Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Pigeon

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Pigeon

  1. Добрый день уважаемому сообществу :)

    Подскажите, каков порядок подачи жалобы (и главное куда) на областное отделение ДЗК? В частности интересует по Макаровскому району...

    Ситуация: прошло почти 4 месяца с попытки поставить печать на акте о смене владельца. Сначала говорили, что через 2 месяца нужно будет подъехать заключить договор, после чего начнется процедура. Ессно, никто не звонил. На мои звонки отвечали: "Перезвоните через месяц, может что-то изменится". Еще через месяц - та же ерунда. Еще месяц - можно не продолжать :) Чую, процесс затянется на год, если не больше, к чему, если честно не готов. "Ускорители" предлагали сделать НОВЫЙ акт за месяц; по определенным причинам мне новый акт пока не нужен, достаточно просто печать. Прождав такое кол-во времени нет желания платить "за ускорение" проставления печати (было бы раньше - может и уплатил бы) - хочу постараться довести дело типа законным образом... Поэтому, подскажите, что, как, куда и кого нужно "торбить" в данном случае :)

    Спасибо всем откликнувшимся :)

    Те же грабли в Васильковском р-не, жду с 15.03.11 :(

  2. Я згоден з усіма, хто через чужу халтуру мав особистий клопіт. Совісних продавців обмаль, в основному - торгаші. Їм аби гроші, а ви хоть горіть. Через це самому прийшлось ковирять все. Розумієте, техніка може ламатись - люба! Але така "брехня" як статистика показує якесь середнє. Українські виробники мають добру ідею - на цьому добро може закінчитись. Китайські виробники мають лише калькулятор в голові. Питають в НАШИХ УКРАЇНСЬКИХ замовників - як вам зробити - добре чи дешево? І що ви думаєте, шановний читачу, НАШІ УКРАЇНСЬКІ замовники вибрали :twisted: ???

    В Америці я купував майже все китайське - ноути, іграшки, ганчірья - все по сьогодні служить - аж страшно :crazy: !!! Купив китайський стаб Форте 10000 в Україні, розраховуючи на власний попередній досвід та забув хто його замовляв з Китаю !!! Їхав стаб до мене з Одеси. (Шалом всем нашим людям :D). Працював стаб чудово до першого стрибку ПО НАПРУЗІ ! Вигорів так, що аж вольтметри позападали як очі в трупака (маю фотки для суду!). З цього моменту ковиряю все сам заради особистої безпеки. ТА ніяк не второпаю, чому ж в Америці у друзів працює, а в мене в Україні - горить? Не китайці винні - А МИ, ЖАДОБА НАША, ХИТРІСТЬ заробити на своєму, ВПАРИТИ свій НЕ ПОГАНИЙ товар (СНПТО, СНПТТ) ДУЖЕ ДОРОГО, або не дорого ВИБРАКОВКУ (Форте) з Китаю - згорить, так тож з Китаю :fool:!

    Коли ми будемо пропонувати один одному лише те і по тій ціні, що бажали б собі та своїм рідним? Вибачте за відвертість та флуд.

  3. Luxeon WDS 10000 - це сервоприводний стабілізатор. Повільний дуже.

    Якщо на лінії часто працює зварка, то сервоприводного стабілізатора не можна ставити. Він не встигатиме реагувати на зварку. Краще вже ніякого не ставити, якщо на лінії зварка працює, ніж ставити сервоприводного. Бо сервоприводний через свою тормознутість лише посилить відхилення напруги після себе (в моменти розривання дуги він дуже завищуватиме вихідну напругу).

    Тому у Вашому випадку лише електронний (тиристорний чи симісторний), або ніякого.

    Ну й в таких умовах сервоприводний чи релейний стабілізтор довго не проживе...

     

    Дозвольте з Вами не погодиться. Маю два стаби кебо серво 10000 та релейник люксеон 10000 в двох будинках. Іще маю сусідів кулібіних, які то зварюють щось, а потім трощать, та то їх справи. Опалення та ГВП в мене на Беретта сіті двоконтурне турбоване(!)., тобто цілий рік працює. Більше року питань до стабів НЕМА!!! Встигають аж бігом. Котли Беретта примхливі та і в них нема питань до напруги!!! А коли "0 отгорел пол третьего ночи на ТП в Васильковском районе", то на ранок вся "улица вешалась" від збитків з прокльонами на "РЕС". А китаїць Кебо та китаїць Люксик мають захист і по току, і по НАПРУЗІ - вимкнулись, то ми нічого і не знали до обіду, поки сусіди "неосчастливили нас этой замечательной вестью". Тепер про погане: 1.Кебо, коли сусіди кулібнічають, наче дрова пиляє (і я його розумію), а Люксик як радистка Кет. Та вони в мене в гаражі, а не під ліжком :) і мені побарабану;).

    2.Кебо серво запищали щітки через пару місяців роботи (горе давить на вуха :o). Вимкнув, витер, змастив "электровазелином для ответственных контактов" злегка! Забув "про это" по сьогодні :D.

    Навіщо це я описую? "Практика без теории слепа, а теория без практики МЕРТВА!" Думайте! Коли гроші замінюють мізки - думать не потрібно. Що вам прокукарікали торгаші - те і беріть!!!

    Був в Боярці в товариша. Бачу три СНТП по 7кВт в прихожці. "Уважуха! -думаю про себе, - Зумів таки, молодець!"

    "-Дорогой!- чую голос його дружини -А почему у нас свет моргает?"

    "-Так ведь ... ступенька - оно и в Африке - ступенька!!! - с паузою відповів товариш дружині маючи великий досвід електрика. :beer:

  4. Я когда то интересовался этим прибором и вот что нарыли на нашем форуме запостено с полтора года назад:

     

    (ссылка на изображение устарела)

     

    Схема взята отсюда www.siliconchip.com.au/cms/A_109592/article.html

     

    Это и есть смарт-бой с коррекцией по номиналам!!! Я его ковырял и фоткал :)))

    Думайте - как можно у нас разводить не только кроликов!!! :lol:

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...