Строим Дом

Перезагрузить страницу

Satel Integra + Управління автоматикою.

Старый 30.04.2016, 00:13   #1
Tadex
Форумчанин
Аватар для Tadex
 
Регистрация: 03.03.2013
Адрес: Україна, Львів
Пол: Мужской
Сообщений: 108
Вы сказали Спасибо: 28
Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях
Отправить сообщение для Tadex с помощью AIM
По умолчанию Satel Integra + Управління автоматикою.

Доброго здоров'я панове

Тут така ситуація, є у нас в організації змонтована система охорони на базі Satel Integra 128, і хочимо доповнити її сисмемою автоматики (тобто включення-виключення освітлення) під управлінням ПК.

Зараз до Integra підключено 5-ть розширювачів INT-PP, використовується: +-50 ть зон, 22 виходи (сирени та електромагніти), і саме погано 18-ть груп з можливих 32-х.

І виникає питання, як керувати системою освітлення?

Тут натрапив на сайті Сател на модуль INT-KNX-2

Чомусь не виходить сюди завантажити інструкції,
посилання на сайт:
www.satel.pl/ru/product/721/I...gration-module
І звідти скачати:
Буклет INT-KNX та int-knx-2_io_ru_0315.pdf


ще інформація:
umvs.kr.ua/satel-predlagaet-p...atsiej-integra


Також вклав, загальне фото побудови систем на базі Integra.


Ідучи по вкладеному фото, все зрозуміло до модуля INT-KNX-2, а яким чином дальше підключати фазний дріт освітлення? до якого модуля?


Наткнувся на компанію HDL яка займається системами розумного будинку, і у них в продажі є наступні реле:

www.hdlukraine.com.ua/taxonomy/term/26

Напевно, реле HDL-M/R04.16.1 підключається безпосередньо до INT-KNX-2 через що Integra починає бачити його як в інструкції написано - віртуальні виходи ?
Миниатюры
Integra.jpg  

Последний раз редактировалось Tadex; 30.04.2016 в 01:33.
Tadex вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 02.05.2016, 12:17   #2
smartdom
Старожил форума
 
Регистрация: 09.01.2013
Пол: Мужской
Сообщений: 1,277
Вы сказали Спасибо: 108
Поблагодарили 366 раз(а) в 321 сообщениях
По умолчанию

Цитата:
INT-KNX-2
это всего лишь шлюз между кнх системой и интегрой. к этим модулям HDL надо и еще блок питания кнх или дроссель
smartron.ru/katalog/smartron/...-din-reiku-2te
и программу для программирования кнх систем - ETS и шлюз для программирования knx-usb
smartdom вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Этот пользователь сказал Спасибо smartdom за это полезное сообщение:
Tadex (03.05.2016)
Старый 03.05.2016, 22:47   #3
Tadex
Форумчанин
Аватар для Tadex
 
Регистрация: 03.03.2013
Адрес: Україна, Львів
Пол: Мужской
Сообщений: 108
Вы сказали Спасибо: 28
Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях
Отправить сообщение для Tadex с помощью AIM
По умолчанию

Дякую за відповідь.

Перечитавши та передивившись купу інформації, трохи вже стало зрозуміло з чим цей KNX їдять

Зараз виникає питання, де краще взнати інформацію про актуальні ціни на обладнання та якого виробника краще вибирати?

Те що google в допомогу сам знаю, але як завжди є ті хто краще спеціалізується а хтось гірше. Тому якщо знаєте хороших спеціалістів які допомозуть з підбором обладнання буду вдячний за допомогу.
Tadex вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 03.05.2016, 23:00   #4
Tadex
Форумчанин
Аватар для Tadex
 
Регистрация: 03.03.2013
Адрес: Україна, Львів
Пол: Мужской
Сообщений: 108
Вы сказали Спасибо: 28
Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях
Отправить сообщение для Tadex с помощью AIM
По умолчанию

Виникло ще таке питання:

Якщо вз'яти реле KNX Реле 4 канала 16 А

www.hdlukraine.com.ua/node/135

І з технології KNX виходить що кожному пристрою надається 1-н адрес (адрес для сього пристрою).

І всі релейні виходи будуть одним єдиним? Грубо кажучи, прийшов сигнал на переключення, і всі релейні виходи разом перекючились?
Миниатюры
ScreenShot 1.jpg  
Tadex вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 04.05.2016, 09:37   #5
smartdom
Старожил форума
 
Регистрация: 09.01.2013
Пол: Мужской
Сообщений: 1,277
Вы сказали Спасибо: 108
Поблагодарили 366 раз(а) в 321 сообщениях
По умолчанию

нет конечно..каждым релейным выходом можно управлять отдельно
www.youtube.com/watch?v=-Cqq1ioo6zg

я не понимаю зачем вам изобретать кнх систему, когда у интергры есть модули релейных выходов.
smartdom вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 04.05.2016, 15:30   #6
Tadex
Форумчанин
Аватар для Tadex
 
Регистрация: 03.03.2013
Адрес: Україна, Львів
Пол: Мужской
Сообщений: 108
Вы сказали Спасибо: 28
Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях
Отправить сообщение для Tadex с помощью AIM
По умолчанию

Спочатку думав робити на Інтегрі, а потім побачив що не вийде, через те що зараз використовується: +-50 ть зон, 22 виходи (сирени та електромагніти), і саме погано 18-ть груп з можливих 32-х.

Тут ситуація така, щоб керувати виходом до нього необхідно прив'язати якусь зону (її можна закоротити резистором) а зону необхідно винести в окрему групу.

І виходить так, що в мене замало вільних груп залишилось на централі Залишок 14.

Необхідно ще для охоронної системи залишити (резервними).

Як не крути, або ставити ще одну централь або будувати KNX.
Tadex вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 05.05.2016, 14:53   #7
bms-group
Опытный форумчанин
Аватар для bms-group
 
Регистрация: 07.02.2013
Адрес: Киев
Пол: Мужской
Сообщений: 620
Вы сказали Спасибо: 450
Поблагодарили 176 раз(а) в 135 сообщениях
По умолчанию

Цитата:
Спочатку думав робити на Інтегрі, а потім побачив що не вийде, через те що зараз використовується: +-50 ть зон, 22 виходи (сирени та електромагніти), і саме погано 18-ть груп з можливих 32-х.
Давайте почнемо з того, що Ви деталізуєте технічне завдання, а вже потім підберемо під нього обладнання.

Що до питання де придбати - пишіть у приватні повідомлення.
bms-group вне форума   Ответить с цитированием Вверх

Текущее время: 08:03. Часовой пояс GMT +2.

Если Вы пользователь

Вы можете зарегистрироваться как пользователь и использовать весь функционал форума.
В любой момент Вы можете изменить свой статус с пользователя на компанию зайдя в личный кабинет.

Регистрация пользователя

Если Вы компания

Вы можете зарегистрироваться как компания и вести свою деятельность на нашем сайте.
Вы также можете создавать темы и отвечать в форуме.

Регистрация компании