Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dimich99

Пользователи
  • Публікації

    465
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про dimich99

Персональная информация

  • Откуда
    Львів
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

dimich99's Achievements

Активный участник

Активный участник (5/13)

  • Начало популярности
  • Популярность
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму

Recent Badges

212

Репутація

  1. там є регулюючі винти в тому оранжевому перемикачі. Ними теж можна регулювати.
  2. нічого не підрізав, не рухайте того. Проблема десь на поверхні і вона примітивна. Потрібен хтось хто розуміється на місці біля генератора. Я купив хюндай, купив карбюратор, прикрутив(відразу з 0 мотогодин) і воно завелось. Генератор ніразу на бензині не працював. Ніяких свічок я не рухав, перше була проблема генератор підгазовував ривками на холостих, я змістив тягу газа в сусідній отвір, через 10 годин роботи вернув тягу назад - мабуть через те що відразу з ящика не обкатаний був. P.S. Вище повідомлення помітив що ви вже все вирішили. З чим і вітаю.
  3. як я завожу: натискаю кнопку клапана і тримаю поки з повітряного фільтра не почне сильно смердіти газом. відпускаю. заслонку вправо і завожу попробуйте заводити і тримати кнопку на вакуумному клапані натисненою. можливо не вистачає тиску газу щоб відкривати клапан. ще впевнитись що оранжева переключалка під кабрюратором на позиції NG.І там ще в ній болтики є. Їх можливо потрібно буде регулювати, але це вже в саму останню чергу P.S. дренажний краник на клапані зліва має бути закритий.
  4. перемикач оранжевий під карбюратором на NG?
  5. А що дивного? Так само як і на мій. Купується генератор, купується карбюратор. Рідний карбюратор відкручується і кладеться в коробку.
  6. Тягу газа правильно встановили? в правильний отвір?
  7. це не редуктор. це клапан вакуумний простий Потрібно злити з карбюратора весь бензин (там де білий ричажок під карбюратором на клапані). перекрити краник бензобака поставити положення заслонки: повністю відкрито (ричажок заслонки вправо до упора). і тоді пробувати.
  8. ставте 50 мкм в мадас вкрутити штуцер 1/2-12мм далі в газовий карбюратор там щось 11мм тому шланг на 12 мм внутрішіх і добре закрутити хомут. P.S. Болт-хомут брав такий prom.ua/ua/p1054445928-bolt-homut-obraznyj.html
  9. не принципово для магістрального газу з тиском 13 мілібар. Я замовляв і чекав 2 місяця. Везли з Італії. Сказали що рідко хто хоче 10 мікрон.
  10. Маю підключений Hyundai HHY3050FE до магістралі. Шланг кисневий 24 мм зовнішній (16мм внутрішній) 25 метрів Билпромрукав svoyak-group.com/ua/p1461942496-shlang-rezinovyj-16mmbilpromrukavkislorodnyj.html. Біля генератора фільтр MADAS на 10 мікрон. Все працює чудово
  11. Трішки офтоп але... чи зараз діє нульове мито на акумулятори? Планую для своїх потреб з NKON 16шт по 280-305Ah LiFePO4 замовити.
  12. Можете розказати як такі речі доставляєте з eBay в Україну? Скільки виходить?
  13. Доброго дня. Шукаю теплі вхідні двері в будинок. Спершу дивився на center-doors.lviv.ua/vhodnye-dveri/vhodnye-dveri-s-termorazryvom/abwehr-paradise-lp-1 Після читання форума зрозумів що стальні двері з терморозривом це фікція. Які є варіанти адекватні? Теплий алюміній? Чи все зводиться до Hormann Thermo65/Safe? Бажано такі щоб можна було побачити у Львові.
  14. два лічильника. І потім все зводиться в такий автоматичний перемикач. Все в 1 щитку
  15. так. З різних трансформаторів які мають різні підземні 10кВ лінії
×
×
  • Створити...