Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

leklos

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем leklos

  1. Продам земельну ділянку в Дударкові 8+8 соток. Є всі необхідні документи. Можете придбати як 8 , так і 16 разом. Ділянка знаходиться на кінці села. Газ+світло недалеко. Дуже гарне місце для будівництва свого будинка. Поруч ліс (багато ліщини), в дитинстві часто їздили на пікніки. Одним слово мальовниче, затишне місце. Транспортна розв*язка дуже хороша. Кожних 30-40 хв маршрутки на Київ. 4 рази на день на Бориспіль.

    Вартість за 1 сотку = 1,5 тис. дол. Можливий розумний торг.

    Якщо Вас зацікавило, пишіть в ПП або мені на емейл prosta@ukr.net

  2. Можу Вам запропонувати свою власну земельну ділянку в Дударкові 8+8 соток. Можете придбати як 8 , так і 16 разом. Ділянка знаходиться на кінці села. Газ+світло недалеко ( скільки метрів до найближчого стовба зараз не скажу, але якщо Ви захочете знати, то на вихідних можу відписати точно). Дуже гарне місце для будівництва свого будинка. Поруч ліс (багато ліщини), в дитинстві часто їздили на пікніки. Одним слово мальовниче, затишне місце. Транспортна розв*язка дуже хороша. Кожних 30-40 хв маршрутки на Київ. 4 рази на день на Бориспіль.

    Вартість за 1 сотку = 1,5 тис. дол.

    Якщо Вас зацікавило, пишіть в ПП або мені на емейл, або сюди в гілочку

     

    Пропозиція актуальна.

    Можете приїжджати дивитися на ділянку.

    Можливий розумний торг

  3. Куплю участок от 6-8-10-12-20 соток в Дударkове Бориспольского р-на,

    Сумма, которую планируется потратить на покупку участка - 8 -10 к.уе.

    Условия - участок "под застройку", не садоводчество, наличие электроенергии не далее "одного столба", газ не важен, но приветствуется. Участки "на Молодежной" не интересуют.

    Возможна покупка участка "на двоих", если участок большей площади.

     

    Спасибо за предложения.

     

    Можу Вам запропонувати свою власну земельну ділянку в Дударкові 8+8 соток. Можете придбати як 8 , так і 16 разом. Ділянка знаходиться на кінці села. Газ+світло недалеко ( скільки метрів до найближчого стовба зараз не скажу, але якщо Ви захочете знати, то на вихідних можу відписати точно). Дуже гарне місце для будівництва свого будинка. Поруч ліс (багато ліщини), в дитинстві часто їздили на пікніки. Одним слово мальовниче, затишне місце. Транспортна розв*язка дуже хороша. Кожних 30-40 хв маршрутки на Київ. 4 рази на день на Бориспіль.

    Вартість за 1 сотку = 1,5 тис. дол.

    Якщо Вас зацікавило, пишіть в ПП або мені на емейл, або сюди в гілочку

×
×
  • Створити...