Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

YuV

Пользователи
  • Публікації

    598
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем YuV

  1. В 28.11.2022 в 10:55, normal сказал:

    Та як не допускається, якщо є штатні коліна і по 90 градусів? Крізь стіну проходьте сендвічем, а там крутіть як вийде, чи є інші варіанти?

    Виходить що потрібно від трійника повернути сендвічем на 45, звернувши в сторону а потім проходити стіну також сендвічем. 

  2. 17 часов назад, normal сказал:

    Если от тройника к топке, то там уже не сендвич, а одностенная труба идет, лишний угол может немного ухудшить тягу при растопке, но даст больше снять тепла с трубы перед выбросом на улицу - у меня вообще зигзаг вышел, но два черных колена отдают много тепла в портал, а керамика дает отличную тягу и все норм.

    1.jpg

    Можливо я не зовсім коректно виразився.

    По аналогії з вашим фото поясню,  трійник у мене в виходить в кімнаті за стіною від каміна, пройшовши стіну до топки сендвіч трубою ми отримуємо вихід достатньо низько, (щось типу того як на вашому фото, якщо я правильно розумію), стіну є ідея пройти сендвіч трубою з коліном через стіну, коліно дещо повернувши в сторону аби не втратити висоти. Але тоді в сендвіч трубі ми отримаємо відхилення від вертикальної осі більше ніж на 45, а це ніби не рекомендується чи навіть не допускається. Хочу поради.

    На фото приміщення за стіною від майбутньої топки.

    IMG_20221126_132241.jpg

  3. Прошу про пораду. Чи допускається відхилення осі сендвіч-димоходу більше ніж на 45град. Ситуація складається так, що після трійника напряму трубою вийти до топки є проблематично, напрошується використання після трійника коліна 45град повернутого в сторону і далі труба до топки, сумарно відхилення від осі вийде в районі 60град. Чи допустимо таке чи цього категорично робити не можна. Дякую за фахову відповідь.

  4. В 31.07.2022 в 13:23, felixx сказал:

    В итоге взял Nordflam ETNA rozetka.com.ua/138250555/p138250555/ , понимаю, что это далеко не лучший выбор, но уже есть как есть. Теперь остается вопрос монтажа, сначала думал делать прямой, через крышу, но почитав умников в интернете, посмотрел мануалы и понял, что все же придется уродовать фасад. Все таки внешний монтаж чаще щадит дураков, которые берутся сами делать то, что должны делать профессионалы.

    Встановили? Задоволені? Давайте якісь фото.

  5. Шо вы начинаете. Человеку за 100 грн/метр пирог делали. За эти деньги 1000% хорошо.

    Ви знаєте на більшості об'єктів ми працювали і за менші гроші... Ну така вже в нас країна і такі часи, нічого не поробиш.

    У меня за 100 грн/метр косяков больше бригада на брусчатке сделала

    Ну хто ж Вам доктор?...

    Кстати: готов взять вас как подрядчика за 100 грн/метр весь пирог мне еще нужно 12 кв м доложить. По рукам? Вы ж справжній майстер?

    Юмор в інших темах...

  6. Дякую, земляче! Будемо рахувати, що на 5 з "мінусом"

    Ну хіба що з маленьким... :good:

     

    Може поділитися інформація, що це за граблі?

    Та це, власне, й не граблі. З технічної і технологічної точки зору все на вищому рівні, зауваження більше до естетичної сторони...

     

    Така "підрізка", в середині площадки вважається не професійною, організацію порядової розкладки в таких випадках потрібно продумувати і реалізовувати не настільки примітивно.

    Замовник міг на цю дрібницю й не звернути уваги, а от справжній майстер такого допускати не повинен!

    IMG_2064.thumb.jpg.4cd321dc82adbf5f91079df850d6625a.jpg

    • Лайк 5
  7. По факту замовили 18 піддонів бруківки h=60мм - 5 сірий, 5 шоколад, 6 персик і 2 жовтий, а також 125м бордюра сірого кольору (60мм)

     

     

    Сумарно необхідно покласти майже 180м2 бруківки.

    Цікаво, навіть дуже... Чекаємо результату, знаючи Вашу манеру викладання "постфактум", впевнений він є.

    • Лайк 1
  8. Задам вопрос, реальный. Я как-то запутался ЕСВ платят не платят, спящий не спящий... В 4-м квартале я стал "дремающим" ФОПом. У меня единый налог 3-я группа - в 4-м квартале 2016 оборотов просто не было мне ЕСВ за 4-й квартал платить?
  9. Було прийнято рішення ослабити підпори стін, щоб оцінити яке навантаження вони можуть витримати, такий експеримент дасть нам розуміння як вести себе далі, при заливкі наступних слоїв.

    Експеримент проводився на найскладнішій стіні, довжина 11,4 м. без перегородок. Ослабили опалубку на 5 мм. і почали заливку.

    Планували лити попередньо 40 см в висоту

    Залили

    стіна витримала, все ок.

    Але ця моя хохляцька жадність вирішила що требе спробувати ще, адже так швидше

    на висоті десь 50-55 см стіна не витримала

    обвал двох углів, та нагнуло трохи цеглу

    Дивне рішення, я ще такого не зустрічав... Проводити сумнівні експерименти при заливці бетоном?... Ви азартний...

    Я взагалі чого затіяв цю дискусію, та тому що був свідком подібного "експерименту"... На моїх очах впала стіна 250мм в одну цеглу, бетон був висотою 1,8м і товщиною всього 0,2м. Не "експериментуйте" так, собі дорожче!

  10. я прорабу раз десять задал вопрос -"что будет, если в следующем году по стене пойдет трещина, как Вы решите эту проблему?"

     

    ни разу не получил ответ.

    Дайте ему почитать форум, и эту тему вчасноти...

  11. Алла, может кто-то из форумчан согласился бы помогать Вам на общественных началах в качестве прораба? Я уверен такие люди бы нашлись, Игорь ведь многим помогал своими советами!
    • Лайк 3
  12. Вопрос стоит как сделать пол балкона. Его незачем зашивать, на нем надо дышать воздухом. Балки надо обделать, залить или еще что. Он не должен быть слишком тяжелый. Вот как видит его дизайнер:

     

    Что тут выдумывать? Проармируйте межбалочное пространство и залейте бетоном, потом добавте отделку по вкусу...

    Насколько я понимаю балки (тавры и швелера) заведены в пустоты панелей межэтажного перекрытия, проблем с весом быть не должно...

  13. 281.2. Звільнення від сплати податку за земельні ділянки, передбачене для відповідної категорії фізичних осіб пунктом 281.1 цієї статті, поширюється на одну земельну ділянку за кожним видом використання у межах граничних норм:

    281.2.1. для ведення особистого селянського господарства - у розмірі не більш як 2 гектари;

    281.2.2. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка): у селах - не більш як 0,25 гектара, в селищах - не більш як 0,15 гектара, в містах - не більш як 0,10 гектара;

    281.2.3. для індивідуального дачного будівництва - не більш як 0,10 гектара;

    281.2.4. для будівництва індивідуальних гаражів - не більш як 0,01 гектара;

    281.2.5. для ведення садівництва - не більш як 0,12 гектара.

    Как работает этот механизм на практике? Есть один участок - просто забить? Или кудато обращатся доказывать свое право на не платить?

×
×
  • Створити...