- 
				
Публікації
294 - 
				
Зареєстрований
 - 
				
Відвідування
 
Про interdalnoboy
- День народження 24.08.82
 
Персональная информация
- 
											
												Пол
												Мужской
 
Відвідувачі профілю
Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.
interdalnoboy's Achievements
Форумчанин (4/13)
36
Репутація
- 
	
	
				Який варіант буде дешевше для літньої кухні?
interdalnoboy опублікував темі в Стіни, перекриття, фасади
Хочу зробити невелику "кухоньку/склад/сарай" 4х5. не жилу. Але щоб взимку підтримувати в ній температуру +5-+10. Вагаюся між газоблоком, СІП і каркасником. Що дешевше буде? По надійності ГБ виграє звичайно... - 
	Виглядає дуже апетитно. Візьму на пробу
 - 
	Проблема з часом. Для чорниці треба підготувати землю, на це зараз просто нема часу. Смородину посадив вже
 - 
	Вітаю. А існує готовий кислий грунт для чорниці?
 - 
	Вітаю. Замовлялв влітку саджанці чорниці та смородини, але прийшли вони лише зараз. Хочу знести на зиму до погрібу, а весною посадити. Саджанці чорниці у горшечках ~ 10х10х10см. Смородина у землі і обмотана плівкою. Чи перезимують нормально рослини?
 - 
	Живу у місті, у приватному секторі. На самому початку було пару раз таке що термостат включався, а передатчик при цьому не отримував сигналу. Дуже перживав щоб не замерзла система, але ось уже два роки відколи в'ївах у будинок термостат працюєбез нарікань. Працює вай-фай, пульти телевізорів, через стінку мікрохвильовка стоїть - проблем немає. Правда вже з'явивяся індикатор батарейки ( майже три місяці тому), але працює стабільно досі. Доречі, якщо міняти батарейку то всі налаштування зіб'ються?
 - 
	Можливо має значення сумма щомісячного надходження? Ну так для чого тоді карта, якщо на неї не будуть приходити надходження?
 - 
	Я б так само сказав, але шлунок каже що не варто Костя, а що значить продукт "живий" - я про травяні соуси... І яка гострота у ваших гірчиць? Як козацька чи міцніше?
 - 
	А, ще хотів написати після того як скуштував джем з перчиком... тяжко люблю соуси, але шлунок ставить обмеження на їх гостроту.. так ось, про що я - якби якось виділити окремо соуси лагідні як то манго Ха чи персик Ха, середні, як то аджички, та соуси для тих у кого сталевий шлунок як то ферментовані соуси А то на сайті дивлюся, і не знаю що піде мені, а що ні ... То також, побажання, так би мовити А, перепрошую, вже бачу що це є на етикетці
 - 
	Хочу сказати декілька слів.. Камберленд - це щось неймовірне, діти сказали щоб я навіть не доторкався до банки, то все їхнє . Лиш приніс, відразу відварив спагетті і кинув ложечку харіси лагідної - смакота. Часникове песто ще не пробував, але вже є ідеї на вихідні дні... Зовнішній вигляд - стає дедалі краще, стильно, на столі виглядає гідно, не гірше інших брендових соусів, а смакує краще. Єдине щого мені б хотілося, оскількия не гурман і не шеф-кухар - пару рецептиків до кожного соуса. Класно було би робити це у вашому стилі - Можна у вигляді листівки поруч із баночкою.. ну це так - особисте побажання. Ще раз дуже дякую за смаколики
 - 
	Згоден. треба іти у масси - соуси того варті
 
