Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Любовь

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Любовь

  1. Есть большие экземпляры ?

    Взял бы на рассаду :)

     

    Есть большие и маленькие и много ) приезжайте !

     

    Добавлено через 1 минуту

    Я как специалист по облепихе хочу сказать , что она там и не росла бы у вас в низине , ей нужен песок и сухая земля

    Так что садите вербу или калину там

    • Лайк 1
  2. Питання таке : при переплануванні квартири необхідно щоб проект нового перепланування робив обовязково український архітектор чи може будь-який наприклад білоруський . Щоб потім не було проблем з узгодженням перепланування
  3. Оба хуже, як казав товариш Сталін. :D

     

    В першому варіанті принаймні є ізольована вітальня-студіо, яка може бути ізольованою спальнею. В другому варіанті вітальня є прохідною в усі боки і для сну категорично не придатна. Так, лоджія маленька, але вона в якості кімнати все ж веселіша за вузький тонель з балконом.

     

    А загалом це добротні сучасні проекти, які просто НЕ розраховані на перепланування. Можливо, є сенс пошукати чотирикімнатні приблизно за ту ж вартість. ;)

     

    На жаль наразі це є єдині варіанти які нам підходять , або точніше в будинку ,який нам підходить за всіма параметрами ,бо квартира це не тільки планування ,але і місцерозташування будинку і якість буд-ва і тд і тп

  4. Тут у вас виходить кімната площею менше 8 кв. м (якщо рахувати без балкона) і шириною менше 2 м... :o Ну, не знаю. Простіше зробити спальню замість кабінета №5, там хоч світла багато, не буде клаустрофобійного ефекту. Односпальне ліжко, маленька шафка, столик зі стільцем - нормально розміщуються.

     

    В такому разі не треба нічого міняти із санвузлами: №1 - майстер-спальня, №2 - спальня для старшої дитини, №5 - спальня для молодшої дитини.

     

    Але! Раджу звернути увагу на вітальню, яка у цьому проекті, м'яко кажучи - великий коридор, а не місце сімейного затишку.

     

    Я так зрозумів, ви тільки приміряєтесь до купівлі. Є інші трикімнатні проекти з цієї ж "опери"?

     

    №5 -це фактично балкон і він ну дуже маленький . Інший варіант є тільки в першому пості ,але мені він виглядає ще складнішим для перепланування ( Чи не так ?

  5. Я бы изменила комнату №1, преобразовав ее в спальню. Отделила бы ее от кухни стеной параллельной балкону, вход сделала бы дальше по стене из коридора, а все стены из коридора в кухню и кусок стены, который останется от комнаты - снесла. Это минимально, чтобы все не перестраивать. Правда, получится, что в этой спальне не будет личного санузла....Но раньше как-то жили, даже в 3-х комнатной квартире с одним санузлом посередине коридора, а здесь на всех хватит, только выхода из спальни не будет)))

    Или 11 - это не балкон?

     

    11-ЭТО балкон , одну спальню можно сделать и без общего санузла или общий для детей , три спальни -это одна для родителей и две для детей

×
×
  • Створити...