standov Опубліковано: 3 червня Поділитись Опубліковано: 3 червня Як мінімум двічі зловили проблему - зникає світло, потім коли з'являється то диспоузер сам вмикається. Один раз перегрівся і спрацював захист, другий я встиг вимкнути. Insink з пневмокнопкою. Що це може бути і як позбутися такого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) 8 годин тому, standov сказав: Що це може бути і як позбутися такого. якщо ще є гарантія, то пробувати вирішити питання. Якщо самостійно, перевіряти конденсатори в колах живлення, якщо там не все залито компаундом. Там примітивний таймер, на крайній можна чимось замінити. Скиньте фото, моделі. Змінено 4 червня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня insinkerator evolution 100. Він новий, йому пару місяців. Буду писати в суппорт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 10 хвилин тому, standov сказав: insinkerator evolution 100. Він новий, йому пару місяців. Буду писати в суппорт як варіант, вмикати його з затримкою після появи мережі. Йому можуть не подобатися перехідні процеси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 1 час назад, yur43 сказал: як варіант, вмикати його з затримкою після появи мережі. Йому можуть не подобатися перехідні процеси. так яка різниця вже на переходні якщо він сам вмикається на суху ( АПД. допитав дружину, виявилося що вона коли не було світла його "увімкнула" пневмокнопкою. Тобто в нього "бага" що стан вневмо-кнопки стабільний незалежно від наявності електрики. Це якось можна вирішити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 1 година тому, standov сказав: "бага" вручну вимкнути на 30сек і увімкнути, десять разів. Який результат буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 1 час назад, yur43 сказал: вручну вимкнути на 30сек і увімкнути, десять разів. Який результат буде? що означає в даному випадку вимкнути та увімкнути? пневмокнопкою чи електрично? чи і то і інше? Може пояснити суть питання бо я щось не дуже розумію. Суть "баги" в тому что нема захисту від увімкнення, як в нормальних болгарках, коли не було світла - нажали вневмокнопку, далі дали світло - диспоузер має залишитися вимкненим, а він вмикається. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 2 години тому, standov сказав: що означає в даному випадку вимкнути та увімкнути? пневмокнопкою чи електрично? електрично. Якщо там таймера немає, то треба його поставити. Подали світло - чекаємо, натиснули кнопку - працюємо 15сек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня Только что, yur43 сказал: електрично. Якщо там таймера немає, то треба його поставити. Подали світло - чекаємо, натиснули кнопку - працюємо 15сек. там пневматична кнопка, куда таймер? він так само включиться просто через 15 секунд після появи світла. Ну або я не зрозумів про що мова Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 2 хвилини тому, standov сказав: там пневматична кнопка, куда таймер? він так само включиться просто через 15 секунд після появи світла. Ну або я не зрозумів про що мова вбудований перемикач залишити увімкненим, кнопку від нього відключити. Запускати зовнішнім таймером. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 1 минуту назад, yur43 сказал: вбудований перемикач залишити увімкненим, кнопку від нього відключити. Запускати зовнішнім таймером. ааа, ну мабуть варіант. я думаю про може менш радикальні варіанти. ну і плюс в мене немає впевненості що та внутрішня пневмокнопка буде довго тримати стан і не "відлипне" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня мені ще трошки дичина що такий відомий дивайс, преміум лінійки за 100500 грошей має таку дитячу багу, може я шось не так під'єднав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 6 годин тому, standov сказав: АПД. допитав дружину, виявилося що вона коли не було світла його "увімкнула" пневмокнопкою. Тобто в нього "бага" що стан вневмо-кнопки стабільний незалежно від наявності електрики. Це якось можна вирішити? Це не тільки в insinkerator так. В мого китайського точно так само (доречі 5 років відпрацював, кожен долар, 100 баксів коштував і вже щось там загуділо і клинить на старті, певно треба майстерню пробувати шукати). Тому як нема світла кнопкою краще не бавитись. Пару разів тоже так включався коли я забув і тицьнув без світла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 4 минуты назад, vovarpd сказал: Це не тільки в insinkerator так. В мого китайського точно так само дивина звичайно, таку космічну технологію виробники болгарок змогли а виробники диспоузерів - ніт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 4 години тому, standov сказав: коли не було світла - нажали вневмокнопку, далі дали світло - диспоузер має залишитися вимкненим, а він вмикається. може тут вирішити? Як це "не було світла" ? А Кінг ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 4 минуты назад, yur43 сказал: може тут вирішити? Як це "не було світла" ? А Кінг ? диспоузер на іншій фазі бо світло мигає при включенні ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня Тільки що, standov сказав: диспоузер на іншій фазі бо світло мигає при включенні ) годинник на духовці чітко не збивається вже другий рік. Одна фаза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня Только что, yur43 сказал: годинник на духовці чітко не збивається вже другий рік. Одна фаза. в мене на духовці годинник вимикається в налаштуваннях, нема годинника - нема проблеми ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MegaPolis_Valeriya Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня Вітаю! Дозволю собі втрутитися в розмову ) Доведеться помучати гарячу лінію. Ось номер: 0800-303-334 Якщо не дадуть швидкого рішення - обов'язково оформити заявку / звернення, отримати її номер, щоб можно було по ній потім запитати. Теоретично - можливо релєшка "залипла". Але я цього не казала )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня 15 годин тому, standov сказав: може я шось не так під'єднав Хм. Вилка, трубка - що може бути "не так"!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 червня Автор Поділитись Опубліковано: 5 червня 15 минут назад, i.may сказал: Хм. Вилка, трубка - що може бути "не так"!? Їх, може трубку не треба було скорочувати чи ще щось ) це звісно малоймовірно все ну раптом. Я просто не можу повірити що таку дитячу болячку пропустили через в тч сертифікацію безпеки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз