Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

TTI

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем TTI

  1. Всем добрый день, прошу прощения за вопрос, возможно он в теме уже и подымался, к сожалению нет времени читать, я хочу совет, чем лучше штукатурить стены с ракушняка. А так же интересуют расценки. Большое спасибо за ответ, в случае вопросов по объему работ, если от этого зависит цена, пишите отвечу. Еще раз спасибо.
  2. Уважаемые формучани!

    Хочу строить дом в Глевахе. Подскажите пожалуйста номер телефона хорошего архитектора, чтоб можно было сделать правильный план дома. Я уявляю дом, но как правильно воплотить его в жизнь (колич.материалов, размеры комнат и т.д).

    Буду очень признателен за ответ.

  3. Мав досвід користування як гаражом так і машина під навісом.

    Переваги машини під навісом - прийшов сів в машину і поїхав не потрібно відкривати гараж а потім його закривати.

    Недоліки машини під навісом зимою дуже непреємно сідати в холодну машину,проблеми з акамулятором в -25...30град.,літом також не приємно сідати так як в машині жарко,машина практично завжди грязна , якщо машину помити то на ранок машина вся в пилюці ( особливо на чорній і великій машині це дуже замітно )

     

    Недоліки машина в гаражі - треба відкривати і закривати ворота що в принципі з секційними автоматичними воротами не проблема.Про запахи нічого не скажу ще ніразу не відчував в гаражі запах бензину.Причому наоборот в мене в гаражі завжди пахне віддушка від склоомивача - досить приємний яблучний аромат.

    Переваги машина в гаражі (неопалюваний)- зимою машина завжди тепла навіть при -30 на дворі в гаражі нижче 0 температура не опускалась,зараз в спеку особливо актуально що в гаражі машина прохолодна .Машина завжди чиста ( без пилюки ) після мойки, сусіди не занють чи ти в домі чи ні .

     

    Хорошое предложение про соседей.

  4. Добрый день формучани,

    я хотел над пристроеным гаражом к дому еще одну комнату делать, но как раз и отговаривают в постройке гаража к дому, не потому что там хламосборник, а потому что:

    1)пожароопасно;

    2) вечно запах выхлопов, ГСМ и т.д.

    3) удешевления гаража не будет.

    Может Вы мне еще что то посоветуете?

    Заранее благодарен.

×
×
  • Створити...