Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Михайло12

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Михайло12

  1. 23 години тому, Navib сказав:

    В листі від виробника який ви опублікували видно механічні пошкодження про які також описано в документі. 
    Якщо такі пошкодження були «з упаковки» кваліфікований укладальник не почне роботу. Тобто можна зробити висновки або ваші майстри не мають достатньої кваліфікації щоб не помітити механічні пошкодження( жоден виробник не несе відповідальності за транспортування, зберігання - це відповідальність продавця)або вони пошкодили дошку при укладанні. Але і перший і другий варіант говорить про кваліфікацію майстрів. Дуже важливо при роботі з деревом не користуватись майстрами «універсалами», потрібно звертатись до вузькопрофільних спеціалістів і не до тих хто працює сьогодні з ламінатами, завтра з штукатуркою, а саме до тих хто розуміється на дереві. 
    У мене та у 90% моїх друзів та знайомих лежить дошка Барлінек і ніяких проблем немає. А чому ? Тому що вкладання робили профі!

    Сумно читати «виробник своєї вини не визнає» якщо її(вини) скоріше за все немає, але це не позбавляє вас скористатись захистом - у нас діють інститути захисту прав споживачів, такі суперечки вирішуються там а не на форумах. 
     

     

    Паркетну дошку вкладали офіційно від фірми "Квартира під ключ". Із такою фількіною грамотою вони нас відфудболили, мол винна виробника. Виробник відмовився надати документ свого висновку із мокрою печаткою із яким ми могли б звернутися до суду. Якщо б виробник був впевненний у своєму продукті то їм не було чого боятися... 

  2. 23.07.2021 в 00:33, PoliMira сказав:

    Наконец-то появился человек, который не нахваливает данного производителя, а говорит по существу. За это Вам моя личная благодарность.
    У меня также были вопросы с качеством Barlineka, только в коллекции Diana Forest. Поэтому и продавать 3-х полосники перестали. А если клиенты уж очень хотели данного производителя, то выбирали только 1-полосники и всегда доску приклеивали, а не укладывали на подложку, во избежании лишних вопросов. 
    По поводу Вашей рекламации и ответа, их выводы были сделаны только по фото или к Вам на объект выезжал представитель производителя? 
    Потому как если только по фото, то это как шагрень дверного полотна (шероховатость) по фото рассматривать)))
    Если совсем серьёзно, то жаль, что доска, которая не является дешевой (1-полосники в рознице от 2000 грн. за м2) не соответствует заявленной цене.
    От себя хочу добавить, что выбирайте всё таки паркетную доску👍 На рынке достаточно хороших производителей. Но, иногда, не всё зависит от самой доски, а и от тех рук, которые работают на моменте стяжки, укладки и т.д. Не старайтесь экономить на специалистах, от которых часто зависит больше, чем от производителей.

    Представик приіжджав та робив фото які вказані у висновку.

    Далі вже мої фото

  3. Купили ми одного чудесного дня паркетну дошку Дуб Grissini Grande. Довольні безмежно: ціна - бомба, вигляд - супер, якість - гавно! Ходиш по дошці як по деревяному мості - скрипить всюди жахливо! Волокна просідають (немов хробак зіїв дошку). По

    Краще хороший ламінат ніж погана паркетна дошка! Гірше нашого Барлінека тільки турецька меджик Флур. Народ не ведіться на дешевий шлак. Скупий платить двчі. Краще беріть хороший дорогий ламінат і буде Вам щастя.

    Виробник своєї вини не визнає ніколи. Залишаю фактичні фото після двохмісячного користування. Також додаю «офіційну відповідь» на нашу претензію від виробника. Зауважте, що надати документ із мокрою печаткою від виробника вони відмовились. Так що писати скаргу ми можемо тільки по форумах, щоб на це Ге… Попалось якнайменше людей. Висновки робіть самі…

    Безіменний1.png

    Безіменний2.png

    photo_2021-07-10_14-39-14.jpg

    photo_2021-07-10_14-39-22.jpg

    photo_2021-07-10_14-39-35.jpg

    photo_2021-07-10_14-39-41.jpg

×
×
  • Створити...