Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекомендовані повідомлення

Добрий день.
Хочу подати екларація про готовність обʼєкта до експлуатації на підставі будівельного паспорта
Чи можно використовувати технічний паспорт зроблений в 2019році, чи треба новий робити ?
Заповняю декларацію в Дії, там питає Реєстраційний номер ЄДЕСББ на кроці Технічна інвентаризація
що це таке і де шукати ?

Змінено користувачем Vikingua
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

49 хвилин тому, Vikingua сказав:

Добрий день.
Хочу подати екларація про готовність обʼєкта до експлуатації на підставі будівельного паспорта
Чи можно використовувати будівельний паспорт зроблений в 2019році, чи треба новий робити ?
Заповняю декларацію в Дії, там питає Реєстраційний номер ЄДЕСББ на кроці Технічна інвентаризація
що це таке і де шукати ?

Не можна, а нужно использовать будпаспорт по которому получали разрешение.

Тех инвентаризация - это БТИ. Заказывается, они приезжают делают замеры и выдают ТЕХпаспорт - там площадь размеры и тд.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Помилився, мав на увазі Технічний паспорт виданий в 2019
тобто ци він ще актуаний, чи треба його заново робити

Посилання на коментар

так, стой паспорт може буди старий, там питань нема
я виправив повідомлення, я вже робит технічний паспорт, і питання по ньому, бо він 2019 року і більше я нічого не робив

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Vikingua сказав:

я вже робит технічний паспорт, і питання по ньому, бо він 2019 року і більше я нічого не робив

В самому техпаспорті подивіться. У мене в техпаспорті є така примітка: "Дані технічного паспорта актуальні протягом одного року з дати проведення технічної інвентаризації."

• Лайк 2
Посилання на коментар

Скоріш за все треба новий техпаспорт. Щоб його занесли в реєстр, або щоб внесли старий. хоча краще мабуть обновитися. Вам дадуть витяг з реєстру технічної ынвентаризації. Номер цього витяга треба буде вказувати в декларації

Змінено користувачем Dendnepr
Посилання на коментар

2. Заповніть онлайн-форму на отримання послуги. Слід мати реєстраційні номери з Єдиної державної системи у сфері будівництва, повідомлення про початок будівельних робіт на підставі будівельного паспорта та технічної інвентаризації об’єкта.

Посилання на коментар

Хоча в самій декларації написано .

Цитата

Технічний паспорт

№ ______

Дата видачі

__.__.____

Реєстраційний номер документа у Реєстрі будівельної діяльності

TI01:____-____-____-____
(обов’язковий для технічних паспортів, виданих після 1 серпня 2021 р.)

Тобто може проканати і за 2019 рік. Спробкуйте в ДІЇ. Не вийде - йдіть в ЦНАП. Це безкоштовно. А гроші за новий техпаспорт завжди можна заплатить :), якщо без нього ніяк

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 4 місяці потому...
В 20.10.2023 в 12:05, Татьяна 1973 сказал:

Якщо будується будинок, то будпаспорт "на будівництво житлового будинку". Коли Ви додаєте ще гараж, то це вже господарська споруда і об'єкт вже називається житловий будинок з господарськими спорудами. Зміна назви - зміни в будпаспорті і повідомленні.

Добрий день.

Трохи інша ситуація.

Є Будпаспорт на будівництво "Житлового будинку садибного типу та господарських споруд" де на Схемі забудови є Будинок та Гараж, робилося Повідомлення про початок будівельних робіт, побудований лише будинок, робилося Повідомлення про завершення будівельних робіт, об'єкт (будинок) введено в експлуатацію та оформлене правовласності на нього, а тепер я хочу ще побудувати Гараж за наявним Будпаспортом.

Тепер питання:

1. Чи потрібно новий Будпаспорт, або оновлення існуючого для добудови Гаража на ділянці?

2. Чи потрібно знов робити Повідомлення про початок будівельних робіт?

3. Якщо Повідомлення потрібне, то що вказувати в графі Назва об’єкта будівництва? Те саме що вказувалося й минулий раз "Житловий будинок садибного типу та господарські споруди" чи вже тільки "Господарські споруди"? 

4. Який Код об'єкту вказувати в разі подання Повідомлення? 1110.3, бо інший код для Господарських споруд недоступний в разі подання через Дію...

Заздалегідь дякую!

Змінено користувачем Ridibunda
Посилання на коментар

Доброго дня. Побудував будинок до 80 кв.м згідно з будівельним паспортом на приватизованій ділянці.

Питання? Чи треба робити якийсь "Акт знищєння старого будинку"перед отриманням "Декларації про ввод в єксплуатацію"? Так сказали у ЦНАП, якщо в мене був дім якийсь на ділянці, а в мене була стара глиняна хата напіврозвалена, яку я бульдозером зніс (вона до речі на іншому місці ділянки була ніж дім)

Я думав, що треба:

1. Технічний паспорт на новий дім

2. Доки на землю

3. Заповнена декларація

.... от і думаю тепер як то

Змінено користувачем Chapaev
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Chapaev сказав:

Доброго дня. Побудував будинок до 80 кв.м згідно з будівельним паспортом на приватизованій ділянці.

Питання? Чи треба робити якийсь "Акт знищєння старого будинку"перед отриманням "Декларації про ввод в єксплуатацію"? Так сказали у ЦНАП, якщо в мене був дім якийсь на ділянці, а в мене була стара глиняна хата напіврозвалена, яку я бульдозером зніс (вона до речі на іншому місці ділянки була ніж дім)

Я думав, що треба:

1. Технічний паспорт на новий дім

2. Доки на землю

3. Заповнена декларація

.... от і думаю тепер як то

Вам надо акт о том что снесли и потом он ещё нужен для аннулирования владения этим недвижимым имуществом. Если конечно был оформлен. 

Если его нигде небыло и у хаты небыло документов и техпаспорта - то и дома не было 

У меня была старая хата со всеми доками. Обратился к юристам по недвижке - они все оформили. Перед вводом нового в эксплуатацию. 

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, ЯД сказал:

Вам надо акт о том что снесли и потом он ещё нужен для аннулирования владения этим недвижимым имуществом. Если конечно был оформлен. 

Если его нигде небыло и у хаты небыло документов и техпаспорта - то и дома не было 

У меня была старая хата со всеми доками. Обратился к юристам по недвижке - они все оформили. Перед вводом нового в эксплуатацию. 

ООО, спасибо! На хату, техпасп був, точніше намалювали що, була хата, бо купляли не землю, а будинок на землі без доків.

Цікаво, хто такий акт робить? Мабуть ті, хто техпаспорт роблять....

Посилання на коментар

В 03.11.2024 в 09:45, Ridibunda сказал:

Добрий день.

Трохи інша ситуація.

Є Будпаспорт на будівництво "Житлового будинку садибного типу та господарських споруд" де на Схемі забудови є Будинок та Гараж, робилося Повідомлення про початок будівельних робіт, побудований лише будинок, робилося Повідомлення про завершення будівельних робіт, об'єкт (будинок) введено в експлуатацію та оформлене правовласності на нього, а тепер я хочу ще побудувати Гараж за наявним Будпаспортом.

Тепер питання:

1. Чи потрібно новий Будпаспорт, або оновлення існуючого для добудови Гаража на ділянці?

2. Чи потрібно знов робити Повідомлення про початок будівельних робіт?

3. Якщо Повідомлення потрібне, то що вказувати в графі Назва об’єкта будівництва? Те саме що вказувалося й минулий раз "Житловий будинок садибного типу та господарські споруди" чи вже тільки "Господарські споруди"? 

4. Який Код об'єкту вказувати в разі подання Повідомлення? 1110.3, бо інший код для Господарських споруд недоступний в разі подання через Дію...

Заздалегідь дякую!

"Повідомлення про завершення буд. робіт" - вперше про таке чую. Будпаспорт і повідомлення про початок діють до кінця будівництва всього об'єкта, наскільки я пам'ятаю.

Раджу звернутися в БТІ, де робили техпаспорт перед декларацією. Може щось підкажуть. Новий техпаспорт з гаражем полюбому треба буде робити.

В експлуатацію треба ввести. В темах на форумі є такі випадки про декларацію на господарчі після реєстрації будинку....пошукайте.

Змінити в праві власності скоріше всього можливо буде лише під час наступної нотаріальної дії з цим об'єктом, бо реєстратори зміни не вносять, якщо в законодавстві не змінили правила.

Змінено користувачем Татьяна 1973
  • Дякую 2
Посилання на коментар

В 09.11.2024 в 13:05, Татьяна 1973 сказал:

"Повідомлення про завершення буд. робіт" - вперше про таке чую. Будпаспорт і повідомлення про початок діють до кінця будівництва всього об'єкта, наскільки я пам'ятаю.

Раджу звернутися в БТІ, де робили техпаспорт перед декларацією. Може щось підкажуть. Новий техпаспорт з гаражем полюбому треба буде робити.

В експлуатацію треба ввести. В темах на форумі є такі випадки про декларацію на господарчі після реєстрації будинку....пошукайте.

Змінити в праві власності скоріше всього можливо буде лише під час наступної нотаріальної дії з цим об'єктом, бо реєстратори зміни не вносять, якщо в законодавстві не змінили правила.

Загалом, дякую за коментар.

Цілком логічно що Будпаспорт та Повідомлення про початок будівельних робіт повинні діяти протягом усього терміну будівництва.

Стосовно "Повідомлення про завершення буд. робіт" - я помилився у назві документу та мав на увазі "Декларацію про готовність об'єкту до експлуатації"

Змінено користувачем Ridibunda
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...