Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Макcим Бушев

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Макcим Бушев

  1. В 18.03.2024 в 23:53, Romatr сказал:

    Ну ультра далеко не на всі авто підійде, там же допуски Ваг, БМВ, Мерседес, Рено і т.д. А під тих же американців це треба дивитись DEXOS допуски а я їх щось не бачив в ультрі, а наприклад в HX8 Professional AG 5W-30. 

    Я про те що Шелл Ультра зроблена по GTL я так розумію основа не з нафти зроблена а з газу, відповідно від неї має бути менше нагару в двигуні при роботі.  

  2. В 16.02.2024 в 23:11, Romatr сказал:

    Мені більше таке шелл подобається - rozetka.com.ua/ua/347640126/p347640126/  😄
    Доречі, igorrius поділіться досвідом як ваш двигун працює на соняшняшниковій олії)) Хоча вона вже скоро буде коштувати як звичайна моторна олива))

    Як на Мене Шелл Ультра більш цікавіше виглядає судя чи з тестів що є в відкритому доступі на ютубі, а ціна плюс-мінус на одному рівні. 

  3. 8 минут назад, US7IGN сказал:

    за який час вартість купівлі та обслуговування електрички стає рівною вартості палива, яке б спожило вже наявне авто за такого ж пробігу?

    друг купив теслу і поки що у мене враження що виключно для розваги і мабуть ще на когось враження справити.

    Так електрична це в першу чергу про фан і емоції а не про економію, ну якщо звісно це не бюджетний ліф)) 

  4. Цитата

    Це нормально, у мене Shell Helix HX8 ECT 5W-30, там теж фольги не було, я так розумію в Шелл її не роблять, якось так. Головне дивіться що б код на оригінальність на ШеллЧекк пройшов перевірку. 

    От понапридумують а потім шукаєш зраду де її нема, зрозуміло. Да перевірку код пройшов, перевіряв на офіційному сайті Шелл. Цікаво чому від фольги відмовились вона ж 3 копійки коштує для такого великого виробника як Шелл, дивно. 

  5. Треба допомога, замовляв через інтернет таку оливу Шелл, короче відкрив її, а під кришкою немає ніякої запайки чи фольги(( Це що я попав на "лівандос"? Звоним в магазин ті кажуть що це оригінальний Шелл що б я не переживав..🤷‍♂️

     

    мастило.jpg

  6. В 24.08.2023 в 15:53, US7IGN сказал:

    я завжди мав підозру що в самих поганих літієвих акумуляторах всередині свинцеві :lol:

    Я думав що нормальний літій теж має вагу, а то занадто легкий теж показник що він поганий.. треба глибше копнуть це питання бо шось повербанк на 20 000 нормальний важче ніж лівак на 20 000

  7. В 31.08.2023 в 17:56, kruchenik сказал:

    Хтось мав справу з таким виробом? Хочу почути відгуки, коментарі та іншу будь яку інформацію по темі. Дякую.

    А в мене тільки одне питання, а нашо з клеєного бруса, вид подобається чи що?

  8. 20 часов назад, Romatr сказал:

    Все просто напопередній сторінці я прикладав відео з тестом shell helix hx8 ect 5w-30, так ось там під час тесту, автор чітко каже, що мастило яке простояло довгий час в відкритій бочці, має такі ж показники, як наче на цьому маслі проїхали вже приблизно 1.5тис.км т.е різниця суттєва, як на мене.. 

    Я для себе зробив висновок, що треба бути ще впевненим, що ти взяв оригінал, а не підробку, ось це дійсно квест, в наших умовах. Як на мене не стільки важливий бренд, як те що б продукт був "справжнім". Де ти Шелл купуєш, я наприклад не довіряю торговим мережам..

×
×
  • Створити...