Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

artur100

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем artur100

  1. Хочу робити ремонт на балконі(панельний будинок розмір балкону 3,4мХ1,1м), потрібна ізоляція стиків на потолку(і як заробити металевий люк?),вирівняти підлогу, утеплити з середини і пофарбувати. Хто може підказати скільки майстри беруть за таку роботу, і які матеріали краще використовувати для гідроізоляції швів?:Bravo:
  2. Кстати как основу под этот ламинат рекомендую пробковую подложку 2мм или 3мм. Вот можно глянуть цены тут.

     

    Себе дома стелил пробку 2мм под ламинат Kronoflooring коллекция Kronostep 32 класс.

     

    Хочу брати собі під ламінат 3 мм пробку, чи не буде вона прогинатись на замках?

  3. Подивіться Упофлор. Недоліки термо- і тонованої деревини:термодеревина, наприклад ясень, з роками стане світліше і не буде такого насиченого "кон"ячного" кольору, деревина затонована в різні відтінки гарна тільки до перших царапин. Якщо хочете деревину такого відтінку беріть екзотику.
  4. Лиственица мягка порода деревини(по твердості теж саме що і сосна), вмятини від жіночих каблучків буде дуже видно-беріть дуб, або ще краще екзотику(наприклад мербау-не набагато дорожче вийде чим дуб (ссылка устарела)-203 грн.parquethall.net.ua).

    Не беріть лак на водній основі, краще на алкідній, уретаново-алкідній:дешевше, товщина лакового покриття більша(відповідно зносостійкість більша), і глянцевий лак міцніший і гарніший ніж півматовий.

    • Лайк 1
  5. Добрий день "строители".

    8-)Планую вкладати буковий паркет на клей "Ансеркол" по цементній стяжці. Можливо хтось працював з цим клеєм? Цікавить чи не буде паркет з часом відставати від стяжки, і яке загальне враження від роботи з цим клеєм.

  6. Добрий день "строители".

    А хто в курсах такої теми як очистка стяжки від смоли зі старого паркету. Можливо хтось має досвід чим краще відчисти?............, бо відривати її сокирою вже немає сил. І чи потрібно відчищати до чиста, і чим вирівнювати стяжку? Підкажіть хто у Львові продає ламінат Haro.

×
×
  • Створити...