Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

C.R.A.Z.Y

Пользователи
  • Публікації

    338
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем C.R.A.Z.Y

  1. Минулої пятниці трішки промерз на морозі, вечером почався сухий кашель, на наступний день поломало тіло, без температури, і продовжились звичайні симптоми простуди, як на мене: закладений ніс і "важка голова"... Затягнулось це все на тиждень, і вирішив я сьогодні піди до терапевта. Послухав легені, поміряв кисень, все в порядку. Каже, по бажанню можу зробити тест на корону, ну ок. Йду додому, дзвінок від лікаря, тест позитивний! Якось так... Дуже дивно, але в моєму випадку, корона протікає легше звичайної простуди, тільки довше по часу... Таблетка парацетамолу і почуваю себе чудово.
  2. Якщо зараз перейти в НГ на річний, то наступна зима, тариф річний тільки по цінах грудня? я правильно розумію? Тобто, щоб по низькій ціні літом перейти на річний, треба одну зиму пройти на місячному!?:pozor:
    • Лайк 1
  3. Скажіть, будь ласка, хто перейшов у НГ, куди вносити показники за газ? В особистому кабінеті, як не дивно, такої функції не бачу. І якщо перейти на річний, то чи потрібно вносити показники кожного місяця всерівно?
  4. Що мені цікаво, якщо зараз підключити в Нафтогазі тариф річний (з грудня по грудень), то чи буде змога підключити влітку річний по нижчій ціні? Тобто застрахуватись влітку на наступну зиму, якщо доживемо звичайно:rolleyes:
    • Лайк 1
  5. подала заявку до нафтогазу 29 жовтня. сьогодні подзвонили з вінниця газ і запитали до кого я перехожу і яку ціну пропонує новий постачальник :)

    То ви вже перейшли? Маєте доступ до особистого кабінету у Нафтогазі? Бо я подав 28 жовтня через Приват24, через декілька днів заяку успішно обробили і все, глухо....

  6. Також хочу утеплити фундамент ЕППС, як на малюнку зверху, відмостки ще нема. Частина фундамента в землі покрита бітумом і покладена плівка з пупиришками... Хочу відкопати 50см і приклеїти стиродур. Не знаю що робити з плівкою, коли відкопаю фундамент. Обрізати чи пускати поверх Еппс??
  7. Планую утепляти весною цоколь з фундаментах блоків. Блоки ззовні були оброблені бітумом , укладена плівка з пупиришками, і засипано глиною. Хочу відкопати на 50 см, але не знаю що робити з плівкою? Обрізати чи пускати над ЕППС? Підкажіть, будь ласка!
  8. Також котел працює з програматором. Так от, при виставленій температурі на котлі в 40 градусів, газу витрачається в два рази більше, ніж 55 градусів.( Для гистерезису 0,4 градуса).
    • Лайк 1
  9. В 60-й серії еркер може бути у двох варіантах виконання. Скоріш за все у Вас 1-й варіант. Не думаю, що запінювання металевої труби дасть якийсь помітний ефект. Я би утеплював її зовні чимсь на кшталт ЕППС.

    Дякую! З кімнати видно, що все таки другий варіант.

  10. Еркерна труба не мала би промерзати при такому відносно невеликому морозі. А що за профільна система?

    Рехау 60. Труба не утеплена. Я так розумію це просто пластикова труба, хоча при покупці мені ціну загнули... Вікна встановлені в 2012 році.

     

    Добавлено через 7 минут

    Вид з вулиці.

    IMG_20190108_125136.thumb.jpg.6f03eb40ceade99ace8a5fef4907a7ca.jpg

  11. Є в мене два кутових вікна, які з'єднані пустотілою трубою. Коли температура на вулиці опускається нижче 10 градусів морозу, на трубі конденсується вода і замерзає, в кімнаті. Думаю, акуратно, зсередини, просверлити трубу у двох чи трьох місцях, задути клейпіною, дирки заклеїти якимось закльопками. Ну і робити це звичайно вже на весну, коли буде тепло.

     

    Боюсь наробити дурниць, то ж хочу послухати думку форумчан. Дякую.

    IMG_20181231_103908.thumb.jpg.7409385d786915b20afaa4071924432a.jpg

  12. 60-65 рука ещё терпит, выше уже врядли

    Труба не гаряча, просто тепла. Температура на котлі виставлена 55, догріває до 60 гр. Котел димохідний Дюваль. Він що в мене раптом перетворився на кондисаційний?:D. Просто в іншій темі, мене чуть брехуном не називали, з руками щось не те, запевняли, що у гофрі повинна бути температура як у камені згоряння...

  13. Якщо при атмосферному тиску на мінімальній потужності полум'я температура вихлопних газів 63 градуси, то це вже конденсаційний режим.

    В робочому режимі котла, спокійно тримаю руку на гофрі (типу гармошка) одразу на виході з котла. Яка в мене температура вихлопних газів?

  14. В мене також ""кровельщик" который всю жизнь перекрывал крыши" не дав контр рейку. Навіть конструкція стропил ідентична, але не черепиця, а профіль. В мене все сухо, 20см вати. Питання чому в вас плівки навпаки?
    • Лайк 1
  15. А ничего, что у меня прямо сейчас 12,7Вт*м кв. ? Площадь 240, расход в сутки 8,6 кубов газа. В доме 21 градус на 1 этаже, 19 на втором и 17 в отапливаемом цоколе. Шо за истерика? :D

    Як ви цього добилися? Цоколь у вас утеплений?

  16. Стеклопакеты есть?Через стекло больше всего тепла уходит. Ставьте двухкамерные. Я купил дом с однокамерными и буду по чуть чуть менять а то холод из них “течет”. При чем проблема не в резинках и фурнитуре а в том что два стекла мало для нашей 5-й климатической зоны. Ну и дом бы утеплить. У меня неплохо утеплен но все кушают окна. И крыша кстати тоже ест тепло если не утеплена.

    Згоден за вікна. Особливо помітно по вікнах, коли темперетура опускається нижче 10 морозу. Я по молодості поставив однокамерні, вікна рехау, тепер жалкую. А це взагалі реально тепер поміняти на двокамерник склопакет?

×
×
  • Створити...