Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

interdalnoboy

Пользователи
  • Публікації

    294
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем interdalnoboy

  1. Хочу зробити невелику "кухоньку/склад/сарай" 4х5. не жилу. Але щоб взимку підтримувати в ній температуру +5-+10. Вагаюся між газоблоком, СІП і каркасником. Що дешевше буде? По надійності ГБ виграє звичайно... :oops:
  2. Перемычка в котле просто убирается и подключается термостат? Никаких релюх не нужно? Или там силовая перемычка?

    Просто убирається перемичка а замість неї контакти від приймача програматора і все :). ніяких реле не треба. перемичка зовсім не силова

    • Лайк 1
  3. Вітаю. Замовлялв влітку саджанці чорниці та смородини, але прийшли вони лише зараз. Хочу знести на зиму до погрібу, а весною посадити. Саджанці чорниці у горшечках ~ 10х10х10см. Смородина у землі і обмотана плівкою.

    Чи перезимують нормально рослини?

  4. Поделитесь информацией, у кого такое случалось - это происходило в городской или сельской местности ?

     

    Живу у місті, у приватному секторі. На самому початку було пару раз таке що термостат включався, а передатчик при цьому не отримував сигналу. Дуже перживав щоб не замерзла система, але ось уже два роки відколи в'ївах у будинок термостат працюєбез нарікань. Працює вай-фай, пульти телевізорів, через стінку мікрохвильовка стоїть - проблем немає. Правда вже з'явивяся індикатор батарейки (:) майже три місяці тому), але працює стабільно досі.

     

    Доречі, якщо міняти батарейку то всі налаштування зіб'ються?

    • Лайк 1
  5. Можливо має значення сумма щомісячного надходження?

    Т.е если у вас личная карта а не ФОПа и на неё приходят деньги

    Ну так для чого тоді карта, якщо на неї не будуть приходити надходження?

  6. А, ще хотів написати після того як скуштував джем з перчиком... тяжко люблю соуси, але шлунок ставить обмеження на їх гостроту.. так ось, про що я - якби якось виділити окремо соуси лагідні як то манго Ха чи персик Ха, середні, як то аджички, та соуси для тих у кого сталевий шлунок :) як то ферментовані соуси :) А то на сайті дивлюся, і не знаю що піде мені, а що ні :)... То також, побажання, так би мовити

     

     

    А, перепрошую, вже бачу що це є на етикетці

    64308079_644350519364637_4455112053643804672_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_oc=AQnySTx1fjckY8xc8NTbTSptGslMr4yorP0yqL1cMCSwVULxI6LApgfD5cOpgnQC83Q&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=d00c6d52a16960bfa1acea01c040d389&oe=5DB25372

    • Лайк 1
  7. Хочу сказати декілька слів.. Камберленд - це щось неймовірне, діти сказали щоб я навіть не доторкався до банки, то все їхнє :). Лиш приніс, відразу відварив спагетті і кинув ложечку харіси лагідної - смакота. Часникове песто ще не пробував, але вже є ідеї на вихідні дні... Зовнішній вигляд - стає дедалі краще, стильно, на столі виглядає гідно, не гірше інших брендових соусів, а смакує краще.

    Єдине щого мені б хотілося, оскількия не гурман і не шеф-кухар - пару рецептиків до кожного соуса. Класно було би робити це у вашому стилі -

    Овочі гриль (кабачки/баклажани) чи м'ясо трохи змастити і уууух! До сметані чи майонеза додати -пікантно! У перші страви додати - ароматно! На чорний хліб намастити тай з салом тай під келих оковитої - мммм!

    Добавляти можно у любу страву де доречний часник!

    Можна у вигляді листівки поруч із баночкою.. ну це так - особисте побажання. Ще раз дуже дякую за смаколики :flag1:

    • Лайк 3
  8. Кто клеить будет?

    сам. дякую.

     

    Про піну - я мав на увазі клей-піну. вона наче не так розширюється і швидше схоплюється. Стики запінювати перед тим як стикувати листки між собою чи коли листки вже приклеїлися до поверхні?

  9. Дуже дякую. скажіть ще, будь-ласка, на що краще клеїти - на піну чи на суміш клейову? А то почитав тему, та однозначної выдповіді не отримав. Чи тут "на любителя"? Пінопласт 100мм на газоблок. рівний
  10. Скажіть будь-ласка, якщо зараз утеплити стіну пінопластом, а армувати і штукатурити по весні, то пінопласту щось буде? чи від такої дії не буде ефекту? По фінансам просто не витягую утеплення з штукатуркою, а утеплитися треба бо північні кімнати реально холодніші стіни мають
  11. нормально по технології зробіть захисний шар з сіткою

    А де можна почитати про правильну технологію утеплення? А то на ютьюбі багато відео але в коментарях завжди куча критики. Мене цікавить як бути на кутах будинку правильно і біля вікон - вікна не утоплені і на одній лінії із стіною.

  12. Хочу сказати декілька слів про новинку - джем з хабанейро. Спробував цей експерементальний соус - як завжди на висоті. Смак джему на гострота перцю дають неповнорне відчуття. спробував його у бутербродах, на тостах.. навіть діти просять помастити трошки :). Тому тепер за соуси іде війна :). Сподіваюся що він увійде у "серію" на наступний рік.
    • Лайк 1
  13. Скажіть будь-ласка - чи можна утеплювати будикон ЕППС повністью? Стіна із стоунлайто 300мм Д500. Хочу клеїти на клей піну. Думаю про ЕППС тому що він має трохи більшу міцність і бортики щоб не було мостиків холоду.
  14. Великий радіус, якщо трубогибом.

    це без радіусу - із стіни вже виведені крани. просто досить низько від ванни вийшло. потрібні прямі трубки. ці самозажимні фітінги? можна без спеціального інструмента зробити?

  15. Вітаю. Хтось може зробити хромовані трубки під 3/4 або 1/2 різьбу для того чтоб полотенчик перенести вище? Треба дві трубки по 45см гайка-штуцер. У нас всі кажуть що можна лише з ППР робити, а я не хочу так бо це не естетично. Якщо можна, то я згоден зробити оплату наперед на карту ПБ.
×
×
  • Створити...