Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Basilco

Пользователи
  • Публікації

    221
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Basilco

  1. 40 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

    На "севасі" таке - «Количество пострадавших в результате происшествия в пгт Новофедоровка
    Сакского района возросло до девяти.
    Погибший по-прежнему один", - рассказали в пресс-службе министерства
    здравоохранения региона.

    С.Аксёнов сообщил, «что общей эвакуации в районе нет. Принято решение о вывозе людей из домов, находящихся рядом с воинской частью.
    Все вопросы размещения и питания будут решены за счет республики».

     

    Це що у них КНР? Кримська народна республіка?

    Там мінімум 2 останніх сторінки повідомлень затерли...

  2. Попробуйте после нанесения этой отделки (минерально-акриловой) нанести защитный лак с химическим УФ-фильтром. Он преобразует УФ лучи в ИК лучи. То есть, в тепло.

    Вперше чую про лак, який змінює довжину хвилі ЕМ випромінювання.

  3. Цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

    Виробляйте технічний паспорт і довідку про присвоєння адреси та подавайте документи на реєстрацію по амністії, поки вона діє.

  4. Сообщение от laguner

    Ну и как параноик 80-го лвла, я задам вопрос, который задаю всегда себе - а если в самую холодную зимнюю ночь канальник сломается, планируете ли вы резервное отопление?

    Електричні тепловентилятори (залишуся без вентиляції) ну і шум від них трохи.

    У Вас основне опалення електрикою та резервне також електрикою. Має буте супер надійне та стабільне електропостачання. Все ж якась камінна топка не завадить.

    • Лайк 1
  5. Років 8-10 тому покривав паркан “швeдською сумішшю”, яку тут назвали “бормотухою” та кілька сeкцій Тікуріллою. Як рeзультат - “швeдськe” покриття тримається до цих пір бeз втрати зовнішного вигляду, а Тікуріллу давно довeлось дeмонтувати та замінити. Більшe жодного разу я нe використаю продукт цього брeнду, навіть якщо його подарують. Пінотeкс - такe ж г... Рeммeрс сподобався, алe пeрила, покриті ним, простояли поки що 2 сeзони, тому висновки робити рано.
    • Лайк 2
  6. Отож. И это явно противоречит

    Цитата:

    Сообщение от Basilco

    в квартирі встановлюються лічильники з номінальною витратою 1,5 куб.м. Як правило вони всі мають приєднувальну різьбу 1/2. Лічильники з різьбою 3/4 мають номінальну витрату 2,5 куб. м.

    Приєднувальним розміром для лічильника води вважається різьба на штуцері, а не на накидній гайці. Відповідною характеристикою є номінальний діаметр DN. Наприкад, DN15 для різьби G1/2.

    Уверены что "поставити не дозволять" ???)

    Без "обгрунтування" не дозволять.

  7. могу-ли я установить вместо старого счетчика ½, новый ¾ ?

    Тип лічильника визначається обємом споживання води, а не діаметром труби, до якої він прикручується. Виходячи з кількості точок відбору води (3-4) в квартирі встановлюються лічильники з номінальною витратою 1,5 куб.м. Як правило вони всі мають приєднувальну різьбу 1/2. Лічильники з різьбою 3/4 мають номінальну витрату 2,5 куб. м., такий в квартиру поставити не дозволять. Та воно Вам і не потрібно, спокійно ставте лічильник 1/2 після крана 3/4.

    • Лайк 1
  8. [ATTACH]682618[/ATTACH]

    А поделится результатами

    Фото, анализы водички. Какое то описание

    Короткий опис роботи моєї системи:

    Вода через ежектор з різьбою 1 дюйм потрапляє в бочку A через трубу з нержавійки (D=120 мм), в який встановлено мішень (також з нержавійки). Наповнення контролюється поплавковим рівнем, підключеним до електромагнітного клапана (7). В цій же бочці для додаткової аерації встановлений акваріумний двохканальний компресор, що працює за таймером (15хв/15хв). На схемі він не показаний, бо не знаю, чи він взагалі потрібен, просто у мене був в наявності.

    В бочці B фільтрувальна засипка – цеоліт. Знизу - фракція 3-5мм (50кг), зверху – фракція 1-3мм (100 кг) Дистрибутор виготовлено з водопровідної труби d25 скрученої в кільце по діаметру днища бочки. В трубі просвердлені отвори діаметром 2 мм(багато).

    Бочки C,D,E – запас чистої води.

    Як ємності використані сині бочки від харчових концентратів об’ємом приблизно 180 л.

    Режими роботи:

    1. Очистка: крани 2,4 – відкриті, 1,3,5,6 – закриті.

    2. Зворотна промивка: кран 6 – відкритий; 1,2,3,4,5 – закриті.

    3. Санітарна промивка: крани 2,3 – відкриті; 1,4,5,6 – закриті. (цю операцію можна не проводити)

    4. Злив системи – крани 1,2,3,4,5 відкриті; 6 – закритий.

    На даний час через систему очистки пройшло 16 куб. м. води. Після перших 10 кубів робив зворотну промивку. Аналіз води з свердловини, зроблений кілька років тому, показав перевищення вмісту заліза (в 20 разів).Інші показники були в нормі. Повторний аналіз (розгорнутий з бак. показниками) планую зробити , коли система «прокачає» 50-60 куб. м. води. Зараз вода, залишена в склянці на сонці, залишається прозорою, на сантехніці також слідів іржі немає.

    Вважаю, що система має право на життя. Схема проста та зрозуміла, монтаж не викликає складнощів. Разом з тим, я використав багато наявних комплектуючих. Якщо все купувати з нуля, можливо, краще зупинитись на готовому варіанті очистки.

    1915905807_.jpg.fa7db90fc41edbfbf4fb5083d9cb0841.jpg

    • Лайк 1
  9. Установка дійсно цікава, а головне - ефективна. Зібрав систему очистки за описаною схемою кілька місяців тому. Результатом повністю задоволений. Дуже вдячний автору за ідею та за цю тему.
  10. Решение за июль, а никто ни слухом, ни духом. Это решение окончательное?

    У цьому рішенні мова йде про події до 2017 року, тоді діяли інші законодавчі норми. Ніякого відношення до сьогодення це рішення ВС не має і мати не може.

    • Лайк 1
  11. У Вашому випадку придбання додаткових потужностей та оформлення пільгового кредиту виллється в кругленьку суму, яка може не окупитись, зважаючи на:

    - туманні перспективи терміну дії такого тарифу;

    - можливе введення абонплати за «приєднану потужність».

     

    Котел у вас з запасом потужності. Для Вашого будинку, думаю, вистачить 12 кВт, тай то в найхолодніший період…

     

    Зараз Ваш ввідний автомат «дозволяє» споживати до 13,2 кВт приблизно…

    • Лайк 1
  12. Не претендую на експерта в цих питаннях, тому напишу, що відомо з власного досвіду:

    1. Оцинковку краще не застосовувати. Все-таки потім цим повітрям дихати. Я використовував гнучкі алюмінієві труби.

    2. Також думав вивести повітропроводи з підлоги. Зупинило те, що в такому випадку туди потраплятиме пил та бруд. Вивів на стінах (30 см. від підлоги). Решітки – металеві з жалюзі із «Епіцентру»

    3. В тестовому режимі температура на виході з решітки у мене сягала 92 град. С. Тому трубопроводи ізолював від дерев’яних конструкцій термостійкою фольгованою мінватою.

    • Лайк 5
×
×
  • Створити...