Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Mariia

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Mariia

  1. Ремонт продовжується і доходить свого логічного завершення.

    Замовлено потолки 5600 грн. та унітази. По готовності відпишусть.

     

    рада читати ваше продовження, я свій закінчила вже, правда бюджет вийшов не такий і маленький як хотілось...

    й ще залишились деякі "недоделки" із серії поставити двері, а так як вони не стандартні то доволі дорого виходить - тисяч і засклить балкон..

     

    у вас вже зовсім скоро кінець)

  2. Може порекомендуєте де поитку купити за дешево?

     

    шукайте виробників, тойже Атем

    я брала ІнтерКераму, це також Україна і досить пристойно виглядає, як у побуті буде побачимо, я наразі вже закінчила, зараз купую техніку що теж мяко кажучи не бюджетно... завдяки вашій темі знайшла майстра що зробив натяжний потолок і його роботою я дуже задоволена, можу рекомендувати

  3. Я думаб у вас то OSB. під ламінат мабуть буде добре. в мене підлога рівна і я просто постелю лінолеум. Всеодно арендарі ламінат вбють навіть дорогий. А на кухні вам теж треба або лінолеум або плитку. Я все закатаю одним лінолеумом. Куалю рулон самий маленький і мені вистачить.

     

    Як Ви? Як Ваш ремонт продвигається?)

    давно ви не писали

  4. Я думаб у вас то OSB. під ламінат мабуть буде добре. в мене підлога рівна і я просто постелю лінолеум. Всеодно арендарі ламінат вбють навіть дорогий. А на кухні вам теж треба або лінолеум або плитку. Я все закатаю одним лінолеумом. Куалю рулон самий маленький і мені вистачить.

     

    так мабуть ви праві про осб, в мене теж рівна

    скрізь буде плитка - коридор/ванна/кухня/балкон, а т кімната мабуть ламінат, просто думаю що можливо з осб тепліше було б... хз.. все ж таки опалення індивудуальне не хотілося б забагато його, краще гарно утеплить і краса, ну це мені так здається)))

  5. Купив клей кулид 2 пачки по 50 = 100 грн.

    Потолок буду робити натяжний - це найдешевше та найшвидче. Та і враховуючи що стеля не жорстка і можливі прогиби вразі ходіння по ній. І можливо колись я розширюсь на горище а потолочок вже буде стояти.

    Для всієї квартири знайшов за 5200 грн з закривною планкою. ТОбто весь потолок от і до.

     

    так ви знаєте в мене приблизно тех так виходить, теж буду робить натяжний полок - і швидко і зручно й не треба мучиться з гіпсокартоном як я раніше планувала. а підлога у вас рівна? бо в мене сама підлога досить рівна, забудовник робив лазерну стяжку, а ось зайшла до одних з сусідів, то вони поверх постелили дсп (чи щось таке дуже схоже на дсп) і поверх вже буде ламінат, ну тобто так для теплоти явно буде краще... тепер теж думаю на рахунок дсп...

  6. Поклеїли шпалери в кімнаті з одної сторони полосаті, а з іншої молочного кольору. Сьогодні клеїмо кухню та балкон. Коридор від масивної шпаклівки ще сохне до четверга.

     

    Буду планувати робити воду та каналізацію на вихідних.

     

    Хотіла запитати - а як ви плануэте потолок?

    у вас розводка каналізації і води ж зроблена в квартирі?

  7. Для бюджетного ремонта нужны не дорогие материалы. Я недавно нашёл решение вот оно stroyploshadka.ua/

     

    я переважно в Анжіо купляю, плитку купила в виробників, шпалери лиш тільки вчора в епіцентрі, а так все переважно в Анжіо

    • Лайк 1
  8. ksmshop.ru/gkl/gkl_raschet_materialov_potolok_karkas.html

    І на майбутьне створіть свою тему та питайте такі речі там. Якщо у вас є питання по облаштуванню вашої квартири то пишіть в особисте.

     

    Наразі намалював кухню - думаю до 4000 грн.

     

    дуже дякую за ссилку

    кухня Ваша сподобалась, в мене теж не кутова

    ще раз дякую

  9. 1188251933_.thumb.jpg.cf554dc88a462a5f620ea6b3107529bc.jpg319057036_.thumb.jpg.64713f55c1df1b2c6992207997546585.jpg1407116948_.thumb.jpg.aec25e32991ea1f8f856fd59e001e1c8.jpg

    ось, так як у мене

    наразі зроблена розводка електрики, також закуплена плитка + клей для неї і обої, ще не вирішене питання по малярці, а також по потолку.

    потолок планую просто зашити гіпосокартоном, просто буде рівний.

    Можливо підкажуть знатоки, для того щоб зашити гіпсокартноном, зрозуміло скільки його потрібно, це легко порахувати, а скільки потрібно металу (профілю) для того щоб його підбити під стелю. я так розумію там підбивається профіль квадратами, яка має буть площа квадрату, наприклад якщо кімната 5,00 на 3,68.

    наперед дякую всім

    також питання до автора, а який у вас балкон і що там? бо у мене наприклад, просто металеві перегородки, і я думаю їх демонтувати, закласти по пояс газоблоком і поставити склопакети.

  10. Mariia стіни в мене дуже пісчані. Пройшовши по сосідам я побачив що 2 квартири пповністю оббили все гіпсокартоном зі словами, цитую:

     

    " пройшла зима без опалення і штукатурка почала віслоюватись. Ліпше я раз зроблю все як слід і буду жити спокійно. Бо знайомий дробив без гіпса і через 5 років все відбивав і переробляв бо почало відпадати"

     

    Я буду робити бюджет і тому все буде по простому. Я однозначно буду шпаклювати і клеїти шпалери. Ваш процес я підправлю: грунтувати, старт, фініш, грунтувати, шпалери. Якщо з'єкономити і не сильно вимахуватись можна так: мультіфініш (чи поганенько старт+ фініш) і потім шпалери під покраску - на цих шпалерах не видно стиків і всі нерівності губляться. В мене буде все комбіновано. Бо є і такі і такі шпалери.

    Я не буду шпаклювати, маю майстра Люсю - все мені зробить по домовленим цінам. Вона мені вже ремонтів наробила кучу. Будинок, садочок, квартира батьків, офіс. Ми вже звикле одне до одного. Трошки не відповідальна по термінам, але маляри цим всі страдають, але завжди все було дороблено. І коли я кажу бюджетно вона так і робить. Вона робить максимум за заплачені кошти. Ну це полеміка, а я обіцяв коротко і посуті.

     

    Дуже дякую Вам за коментар, можна кілька уточнюючих питань по вашому тексту?:

    грунтувати, старт, фініш, грунтувати, шпалери - старт-фініш це до грунтовки відноситься чи до шпаклівки? вибачте, можливо трохи дурні питання, але я дуже новачок в цій темі)))

    І якщо можна в лс контакт Вашої Люсі, мені не терміново, може через місяць-другий

    наразі вибираю плитку на кухню/коридор, електрика зараз робиться

  11. фото процесу

     

    послухаю, бо теж купила в новобудові, правда в Ходосовкі,

    Думаю тепер теж над цим. Може хто підкаже/порадить - стіни доволі рівні як на мене, піщані. Як я розумію їх потрібно шпаклювати, потім грунтувати й потім можна клеїти обої?

     

    Вам удачі і наснаги в ремонті!

  12. По итогу делаем:

    Гидроизоляция по цоколю (мастика + пластобит (горячаяя напайка))

     

    Грунтовка

    Пенопласт 50 (35 плотности) на ляпухах + саморезы 15 Ø

    Укладка сетки строительной

    Штукатурка короедом 2.5 фракции

     

     

     

     

    Материал:

    Кемикс фасад клей 15 мешков, Кемикс 2.5 короед 17 мешков, грунтовка ст 17, Пенопласт Izo 180м2, Сетка, Мастика + пластобит

     

     

     

    фото выложу чуть позже

  13. Здравствуйте все

    Извините, возможно пишу не в той теме (если да, прошу админа перенести в соответствующий раздел), но нужны консультации знающих и опытных людей.

    Дано, дом из СИП-панелей, одноэтажный с мансардой, площадь 10*6,5. Местонахождение – Витачев, Обуховский район, Киевская область.

    Интересует: утепление – возможны варианты пенопласт и минеральная вата. Интересуют достоинства/недостатки обоих вариантов, стоимость, опыт людей, которые так утепляли дома, возможно знаете (вам делали) контакты проверенный мастеров. И также внешняя отделка – короедом – аналогично достоинства/недостатки, стоимость.

     

    Всем заранее спасибо!

  14. Товарищи, здравствуйте всем

    Очень интересует стоимость работ+материал по разводке электрики.

    Дом 120 кв., 1 этаж + мансарда

    Месторасположение - Обуховский район.

    Может есть контакты опытного мастера-электрика, в идеале не за все деньги мира.

    Заранее спасибо!

×
×
  • Створити...