Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Консультации мастера по мебели

Оз

Рекомендовані повідомлення

В 11.08.2022 в 00:45, Dmode сказал:

Як правильно називається матеріал на фасадах шафок на відео (двостороннє дзеркало)?

В Києві таке можна замовити в потрібних розмірах?

Замовити дзеркало в потрібних розмірах з поліруванням торців, склеїти тилами. Завіси спеціальні для дзеркала, на уф клей, є в блюмі точно, можливо і в хеттіх.

У виробника акцентувати на точності виготовлення деталей з дзеркала, щоб не було розбіжностей після склейки.

Від заглиблення (фаски) нікуди не подітись, вона робиться не просто для краси а для прибирання мікросколів на краях, які є концентраторами напружень.

Змінено користувачем Andy 76
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 3 роки потому...

Замовив шафу в Дубку (поки що виготовляєтсья, тобто її ще немає в мене). Стандартна комплектація завіси без дотягу GTV, які планую замінити на Blum BLUMOTION. Питання в тому чи без проблем заміняються? З заводу казали що роблять тільки отвір під чашку і мітки під саморізи. Думаю чи купувати Blum зараз і ставити зразу їх, чи можна тимчасово комплектні GTV поставити, а через деякий час замінити на Blum? По розмірах там все однаково чи є нюанси?

Посилання на коментар

Планки по разному крепятся. Будут потом лишние отверстия.

На петлю GTV вроде можно поставить доводчик родной. Или я путаю с другим брендом...

Змінено користувачем SantehnikPPR100
Посилання на коментар

29 хвилин тому, TaurosRMK сказав:

Замовив шафу в Дубку (поки що виготовляєтсья, тобто її ще немає в мене). Стандартна комплектація завіси без дотягу GTV, які планую замінити на Blum BLUMOTION. Питання в тому чи без проблем заміняються? З заводу казали що роблять тільки отвір під чашку і мітки під саморізи. Думаю чи купувати Blum зараз і ставити зразу їх, чи можна тимчасово комплектні GTV поставити, а через деякий час замінити на Blum? По розмірах там все однаково чи є нюанси?

чашка майже співпадає. Планка GTV може бути посилена на 4 шурупа. Може і не співпаде точно. Але ІМХО не проблема.

Через місяць швидше за все ви і не згадаєте, BLUM там чи GTV.

Змінено користувачем MaxS
Посилання на коментар

Тільки що, SantehnikPPR100 сказав:

Ну да, пва и спички...

еврошуруп,  епоксидка і маркер :)

Посилання на коментар

3 хвилини тому, SantehnikPPR100 сказав:

Сложно😄

ну якщо людина планує колись потім заморочуватися, то це шлях гідний самурая

• Лайк 1
Посилання на коментар

54 хвилини тому, MaxS сказав:

Через місяць швидше за все ви і не згадаєте, BLUM там чи GTV.

Та як не згадаю, петлі без дотягів які гримають і блюм, який працює безшумно 😁

Посилання на коментар

57 хвилин тому, MaxS сказав:

чашка майже співпадає

Ну якщо по глибині треба більше, то не проблема, сверло є, можу поглибити. Раніше збирав собі всі меблі сам, тому необхідні інструменти є. Але мене більше по розмірах цікавить. Передивлявся монтажні схеми і щось не зміг розібратися. Більше всього збиває з толку відстань від краю до центру чашки, здається там воно не співпадє. 

Думаю планка в gtv буде сама проста, на два саморізи. Тобто варіант ставити зразу блюм кращий, ніж потім по отворах не співпаде. Але здається саме у відступі чашки від краю більша проблема, бо якщо вона не підійде під схему блюм, то фіг їх поставлю. 

Ну є ще варіани gtv з дотягом, надаюся в одного виробника мають співпадати всі монтажні отвори 😄

Посилання на коментар

Ага, купляти меблі в дубку і потім ставити туда блюм, комплект яких коштуватиме як третина чи пів виробу....

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, murava сказав:

Ага, купляти меблі в дубку і потім ставити туда блюм, комплект яких коштуватиме як третина чи пів виробу....

Ну так і є, дійсно потягне добрий відсоток від вартості шафи... Але яка різниця, якщо замовити шафу в приватника, то що це змінить? Чи думаєте то з інших сортів ЛДСП роблять? Кругом одне і те саме. Попрошу поставити блюм, ціна все рівно вийде як самому замінити на шафі з дубка. Бо ціна дешевих gtv може по 25-30 грн, там їх 14 чи 16 шт, ну максимум 500-600 грн. 

Посилання на коментар

Ну тоді дивіться по фасадам, якщо присадка під 35ту чашку,  а не якась сурова екзотика, то половина проблем відпаде сама.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...