкендорфи , дурляхери , лангемаки ,  шмайсери , фон арденне 

Так усі московські царі і цариці від Петра І - то німці. 

Посилання на коментар

8 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Так усі московські царі і цариці від Петра І - то німці. 

не лише сцарі - а й цариці - кацапські сцарі кацапськими нареченими гидували 

ще Олександр ІІІ  - "самьій русскій сцарь" дуже погано - з сильним німецьким акцентом  розмовляв кацапською 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

14 хвилин тому, рыбак сказав:

А шо , лгбт и зеленая  энергетика уже не устраивает ?

Я б сказав би, що німці поступово рухаються до націоналізму. Скоро буде Четвертий Рейх, який дасть всім песди і наведе порядок у світі:)

Посилання на коментар

3 години тому, Бездомный сказав:

тоді згадаємо вже    й той факт , що   2010  обумовили  вертолітні  гімнотечні кредити  у  скв ,  міхур на ринку житла , до яких доклався і  бджоляр патріот

Идиоты всегда обосновывают свою собственную тупость чужими ошибками, как будто кто-то заставлял этих придурков братья кредиты в валюте.

Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Я б сказав би, що німці поступово рухаються до націоналізму. Скоро буде Четвертий Рейх, який дасть всім песди і наведе порядок у світі:)

І українська діаспора вже буде 

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Со своей зеленой энергетикой и без дешевых  ресурсов немцы смогут только гейпарады проводить .

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, Dmitriy_S сказав:

Котом. 

Навіщо тоді тут писати, знайдіть собі кішку.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

Навіщо тоді тут писати, знайдіть собі кішку.

Люди - дуже цікаві створіння, треба розуміти їх природу, щоб ефективно їх використовувати:)

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Идиоты всегда обосновывают свою собственную тупость чужими ошибками, как будто кто-то заставлял этих придурков братья кредиты в валюте.

тобто бджоляр , який скористався ситуацією та з використанням службового стану  "в  умовно чесний спосіб"  дещицю нацарював  на міхурі нерухомого лайна , ні в чому не винен ? 

рафік не уінауатий ? 

вас влаштовує , яку космічну ціну зараз платить ваш рідний 

Харків  за  збагачення причетної "обраної" мразоти з бджоляром включно на раллі  міхура нерухомості , надутому вертолітними кредитами ? 

не вигадана історія від вчорашнього  шахря з умовно Покровського регіону - 

жила собі на кацапії пара зманкуртизованих українців ( чоловік та жінка )  з двома дітлахами , і от відкрилася їм ~ під час епідемії ковід    у "Червоноармійську"( боян не мій )  спадщина - гарний будинок з присадибною ділянкою , ну вони й переїхали - чи то назавжди , чи то поки не продадуть . Продаж затягнувся ... почалася війна , а  вони все  чекали покращення  кон'юнктури ...

Поки їх  обох не ....  вбило одною кацапською миною . Двоє дітлахів лишилися сиротами .

Це провина не лише кацапів , а й покидька бджоляра .

в Україну  масово  наймаються кацапогімнотечники - обнулятися по кредитам , багатьох кацаповійськових на службі тримає  виключно "пільгова" кривава  воєнна гімнотека  .

скільки людей вбив міхур нерухомого лайна ...

скільки ще вб'є .

а  все заради того , щоб купка "обраних" підорасів у наєбанках  стала мільярдерами .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, рыбак сказав:

Со своей зеленой энергетикой и без дешевых  ресурсов немцы смогут только гейпарады проводить .

Тому німці і купували дешевий російський газ, в для українців розповідали про "ринкові ціни")))

Посилання на коментар

3 минуты назад, XL.pro сказал:

Тому німці і купували дешевий російський газ, в для українців розповідали про "ринкові ціни")))

Разница в 20 баксов была.

А вот чудасия, когда населению продавали по 1 гривне, а из бюджета покрывали разницу, напрочь убивая все развитие страны.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, DimaF сказав:

Разница в 20 баксов была.

А вот чудасия, когда населению продавали по 1 гривне, а из бюджета покрывали разницу, напрочь убивая все развитие страны.

популісти, щоб рейтинг не впав  

Посилання на коментар

56 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Треба було так спробувати:)

Відео виглядає як результат маніпулятивної політтехнології. Досить успішної, очевидно. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, Миколайчик сказав:

Одного разу я балотувався у депутати райради. І один знайомий абсолютно логічно запитує у мене, чого я туди йду. І я йому про боротьбу з корупцією, про справедливий соціальний розподіл, про те, що люди продають своє майбутнє за гречку і обіцянки, ще про щось там. А він мені: "Так ти що, красти не будеш?". Я такий: "Та ні, звісно, ти ж мене знаєш". А він мені: "Ну ти й дурник. Тебе ж не оберуть, бо тобі нічого реально пообіцяти людям."  Я його не зрозумів тоді, чесно кажучи. І мене не вибрали звісно.

вибрали б і шо?) схавали б швидко різними способами

Посилання на коментар

24 минуты назад, МаТраС сказал:

вибрали б і шо?) схавали б швидко різними способами

напевне, так би і було, не заперечую. тим більше я тоді ще був дуже молодий був. але люди могли б дати шанс не лише мені, а і собі теж. але ж обрали "досвідчену" людину, яка у тій райраді була дуже дового. діючого заступника голови. але ж якби ви чули, як ті люди жалілися під час особистих зустрічей на владу :). також якщо і просили вирішити якісь проблеми, то в основному особисті :) 

Змінено користувачем Миколайчик
Посилання на коментар

а казали громадянство не припиняють. якомусь поцу фартануло. мабуть в опу гарного хабаря заніс :lol:

sud.ua/uk/news/ukraine/335046-zelenskiy-lishil-grazhdanstva-oresta-berezovskogo-izvestnogo-kak-mitropolit-onufriy

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 годин тому, Бездомный сказав:

та там все складно з даунбаснею - вчора під обласною лікарнею  раптово  поспілкувався  з  раптовим  мешканцем покровської агломераціїї  , який приїхав у Дніпро по медичну допомогу ( і збирається після отримання повертатися під обстріли :crazy:).

Шахтар . Він й досі надрочує на те , як жирно червоноарміським  шахтарям жилося за часи  совдепії . 

Брехня.

Шахта майже не працювала "при совдепії".

............................................

Приватне акціонерне товариство Шахтоуправління «Покровське»,

раніше відоме як ВАТ Вугільна компанія «Шахта „Красноармійська-Західна № 1“»

— велике гірничопромислове підприємство у Донецькій області, найбільша вугільна шахта України. 

Шахта здана в експлуатацію у 1990 р.

uk.wikipedia.org/wiki/Шахтоуправління_«Покровське»

Середня зарплата у Покровську при незалежній Україні  була більше, ніж в Києві.

Кількість штатних працівників у Донецькій області у 2013 році становила 1 097 148 осіб, які отримували середню місячну зарплатню 3755 грн (469,79 USD), що, крім м. Києва (5007 грн/ 626,42 USD), є найбільшою в країні (середня — 3265 грн/ 408,48 USD). Найбільші зарплати у 2013 році зафіксовані у шахтарських містах[28]:

м. Новогродівка — 6042 грн/ 756 USD

м. Хрестівка — 5629 грн/ 704 USD

м. Вугледар — 5426 грн/ 679 USD

м. Покровськ — 5306 грн/ 664 USD

м. Жданівка — 4976 грн/ 623 USD

м. Добропілля — 4688 грн/ 587 USD.

uk.wikipedia.org/wiki/Донецька_область

image.png.a42243b0315305fc1226ad70086890c7.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

ГУР ліквідували командуючого ЧМФ рф в Криму , — росЗМІ
У центрі москви прогриміли кілька вибухів — за словами очевидців, згоріло щонайменше два автомобілі.

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, МаТраС сказал:

Пока не подтверждено. Вроде зама грохнули...

Посилання на коментар

3 години тому, рыбак сказав:

А фашисты в Германии в 1933 или в каком году откуда приперлись, с какой армией?

Фашисты (синхронно с коммунистами) пытались захватить власть еще в 1923, под руководством Карла Радека.

Т.е. они опять-таки приперлись из мацквы.

И армию они тренировали в липецке и казани.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, МаТраС сказав:

У центрі москви прогриміли кілька вибухів — за словами очевидців, згоріло щонайменше два автомобілі.

я ж казав що єдиний спосіб перемогти - всі гроші та повноваження головнокомандуючого (з правом розстрілювати потужних) дати Буданову

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, Александр Аврамчук сказав:

не треба відокремлювати керманичів від народу.

Навпаки, не треба примазувати керманичів до народу.

3 години тому, Александр Аврамчук сказав:

бо керманичі вийшли з того ж народу а не з іншої планети. 

Ніхера. Керманичі вийшли із номенклатури. Це зовсім інший вид гомосапієнсів, повністю позбавлений моралі і совісті.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Люди - дуже цікаві створіння, треба розуміти їх природу, щоб ефективно їх використовувати:)

І це в той час, як самого кота ефективно використовує токсоплазма )

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...