Vikingua Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня (змінено) Добрий день. Хочу подати екларація про готовність обʼєкта до експлуатації на підставі будівельного паспорта Чи можно використовувати технічний паспорт зроблений в 2019році, чи треба новий робити ? Заповняю декларацію в Дії, там питає Реєстраційний номер ЄДЕСББ на кроці Технічна інвентаризація що це таке і де шукати ? Змінено 21 червня користувачем Vikingua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 49 хвилин тому, Vikingua сказав: Добрий день. Хочу подати екларація про готовність обʼєкта до експлуатації на підставі будівельного паспорта Чи можно використовувати будівельний паспорт зроблений в 2019році, чи треба новий робити ? Заповняю декларацію в Дії, там питає Реєстраційний номер ЄДЕСББ на кроці Технічна інвентаризація що це таке і де шукати ? Не можна, а нужно использовать будпаспорт по которому получали разрешение. Тех инвентаризация - это БТИ. Заказывается, они приезжают делают замеры и выдают ТЕХпаспорт - там площадь размеры и тд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Помилився, мав на увазі Технічний паспорт виданий в 2019 тобто ци він ще актуаний, чи треба його заново робити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня а чего не актуальный, вы же могли и 10, и 20 и 30 лет строиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня так, стой паспорт може буди старий, там питань нема я виправив повідомлення, я вже робит технічний паспорт, і питання по ньому, бо він 2019 року і більше я нічого не робив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nata1 Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 10 хвилин тому, Vikingua сказав: я вже робит технічний паспорт, і питання по ньому, бо він 2019 року і більше я нічого не робив В самому техпаспорті подивіться. У мене в техпаспорті є така примітка: "Дані технічного паспорта актуальні протягом одного року з дати проведення технічної інвентаризації." 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня (змінено) Скоріш за все треба новий техпаспорт. Щоб його занесли в реєстр, або щоб внесли старий. хоча краще мабуть обновитися. Вам дадуть витяг з реєстру технічної ынвентаризації. Номер цього витяга треба буде вказувати в декларації Змінено 21 червня користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 2. Заповніть онлайн-форму на отримання послуги. Слід мати реєстраційні номери з Єдиної державної системи у сфері будівництва, повідомлення про початок будівельних робіт на підставі будівельного паспорта та технічної інвентаризації об’єкта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Хоча в самій декларації написано . Цитата Технічний паспорт № ______ Дата видачі __.__.____ Реєстраційний номер документа у Реєстрі будівельної діяльності TI01:____-____-____-____ (обов’язковий для технічних паспортів, виданих після 1 серпня 2021 р.) Тобто може проканати і за 2019 рік. Спробкуйте в ДІЇ. Не вийде - йдіть в ЦНАП. Це безкоштовно. А гроші за новий техпаспорт завжди можна заплатить , якщо без нього ніяк 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Дякую, зрозуміло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ridibunda Опубліковано: 3 листопада Поділитись Опубліковано: 3 листопада (змінено) В 20.10.2023 в 12:05, Татьяна 1973 сказал: Якщо будується будинок, то будпаспорт "на будівництво житлового будинку". Коли Ви додаєте ще гараж, то це вже господарська споруда і об'єкт вже називається житловий будинок з господарськими спорудами. Зміна назви - зміни в будпаспорті і повідомленні. Добрий день. Трохи інша ситуація. Є Будпаспорт на будівництво "Житлового будинку садибного типу та господарських споруд" де на Схемі забудови є Будинок та Гараж, робилося Повідомлення про початок будівельних робіт, побудований лише будинок, робилося Повідомлення про завершення будівельних робіт, об'єкт (будинок) введено в експлуатацію та оформлене правовласності на нього, а тепер я хочу ще побудувати Гараж за наявним Будпаспортом. Тепер питання: 1. Чи потрібно новий Будпаспорт, або оновлення існуючого для добудови Гаража на ділянці? 2. Чи потрібно знов робити Повідомлення про початок будівельних робіт? 3. Якщо Повідомлення потрібне, то що вказувати в графі Назва об’єкта будівництва? Те саме що вказувалося й минулий раз "Житловий будинок садибного типу та господарські споруди" чи вже тільки "Господарські споруди"? 4. Який Код об'єкту вказувати в разі подання Повідомлення? 1110.3, бо інший код для Господарських споруд недоступний в разі подання через Дію... Заздалегідь дякую! Змінено 3 листопада користувачем Ridibunda Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chapaev Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада (змінено) Доброго дня. Побудував будинок до 80 кв.м згідно з будівельним паспортом на приватизованій ділянці. Питання? Чи треба робити якийсь "Акт знищєння старого будинку"перед отриманням "Декларації про ввод в єксплуатацію"? Так сказали у ЦНАП, якщо в мене був дім якийсь на ділянці, а в мене була стара глиняна хата напіврозвалена, яку я бульдозером зніс (вона до речі на іншому місці ділянки була ніж дім) Я думав, що треба: 1. Технічний паспорт на новий дім 2. Доки на землю 3. Заповнена декларація .... от і думаю тепер як то Змінено 4 листопада користувачем Chapaev Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада (змінено) 19 хвилин тому, Chapaev сказав: Доброго дня. Побудував будинок до 80 кв.м згідно з будівельним паспортом на приватизованій ділянці. Питання? Чи треба робити якийсь "Акт знищєння старого будинку"перед отриманням "Декларації про ввод в єксплуатацію"? Так сказали у ЦНАП, якщо в мене був дім якийсь на ділянці, а в мене була стара глиняна хата напіврозвалена, яку я бульдозером зніс (вона до речі на іншому місці ділянки була ніж дім) Я думав, що треба: 1. Технічний паспорт на новий дім 2. Доки на землю 3. Заповнена декларація .... от і думаю тепер як то Вам надо акт о том что снесли и потом он ещё нужен для аннулирования владения этим недвижимым имуществом. Если конечно был оформлен. Если его нигде небыло и у хаты небыло документов и техпаспорта - то и дома не было У меня была старая хата со всеми доками. Обратился к юристам по недвижке - они все оформили. Перед вводом нового в эксплуатацию. Змінено 4 листопада користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chapaev Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада 1 час назад, ЯД сказал: Вам надо акт о том что снесли и потом он ещё нужен для аннулирования владения этим недвижимым имуществом. Если конечно был оформлен. Если его нигде небыло и у хаты небыло документов и техпаспорта - то и дома не было У меня была старая хата со всеми доками. Обратился к юристам по недвижке - они все оформили. Перед вводом нового в эксплуатацию. ООО, спасибо! На хату, техпасп був, точніше намалювали що, була хата, бо купляли не землю, а будинок на землі без доків. Цікаво, хто такий акт робить? Мабуть ті, хто техпаспорт роблять.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 9 листопада Поділитись Опубліковано: 9 листопада (змінено) В 03.11.2024 в 09:45, Ridibunda сказал: Добрий день. Трохи інша ситуація. Є Будпаспорт на будівництво "Житлового будинку садибного типу та господарських споруд" де на Схемі забудови є Будинок та Гараж, робилося Повідомлення про початок будівельних робіт, побудований лише будинок, робилося Повідомлення про завершення будівельних робіт, об'єкт (будинок) введено в експлуатацію та оформлене правовласності на нього, а тепер я хочу ще побудувати Гараж за наявним Будпаспортом. Тепер питання: 1. Чи потрібно новий Будпаспорт, або оновлення існуючого для добудови Гаража на ділянці? 2. Чи потрібно знов робити Повідомлення про початок будівельних робіт? 3. Якщо Повідомлення потрібне, то що вказувати в графі Назва об’єкта будівництва? Те саме що вказувалося й минулий раз "Житловий будинок садибного типу та господарські споруди" чи вже тільки "Господарські споруди"? 4. Який Код об'єкту вказувати в разі подання Повідомлення? 1110.3, бо інший код для Господарських споруд недоступний в разі подання через Дію... Заздалегідь дякую! "Повідомлення про завершення буд. робіт" - вперше про таке чую. Будпаспорт і повідомлення про початок діють до кінця будівництва всього об'єкта, наскільки я пам'ятаю. Раджу звернутися в БТІ, де робили техпаспорт перед декларацією. Може щось підкажуть. Новий техпаспорт з гаражем полюбому треба буде робити. В експлуатацію треба ввести. В темах на форумі є такі випадки про декларацію на господарчі після реєстрації будинку....пошукайте. Змінити в праві власності скоріше всього можливо буде лише під час наступної нотаріальної дії з цим об'єктом, бо реєстратори зміни не вносять, якщо в законодавстві не змінили правила. Змінено 9 листопада користувачем Татьяна 1973 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ridibunda Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада (змінено) В 09.11.2024 в 13:05, Татьяна 1973 сказал: "Повідомлення про завершення буд. робіт" - вперше про таке чую. Будпаспорт і повідомлення про початок діють до кінця будівництва всього об'єкта, наскільки я пам'ятаю. Раджу звернутися в БТІ, де робили техпаспорт перед декларацією. Може щось підкажуть. Новий техпаспорт з гаражем полюбому треба буде робити. В експлуатацію треба ввести. В темах на форумі є такі випадки про декларацію на господарчі після реєстрації будинку....пошукайте. Змінити в праві власності скоріше всього можливо буде лише під час наступної нотаріальної дії з цим об'єктом, бо реєстратори зміни не вносять, якщо в законодавстві не змінили правила. Загалом, дякую за коментар. Цілком логічно що Будпаспорт та Повідомлення про початок будівельних робіт повинні діяти протягом усього терміну будівництва. Стосовно "Повідомлення про завершення буд. робіт" - я помилився у назві документу та мав на увазі "Декларацію про готовність об'єкту до експлуатації" Змінено 11 листопада користувачем Ridibunda 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз