Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Golub____ka

Пользователи
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Golub____ka

  1. ось будь-ласка і фото будиночку звичайним фотоапаратом і ще й тепловізором. Якщо потрібні плани і розрізи - теж можу показати. Вмене ще все збереглося з того час, як він просив мене зробити йому погодження у міських структурах.

     

     

    А фото свого будинка тепловізором ????8-)

  2. цікава ідея з колодязем.. тільки підходить вона в селі , брати з колодязя охоложувати стіни скидативоду в якусь бочку там вона догріється і поливати рослини, Але не підійде місту, брати холодну воду з водопроводу - дорого, а потім куда її дівати в канналізацію ??? адже вона після проходження всіх труб буде не зовсім чистою...
  3. (на счет колодца- колодца - не знаю, надо мощность точно расчитать... не замерзнет ли в нем вода зимой, и не закипит ли она летом...)

     

    в колодці в природі вода ніколи не замерзає... хоча якщо її чимось охолоджувати

  4. и опалубка у вас очень даже прекрасная :)

     

    а по поводу гвоздей: срывали черновой пол в польском доме 34-го года,доски использовали для опалубки,а гвозди,которыми был сколочен пол,вытягивали,ровняли и дальше пускали в ход. старые "кованые" квадратные гвозди.... так что все средства хороши! так держать! :)

     

    вав .. мій дідо жив тоді в Польші і був ковалем :)

     

    гвозді тоже ковав :)

    ймовірно ваші гвозді можуть бути його рук справи

    :)

  5. тайна не большая.. по тій ссилці що давала Таня є назва вулиці..

    придивившись до фотографій будинка (конструкції криші, сусідні будинки ) можна сказати во як він виглядає з космоса , цей будиночок сонця.... :)

     

    я на цьому форумі недавно .. (на іншому форумі я маю статус Головного Критика)

    Ітак я зрозуміла , що перед тим як почати щось будувати непогано б було поговорити з іншими людьми ,подивитись як росли їх будиночкии .. і подумати і мій скоро виросте. Почитати критику .. повчитись на помилках інших, а цей форум чудове місце для того ..

     

    і може скоро тут появиться ще одна віточка з назвою "гніздо Голубки "

    ой я замріялась.. :).

  6. Далі , на рахунок опалення коридору.

    Ні в нас в квартирі, Ні в тітки в будинку в коридорі нема батареї. Фактично коридор опалюється від стін та від відкритих дверей..цього достатньо. в тітки , звичайно в будинку є прихожа а потім поридор .. більше того коридор тримає тепло при провітрюванні кімнат ..

    --------

     

    на рахунок села в нас також участки вузькі та довгі 14 на 80 метрів..

     

    тому будинки однією глухою стіною стоять почти на межі вінка тільки спереді на дорогу та в двір ...

  7. Що мені не подобається -це прохідні кімнати я б надала перевагу коридору.. так як вважаю з ним зручніше.. В селі в нас також є прохідні кімнати а в тітки коридор .як на мене в тітки -зручнішею.. хоча якщо вам так зручно...

     

    Це що не дуже , те що ваші вікна заглядують на чужі участки ... в нас в селі такого не дозволено хата стоїть трохи вбік від межі так стіна там -глуха.. І на всх хатах в такому випадку стіни глухі ,щоб сусіди не зазирали на чужі участки..

×
×
  • Створити...