Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Tatyana Kochereva

Пользователи
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Tatyana Kochereva

  1. 10 минут назад, архитектор сказал:

    Ця тема для того, щоб обговорити якусь проблему публічно, щоб користувачі на реальних прикладах побачили нюанси. 

     

    Зокрема - якщо будинок планувалося будувати за певним порядком, то спочатку треба було оформити будівельний паспорт. Відповідно, якщо в будівельному паспорті два поверхи, а по факту збудований один - то будуть проблеми при введенні будинку в експлуатацію. Щоб цього не було, треба підготувати зміни до будівельного паспорту. Якщо було подане повідомлення про початок будівельних робіт, саме на старий будівельний паспорт, і законно побудовано фундамент - то тут ще складніша ситуація.

     

    Найгірший варіант для співпраці - це самовільне будівництво без документів. Це слизька стежка. Якщо від самого початку будівництво було стихійне і не продумане, без документів, без архітектора, то розгрібати це все ще складніше  

    Дякую за коментар і наголошення можливих ньюансів, зараз родина приймає "стратегічне" рішення, з усіма обмеженнями, тому що варіантів розвитку подій може бути декілька. Коли ситуація стане більш конкретною, рішення буде прийнятим - з радістю поділюсь.

  2. Вітаю, потрібна консультація архітектора. 

    Є проект мансардного будинку і під вже нього зроблений фундамент. 

    Зараз змінились обставини і можливості і на цьому фундаменті потрібно побудувати одноповерховий будинок для дорослої пари. 

    Буду вдячна за контакт або рекомендацію фахівця. 

     

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...