Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Вибори - це зовсім інша справа:) 

Я все ще не втрачаю віру.

Завтра зідзвон Путіна з Трампом, а потім Трампа з Зеленським. Це гарний знак.

То відсоток який?) Ви так старанно випитуєте цифри, а самі зливаєтесь)))

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

То відсоток який?) Ви так старанно випитуєте цифри, а самі зливаєтесь)))

Ця цифра періодично змінюється. Ну відсотків 30 дам на даний момент:)

• Хаха 3
Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

Де я казав про "случайність"?

5 годин тому, Canton сказав:

А в случайности я не верю

Посилання на коментар

У Луганську ліквідували колишнього президента Зорі Маноліса Пілавоваuk.wikipedia.org/wiki/Пілавов_Маноліс_Васильович

Манолис_Пилавов.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Завтра зідзвон Путіна з Трампом, а потім Трампа з Зеленським. Це гарний знак.

Уже разговаривают

Посилання на коментар

59 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ця цифра періодично змінюється. Ну відсотків 30 дам на даний момент:)

Вероятность выборов до конца этого года , думаю, что достаточно высока, я бы процент и повыше поставил. Но , опять повторюсь, главное - за что будут варианты голосования . Если соревнования будут проходить в парадигме , кто больший " армовир" , то  из Кремля отреагируют вполне предсказуемо. И новый кандидат с тезисом " нужно просто перестать стрелять" вполне имеет шансы на победу.

Посилання на коментар

39 минут назад, рыбак сказал:

Вероятность выборов до конца этого года , думаю, что достаточно высока, я бы процент и повыше поставил. Но , опять повторюсь, главное - за что будут варианты голосования . Если соревнования будут проходить в парадигме , кто больший " армовир" , то  из Кремля отреагируют вполне предсказуемо. И новый кандидат с тезисом " нужно просто перестать стрелять" вполне имеет шансы на победу.

Не на этих выборах ( похоже, что осенью их не будет. Хотя ноябрь это ж еще осень). Грузинский вариант возможет на следующих

Посилання на коментар

54 минуты назад, Canton сказал:

Уже разговаривают

уже трампапам очередной раз послан найух

Змінено користувачем Оконщик
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

шахеди над столицею  літають вже в день. по ним  стріляють збити не можуть . 

Посилання на коментар

господа, це якийсь вірус чи шо? голова три дні розколюється наче з жорсткого бодуна. ні температури,ні кашлю, ні соплів) в кого така тема?

Посилання на коментар

29 хвилин тому, МаТраС сказав:

це якийсь вірус чи шо

Це мабуть якесь чишо таки. Голова не розколюється але ходжу сонний і працездатність на рівні плінтуса. :( спав би 24 години на добу. :(

Посилання на коментар

28 хвилин тому, porterlv сказав:

Це мабуть якесь чишо таки. Голова не розколюється але ходжу сонний і працездатність на рівні плінтуса. :( спав би 24 години на добу. :(

ага, і я по 12 годин сплю

Посилання на коментар

Якщо не вірус, то як варіанти: перевірити гормони (рівень пролактину та інше); психіатра відвідати перевіритись на досить запущену неврастенію ... і ще безліч варіантів, мабуть. 

Всі три роки в стресі, і якщо фізичні вправи не покращують стан, то тре шукати причину.

І я не дохтур, і це не порада, а просто для прикинути варіки, бережіть себе.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Азербайджан объявил, что на его территории будет размещена база ВВС Турции, крупнейшая в регионе.
Турция - страна НАТО. Таким образом, НАТО оказывается еще с одной стороны границы России, из Закавказья.

Это какая линия? Или это нож в спину?
Что скажет геополитик?

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 5
  • Дякую 2
Посилання на коментар

22 хвилини тому, DmiVady сказав:

Якщо не вірус, то як варіанти: перевірити гормони (рівень пролактину та інше); психіатра відвідати перевіритись на досить запущену неврастенію ... і ще безліч варіантів, мабуть. 

Всі три роки в стресі, і якщо фізичні вправи не покращують стан, то тре шукати причину.

І я не дохтур, і це не порада, а просто для прикинути варіки, бережіть себе.

якщо вірить в ті сили з бурями,то завтра останній день) якщо післязавтра не покращає,то буду двигатись далі. дякую за все

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

якщо це правда і 7 з 10 ,то це дуже круто. але ж наші убдлюдки ніколи не масштабують це діло. свіфори краще смарагдові зроблять

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Українська група «Дикі шершні» виготовила велику партію дронів-перехоплювачів ударних безпілотників типу «Шахед».

Про це повідомив волонтер Сергій Стерненко, який разом з Monobank провів збір на закупівлю зенітних дронів.

Загалом благодійникам вдалося зібрати 85 млн гривень, на які буде закуплено 395 дронів для перехоплення «шахедів» та ще 1500 зенітних FPV для перехоплення розвідувальних безпілотників.

Повідомляється, що Сили оборони вже почали отримувати перші партії замовлених дронів.

image.thumb.png.44647fafd2b20216d43ec94afeac29ee.png

• Дякую 1
Посилання на коментар

Україна підписала угоди з кількома американськими компаніями про спільне виробництво дронів.

Йдеться також про дрони-перехоплювачі.

Про це президент Володимир Зеленський заявив під час візиту до Данії, пише ЄП.

«Це co-production між Україною і США, це буде кілька компаній. Зосереджуємося, по-перше, тільки на дронах різного типу. Але те, що найголовніше: цей рік - сотні тисяч, наступний рік - буде збільшення», - зазначив Зеленський.

Головний акцент робиться на дронах-перехоплювачах, які вже проходили випробування в Україні й показали ефективність у боротьбі з іранськими «Шахедами». Зеленський повідомив, що тепер підписано серйозний контракт, який дозволить масштабувати виробництво.

За його словами, підписання також передбачає відкриття технологій для українських виробників - тобто буде не лише складання, а й доступ до критичних компонентів.

У соцмережі Х президент уточнив, що серед підписантів - американська компанія Swift Beat. У межах співпраці будуть виготовлятися:

дрони-перехоплювачі для знищення ворожих БПЛА та ракет;

квадрокоптери для розвідки й коригування вогню;

ударні безпілотники для ураження цілей у глибокому тилу ворога.

У рф щодня виготовляютьблизько 170 ударних дронів типу «Шахед» та їхніх імітаторів, і до кінця 2025 року планують збільшити цей показник до 190 одиниць.

ua.news/ua/ukraine/u-ssha-virobliatimut-dlia-ukrayini-perekhopliuvachi-shakhediv

image.png.3c49b0e4b604ab3dc4aead2f35484385.png

• Дякую 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, МаТраС сказав:

якщо це правда і 7 з 10 ,то це дуже круто. але ж наші убдлюдки ніколи не масштабують це діло. свіфори краще смарагдові зроблять

ще потрібні оператори для цього діла. або автонаведення пилити. воно ж шумить пздц, гаряче пздц. в чому трабл. там і інтелекту не потрібно. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...